• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle gidemez

Canım bak çekingen insanlar için en zor şey bir ilişkiye başlamaktır kendimden biliyorum, eğer ki o da seni sevseydi isteseydi ilişkiyi bitirmezdi çünkü kendisi için zor olan bir adımı atmış bir ilişkiye başlamış anladın mı? Kafası karışmış olabilir ya da kendisini derslerine vermek istiyor olabilir, biraz kafasını toplamaya ihtiyacı olabilir vs. Sevmişse zaten sana tekrar gelecektir :KK66:
Bence o ayrılırken benim onu ikna etmeye çalışacağımı düşündü. Catgirla7204 zaten bana aşık bensiz yapamaz vs dedi. zatn ben tamam sen bilirsin deyince bi afalladı. çevrimiçi olmasına rağmen iki dk ekrana bakıp sonra cevap yazdı. Belki de benim artık kabul etmeyeceğimi düşündüğü ve reddedilme korkusu oluştuğu için dönemiyor. İstemiyor mu gururdan mı dönemiyor anlamıyorum. Bunu anlamanın bi yolu olmalı.....

Zaten gerçekten seven adam sen bu sözleri söyledikten sonra madem pişmansa hemen atlar senin üstüne bir daha kaçırmamak için, demek seni gerçekten sevmemiş, aşk ve sevmek ona yetmemiş ilk aylarda heyecan bitmiş demiş şimdi de yeni şeylerin peşinde belki de bilemezsin.
Belki de. Ama tam atlatmışken tekrar görüşünce kafamda yine soru işaretleri belirdi. Etrafa güçlü görünmekten de yoruldum. Yorumlarınız için teşekkürler...

Bana kendinizi kandırıyorsunuz gibi geldi. Ya umurunda değilseniz. Gurur yapıyor diye avunmayı bırakın. Diğer ilişkisinde kız mesaj atmışsa ne olmuş her ayrıntıyı biliyormusunuz. Belki düşündüğünüzden farklıdır herşey.
Haklısınız belkide öyledir. Ama dönmesinin bi yolu olmalı. Etrafımda o kadar sahte kızlar varki gerçekten sevgilisini sevmeyip bunu itiraf edip taktiklerle herşeyi yaptıran. Benim gerçek sevgim neden bi işe yaramıyor. Çoğu zaman bunu soruyorum kendime.

Haklısınız belkide öyledir. Ama dönmesinin bi yolu olmalı. Etrafımda o kadar sahte kızlar varki gerçekten sevgilisini sevmeyip bunu itiraf edip taktiklerle herşeyi yaptıran. Benim gerçek sevgim neden bi işe yaramıyor. Çoğu zaman bunu soruyorum kendime.
Çok mu bencilsiniz yoksa kaybetmeyemi tahammülünüz yok anlayamadım. Sizin gerçek sevginiz karşılıklı olduğunda işe yarar. Niye bu ısrar? Döndürme yolları aramak niye? Kabul edin yenildiniz!

Çünkü hiç bir zaman böyle yapanlar ilişkisini kazanamadı tümden kaybetti ne zaman taktik yapan bi arkadaşı görsem hep kazandı hep..... Ama soramıyorumda kimseye bişey. Sizden bi kaç öneri bekliyorum...

Kaç yaşındasın, kaç ilişkin oldu bilmiyorum ancak şunu biliyorum dönmek istemeyen adamı dönmek zorunda bırakmak tekrar gitmesine engel olmuyor. Erkeklerin yaptığı davranışlara fazla anlam yüklüyorsun, erkek ayrılmak istiyorsa ayrılmıştır ve çok çok ufak bir pişmanlık duyar o da geçer zamanla. 2,5 ayda fire vermemiş adam da zannetmiyorum pişman olsun. Herşeye alışmış hayatına adapte olmuştur. Suratı asık olabilir, mutsuz olabilir bunlar senden kaynaklı olmayabilir. Onun davranışlarını olumlamaktan vazgeç, taktik dönene kadar işe yaradı diyelim sonrasında sen yine aynı sensin bunları da düşün.

bitirmiş demek ki kafasında yapıcak birşey yok . unutucaksın mecburen .

