- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- Konu Sahibi rbd.dulce1
Karşıma bir düzgün insan çıkmıyor.Benden etkilenenleri ben istemiyorum benim etkilendiklerim-ki övünmeyerek söylüyorum dış görünüşe önem veriyorum- genelde takılmalık isteyen tipler oluyor.Önce iki senelik sevgilim terketti.Sonra iki kere iki çocuktan hoşlandım biri ilk buluşmaya bara davet etti bahane uydurdum gitmedim diye bidaha sesi çıkmadı.Bir diğeri -ki bundan gerçekten çok çok etkilenmiştim iki hafta filan oluyo tanışalı,mesajlaşıyoduk herşey güzeldi okulda tanışmıştık derken o da okul dışındaki ilk buluşmamız için evine kahvaltıya davet etti.Ders çalışıcam filan dedim bahane uydurdum.Okulda görüşelim o zaman dedi.Okulda kütüphanede ders çalışmaya başladık bi ara versek mi dedim tamam önce akifle osmanın yanına uğrayayım , sonra kahve içeriz dedi.Sonra beklemekten sıkıldım yanına bi gideyim dedim. akifle beraber iki kız iki erkek konuşuyolar kızlardan biri akifin sevdiği kız tanıdım.ama osman ve akif dedi diye yalanına kızdım eşyalarımı topladım eve gidecektim yanlarından geçtim gördüğümü anlasınlar diye selam verdim.diğer kız da akifin sevdiği kızın kankasıymış ve benim beğendiğim çocuktan hoşlanıyomuş.benim beğendiğim çocuğa x diyelim.Akif bunları anlatırken ama olmaz ben istemem onların olmasını o kızı beğenmiyorum x çok yakışıklı onun için hoş bi kız istiyorum demişti ve bu arada beni de övüyordu yani x ile aramızı yapmak ister gibiydi. ve xten hoşlanan kız cidden güzel sayılmazdı çocuk fazla yakışıklı olduğu için cidden arkadaşı diye düşündüm ama niye yalan attığını anlamadım.yanlarından gittim aradım sonra x'i iki dakika gelsene dedim geldi.sen bana akif ve osmanla filan görüşücem demiştin sanki dedim yok ya yanlış anlamışsın ben "onla" dedim akif bide sevdiği kızla anlamında dedim dedi.pek inanmadım ama sakinliği kafamı karıştırdı sonuçta kütüphane de fısıldayarak konuşulan bi ortam acaba cidden yanlış mı anladım diye düşündüm emin olamadım bende dur bi salağa yatayım anlarız zaten dedim içimden.hıı ben yanlış anladım o zaman k.bakma bende sinir olduğum için gidiyodum günahını almışım dedim.geçeyim o zaman içeri tekrar dedim.yaa moralin çok bozuk gibi duruyo git istersen sen dedi bende yoo yanlış anlaşılmaymış çözüldü zaten iyiyim dedim.iyice yüzü düştü bende bana mı kızdın yalan söylediğini düşündüm diye filan dedim yoo yani azıcık filan dedi gel kahve içelim affettiririm kendimi dedim filan.derken adam sus pus oldu iyice,bişeyler düşünüyo ,dalıyo sonra ya ben dışarıda olmayı sevmiyorum gel bana gidelim dedi ve çok ısrarcıydı gene bahane uydurdum son olarak alkol ve gece hayatı durumumu sordu çok ama çok nadir ve çok az dedim.sarhoş olmak güzel bişey nasıl olmazsın dedi normalde İstanbullu kızlar böyle olmaz eğlenmeyi sever filan dedi.ardından çıktık ordan bizimkilerin yanına uğrayayım gelicem yanına dedi ve bidaha uğramadı onların yanında kaldı ve gayet konuşkandı onların yanında,o kızın yanında.Kendimi o kadar küçük düşmüş ve değersiz hissettim ki anlatamam.Niye beni bunlar buluyor hep niye gerçekten seveni denk gelmiyo?dışı güzel olanın içi hep kötü mü oluyo ya? artık hiç bi erkekten umudum yok ama sevilmeye çok ihtiyacım var. beni eleştirdiğiniz noktaları tatlı dille dile getirin lütfen hatam varsa bende düzelmek istiyorum çünkü.
Not:Karışık yazdığımı söyleyenlerden ötürü elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım.Yine anlaşılmayan yerler olursa söyleyin lütfen:)
Not:Karışık yazdığımı söyleyenlerden ötürü elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım.Yine anlaşılmayan yerler olursa söyleyin lütfen:)
Son düzenleme: