• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle gidemez

catgirla7204

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
409
104
53
Dört aylık ilişkim yaz tatilinin ilk günlerinde bitti, ilişkimizin başlarındaki heyecanı kalmamış tamam sen bilirsin dedim uzatmadım. Bi daha hiç konuşmadık taki geçen haftaya kadar. Aynı fakültedeyiz, onun evinde eşyalarım vardı almak için geleceğimi söyledim tamam dedi. Ben bekliyorum ki hani bi pişmanlık belirtisi herhangi bişry yani. Gittim gayet normal aldım eşyaları, arabasıyla eve bıraktı. Yolda okuldan falan yeni evden bi kaç cümle konuştuk. Dönse affedicem barışcam iki buçuk aydır bunu bekliyorum ama bi adım atmadı. Okulda resmen kaçıyor, arkadaşları var bu yok ortalıkta. Arkadaşlar gerçekten bu şekilde hiç iyi değilim ne yapmalıyım dönmesi için.

Bide ilk sevgilisiyim, insan ilk sevgilisinden heyecanım bitti diyerek ayrılıp sonra nasıl pişman olmaz. Pişmansa bile gurur yapıyor belli ki, zaten bu gururu ilişkimizin son zamanlarında iyice başa bela olmuştu. Ne yapmalıyım artık dayanamıyorum....

Pişmanlık belirtisi yoksa kendini affettirmeye çalışmıyorsa beklemenin mantığı var mı sizce? Onun ilki ya da sonu olun fark etmez, sizi gözden çıkarmış bence siz de çıkarın :KK14:

dönmeyi düşünmeyen birisine ne yaparsanız yapın geriye döndüremezsiniz. Demek ki halinden memnun. Sizde önünüze bakın. Bol bol arkadaşlarınızla vakit geçirin

Bu nedir yahu 4 ayda heyecanı bitmiş, bence çok anlam yüklemeyin.
Böyle birinin ilerde sevgisi aşkı da biter.
Pişman olacağını da zannetmiyorum.

ne yaparsanız yapın dönmez, dönecek adam belli eder kendini her ışığı yakalıyoruz kadın halimizle onu mu yakalayamicaz?

yolunuza bakın, üniversitede ben tek adamla hayatımı geçirdim şimdiki aklım olsa kısmetimi kapatmazdım.

O zat başka sulara yelken açıp,genellikle boğulduğunda olursun onun ilk aşkı..

Şimdilik bir aperatif oldun..ön atıştırmalık..

ne yaparsanız yapın dönmez, dönecek adam belli eder kendini her ışığı yakalıyoruz kadın halimizle onu mu yakalayamicaz?

yolunuza bakın, üniversitede ben tek adamla hayatımı geçirdim şimdiki aklım olsa kısmetimi kapatmazdım.
Bu nedir yahu 4 ayda heyecanı bitmiş, bence çok anlam yüklemeyin.
Böyle birinin ilerde sevgisi aşkı da biter.
Pişman olacağını da zannetmiyorum.
dönmeyi düşünmeyen birisine ne yaparsanız yapın geriye döndüremezsiniz. Demek ki halinden memnun. Sizde önünüze bakın. Bol bol arkadaşlarınızla vakit geçirin
Pişmanlık belirtisi yoksa kendini affettirmeye çalışmıyorsa beklemenin mantığı var mı sizce? Onun ilki ya da sonu olun fark etmez, sizi gözden çıkarmış bence siz de çıkarın :KK14:
Arkadaşlar pişman olduğundan eminim ama gurur yaptığını düşünüyorum. Bu işin içinden nasıl çıkıcam. Okulda karşılaşınca bi kere bile gülerken görmedim, mutsuz olduğu belli ama adım atmaz zaten bu ilk adımlarda vs çekingen. Benden önceki okuldaki flörtüyle yine bi yaz tatili başlangıcında konuşmayı kesmişler kız okul başlayınca mesaj atmış tekrar başlamışlar. Benden de böyle bişey bekliyosa avucunu yalar, ama dönmesini çok istiyorum lütfen bi kaç taktik verin bu şekilde devam edemiyorum. Tıp fakültesinde okuyorum okula bile gitmek istemiyorum, derslerden hayattan o kadar uzaklaştım ki gülmek bile içimden gelmiyor.......

Biraz hızlı yaşa genç öl olmuş.
4 ayda evinde eşya bırakacak kadar şey yaşamışsınız.
Keşke biraz ağırdan alsaydınız.
Şu saatten sonra karşı taraf istemediği için bir şey yaşanabileceğini sanmıyorum.
İyisi mi unutun gitsin.

Biraz hızlı yaşa genç öl olmuş.
4 ayda evinde eşya bırakacak kadar şey yaşamışsınız.
Keşke biraz ağırdan alsaydınız.
Şu saatten sonra karşı taraf istemediği için bir şey yaşanabileceğini sanmıyorum.
İyisi mi unutun gitsin.
Hayır o şekilde değil ,yanlış anladınız.
Yeni eve çıkacağım için tüm eşyalarımı memlekete taşımak istemedim.
Onun evine koyduk okul açılınca yeni eve taşırız demiştik.. bu kadar.