Kaç yaşındasın, kaç ilişkin oldu bilmiyorum ancak şunu biliyorum dönmek istemeyen adamı dönmek zorunda bırakmak tekrar gitmesine engel olmuyor. Erkeklerin yaptığı davranışlara fazla anlam yüklüyorsun, erkek ayrılmak istiyorsa ayrılmıştır ve çok çok ufak bir pişmanlık duyar o da geçer zamanla. 2,5 ayda fire vermemiş adam da zannetmiyorum pişman olsun. Herşeye alışmış hayatına adapte olmuştur. Suratı asık olabilir, mutsuz olabilir bunlar senden kaynaklı olmayabilir. Onun davranışlarını olumlamaktan vazgeç, taktik dönene kadar işe yaradı diyelim sonrasında sen yine aynı sensin bunları da düşün.
2.5 ayda ben de fire vermedim ben de aramadım sormadım ben de barışmak için adım atmadım. O da bunları düşünüyor olamaz mı. Barışmak istese adım atardı demiş olamaz mı . Yoksa çok mu polyanacılık oynuyorum...........

2.5 ayda ben de fire vermedim ben de aramadım sormadım ben de barışmak için adım atmadım. O da bunları düşünüyor olamaz mı. Barışmak istese adım atardı demiş olamaz mı . Yoksa çok mu polyanacılık oynuyorum...........

Canım, sen değil o fire vermemiş zaten eğer pişman olsa bunu mutlaka fark ettirirdi.
Erkekler çok düz, bizim gibi beklentileri yok, hesap yapmıyorlar bu ayrılık konularında. Biraz fazla olumlama yapıyorsun, beklediğinin aksi olursa gökten yere çakılmış gibi hissettirir. Onunla veya onsuz umuyorum mutlu olursun.

Canım, sen değil o fire vermemiş zaten eğer pişman olsa bunu mutlaka fark ettirirdi.
Erkekler çok düz, bizim gibi beklentileri yok, hesap yapmıyorlar bu ayrılık konularında. Biraz fazla olumlama yapıyorsun, beklediğinin aksi olursa gökten yere çakılmış gibi hissettirir. Onunla veya onsuz umuyorum mutlu olursun.
Yorumlarınız için teşekkürler, umarım siz de çok mutlu olursunuz. Dediklerinizi dikkate alıcam.

Beklemekten vazgeç..
Kimi beklemekten vazgeçmemi öneriyor kimi al karşına son kez konuş seviyorum sen ne düşünüyorsun istemiyorsan artık yoluma bakıcam de diyor. Ben de ne yapmam gerektiğini şaştım. Beklerken aklımda sorularla delirecek gibi oluyorum her davranışına bi anlam yüklüyorum, karşıma alıp konuşacak olsam gururuma yenik düşmek istemiyorum bir de reddedilme tarafı var tabi.......

Arkadaşlar pişman olduğundan eminim ama gurur yaptığını düşünüyorum. Bu işin içinden nasıl çıkıcam. Okulda karşılaşınca bi kere bile gülerken görmedim, mutsuz olduğu belli ama adım atmaz zaten bu ilk adımlarda vs çekingen. Benden önceki okuldaki flörtüyle yine bi yaz tatili başlangıcında konuşmayı kesmişler kız okul başlayınca mesaj atmış tekrar başlamışlar. Benden de böyle bişey bekliyosa avucunu yalar, ama dönmesini çok istiyorum lütfen bi kaç taktik verin bu şekilde devam edemiyorum. Tıp fakültesinde okuyorum okula bile gitmek istemiyorum, derslerden hayattan o kadar uzaklaştım ki gülmek bile içimden gelmiyor.......
birincisi hani ilk askiydin, senden onceki flört de nerden çıktı ? Ikincisi, neden okudugun fakultenin tıp fakültesi olduğunu vurguladın konuyla alakasi neydi anlamadım ?