Arkadaşlar pişman olduğundan eminim ama gurur yaptığını düşünüyorum. Bu işin içinden nasıl çıkıcam. Okulda karşılaşınca bi kere bile gülerken görmedim, mutsuz olduğu belli ama adım atmaz zaten bu ilk adımlarda vs çekingen. Benden önceki okuldaki flörtüyle yine bi yaz tatili başlangıcında konuşmayı kesmişler kız okul başlayınca mesaj atmış tekrar başlamışlar. Benden de böyle bişey bekliyosa avucunu yalar, ama dönmesini çok istiyorum lütfen bi kaç taktik verin bu şekilde devam edemiyorum. Tıp fakültesinde okuyorum okula bile gitmek istemiyorum, derslerden hayattan o kadar uzaklaştım ki gülmek bile içimden gelmiyor.......
Canım sen kendinle çelişiyorsun. Madem ölüp bitiyorsun madem o da sence aynı durumda karşılıklı uzaklarda ölmenin anlamı ne? Çek karşına konuş. Hislerini dök ortaya..

Hem emin olmuş olursun o da sen gibi mi diye?

Eğer yok derse en azından umudunu yitirir önüne bakarsın sen de..

Canım sen kendinle çelişiyorsun. Madem ölüp bitiyorsun madem o da sence aynı durumda karşılıklı uzaklarda ölmenin anlamı ne? Çek karşına konuş. Hislerini dök ortaya..

Hem emin olmuş olursun o da sen gibi mi diye?

Eğer yok derse en azından umudunu yitirir önüne bakarsın sen de..
Ayrılan o olduğu için kendimi bu kadar ayaklar altına almak istemiyorum. Ama pişman olduğunu da biliyorum..

Ya bir kız olarak bu kızların nazları inatları beni öldürüyor :KK70: , niye dürüst davranmıyorsun ona karşı, madem seviyorsun ara söyle böyle bölye böyle ben hala seni seviyorum, bitiremiyorum seni içimde de sende durumlar nasıl bana söyle son defa ona göre yoluma bakıcam bende de.

Dönmek istemeyen birine ne yapılabilir sence.
Belli ki seni sevmiyo artık aylar geçmiş üstünden zaten.
Bişey yapamazsın.

Ya bir kız olarak bu kızların nazları inatları beni öldürüyor :KK70: , niye dürüst davranmıyorsun ona karşı, madem seviyorsun ara söyle böyle bölye böyle ben hala seni seviyorum, bitiremiyorum seni içimde de sende durumlar nasıl bana söyle son defa ona göre yoluma bakıcam bende de.
Çünkü hiç bir zaman böyle yapanlar ilişkisini kazanamadı tümden kaybetti ne zaman taktik yapan bi arkadaşı görsem hep kazandı hep..... Ama soramıyorumda kimseye bişey. Sizden bi kaç öneri bekliyorum...

Çünkü hiç bir zaman böyle yapanlar ilişkisini kazanamadı tümden kaybetti ne zaman taktik yapan bi arkadaşı görsem hep kazandı hep..... Ama soramıyorumda kimseye bişey. Sizden bi kaç öneri bekliyorum...
Canım bak çekingen insanlar için en zor şey bir ilişkiye başlamaktır kendimden biliyorum, eğer ki o da seni sevseydi isteseydi ilişkiyi bitirmezdi çünkü kendisi için zor olan bir adımı atmış bir ilişkiye başlamış anladın mı? Kafası karışmış olabilir ya da kendisini derslerine vermek istiyor olabilir, biraz kafasını toplamaya ihtiyacı olabilir vs. Sevmişse zaten sana tekrar gelecektir :KK66:

Ayrılan o olduğu için kendimi bu kadar ayaklar altına almak istemiyorum. Ama pişman olduğunu da biliyorum..

Pişman olduğu falan yok ki? 2,5 aydır herhangi bir adım yok, beraber olduğunuz zaman bir kaç cümle konuşmuşsunuz. Ayaklarına kapanıp ben ettim sen etme devam edelim gibi bir şey de dememiş. Bu durumdaki yapılacak en iyi taktik, sizin de kendi içinizde bitirmeniz, geri dönerse döner. Suratının asık olması vs. de işaret değil çünkü. Siz okula, derslere falan sarılın, gerisi gelir.

Zaten gerçekten seven adam sen bu sözleri söyledikten sonra madem pişmansa hemen atlar senin üstüne bir daha kaçırmamak için, demek seni gerçekten sevmemiş, aşk ve sevmek ona yetmemiş ilk aylarda heyecan bitmiş demiş şimdi de yeni şeylerin peşinde belki de bilemezsin.

Hı, evet yanlış anlamışım kusura bakmayın.
Peki pişman olduğunu nasıl anladınız?
Çünkü hiç yapmicağı şeyleri yapmaya başladı, üzerindeki ilgimin derecesini ölçmeye çalışıyor. ne bileyim nabız yokluyor gibi. Saçma sapan şeyler yapıyor. Mesela snapchat kullanıyor musunuz bilmiyorum ama asla story koymayan sevmeyen adam ayrıldıktan sonra 50 tane story koydu. Ben açınca görüyor. Açtıklarım 24 saat dururken açmadıklarım bir iki saat sonra siliniyor.Bu tüm tatil boyunca böyle oldu. Bilmiyorum belki bişeyler beklediğim için herşeye fazla anlam yüklüyorum ama öyle hissediyorum.... :/ :/

Back
X