Dört aylık ilişkim yaz tatilinin ilk günlerinde bitti, ilişkimizin başlarındaki heyecanı kalmamış tamam sen bilirsin dedim uzatmadım. Bi daha hiç konuşmadık taki geçen haftaya kadar. Aynı fakültedeyiz, onun evinde eşyalarım vardı almak için geleceğimi söyledim tamam dedi. Ben bekliyorum ki hani bi pişmanlık belirtisi herhangi bişry yani. Gittim gayet normal aldım eşyaları, arabasıyla eve bıraktı. Yolda okuldan falan yeni evden bi kaç cümle konuştuk. Dönse affedicem barışcam iki buçuk aydır bunu bekliyorum ama bi adım atmadı. Okulda resmen kaçıyor, arkadaşları var bu yok ortalıkta. Arkadaşlar gerçekten bu şekilde hiç iyi değilim ne yapmalıyım dönmesi için.
Böyle gidemez diyorsun da adam gitmiş yani, o nasıl bukadar rahat olabiliyorsa sen de rahat ol umursamaz ol gitmişse gitmiştir sen zaten onda derin bir iz etki biraksaydin gitmezdi gidemezdi birak ne hali varsa görsün hayatını yaşa kimse bulunmaz hint kumaşı değil onu onemseyerek çocuğun egosunu tavan yaptırma

Böyle gidemez diyorsun da adam gitmiş yani, o nasıl bukadar rahat olabiliyorsa sen de rahat ol umursamaz ol gitmişse gitmiştir sen zaten onda derin bir iz etki biraksaydin gitmezdi gidemezdi birak ne hali varsa görsün hayatını yaşa kimse bulunmaz hint kumaşı değil onu onemseyerek çocuğun egosunu tavan yaptırma
Benim de hatalarım vardı çok üstüne düşüp zaten yüksek olan egosunu iyice tavan yaptırdım, sevse gitmezdi, dönerdi bir yol bulurdu bişey yapardı diyorum kendimi ondan uzaklaştırmak istiyorum ama nasıl gururlu bi yapısı var biliyorum. Bide eşyalarımı eve bırakınca arabasına döndü çalıştırmadı bekledi son valizimi aldım öyle gitti. Giderken eve girene kadaar bekleyip son adamlığımı yapayim mi dedi yoksa dönüp bi adım mı atsam bişey mi yapsam diye bekledi anlamadım. Getirdin işte gitsene niye bekliyosun bide valizimi içeri almamı vs vs. İşte böyle beni düşündürecek saçma şeyler yapıyor..

Ayrılan o olduğu için kendimi bu kadar ayaklar altına almak istemiyorum. Ama pişman olduğunu da biliyorum..
Ayaklar altına almak değil ki bu .. Hem diyelim ki ayaklar altına almak.. Böyle nereye kadar? Madem o pişman sen çok seviyorsun.
Bi çare bulunmalı..

Ya da vazgeçip yeni heyecanlar denemelisin.

Ayaklar altına almak değil ki bu .. Hem diyelim ki ayaklar altına almak.. Böyle nereye kadar? Madem o pişman sen çok seviyorsun.
Bi çare bulunmalı..

Ya da vazgeçip yeni heyecanlar denemelisin.
Yeni insanlar tanımaya mecaalim yok. Onun pişman olduğunu düşünüyorum ama gidip konuşunca istemezse bunun altından nasıl kalkarım bilmiyorum.Okulda bi şekilde yüz yüze gelicez, reddedildikten sonra ne yaparım karşılaşınca bilemiyorum. Hadi tamam dedi baştan başladık. O zaman da ben dedim diye başladık benim isteğimle vs vs diye içim içimi yicek. Gerçekten ne yapmam ggerektiğini ne yapacağımı ne düşündüğümü bile anlamıyorum artık. Tek istediğim pişman olup konuşmak istemesi anca bu şekilde tekrar başlarız.. Ve ben bunun için sizlerden biraz taktik istiyorum. Lütfen kimse taktikle maktikle olcak bişey değil demesin oluyor arkadaşlar oluyor ama ben hala taktik maktik bilmiyorum bişey yapamıyorum. Hep içimden geldiği gibi davrandım hep kaybettim hep yenildim. Beni bu işin içinden çıkarabilecek ve onun pişman olup konuşmasını sağlayacak bi kaç öneri sunun. Eminim sizlerinde eski sevgililerinizin pişman olup döndüğü zamanlar olmuştur...

Back
X