• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle gidemez

Güzelim adam sevmiyorsa taktiğin hasını da yap sökmez.
Bu çocuk Dediğin gibi pişmansa nasıl bu kadar eminsin bundan bilmiyorum ama gelir zaten sana bişi yapmasan da...
Şu okullar açıldı ilk bir ay geldi geldi diyorum ben gelmedi senin değil bu adam.. Böyle devam ettikçe kendine zarar veriyorsun. Bir de baska bi kız girerse çocuğun hayatına seni düşünmek bile istemiyorum. Kimbilir ne hale gelirsin.
Eğer seviyorsa ve pişmansa arkadaşça diyalog kur. Ve kelimelere dökmeden onu hala sevdiğini onu Dünya'da senden daha mutlu edebilecek bir kız olamayacağına dair imalarda bulun.. Arada da hayatına devam et. Hayallerin ve planların olsun.. Koşuştur.. Böyle noktalarda hafif hafif Önemsiz hissetsin kendini.

Şaşırt onu.. Bir desin bu kız bana kul Köle bir desin bu kız beni sallamıyor .. Için içini yerse dile gelir bu çocuk...

Başarılar dilerim

Güzelim adam sevmiyorsa taktiğin hasını da yap sökmez.
Bu çocuk Dediğin gibi pişmansa nasıl bu kadar eminsin bundan bilmiyorum ama gelir zaten sana bişi yapmasan da...
Şu okullar açıldı ilk bir ay geldi geldi diyorum ben gelmedi senin değil bu adam.. Böyle devam ettikçe kendine zarar veriyorsun. Bir de baska bi kız girerse çocuğun hayatına seni düşünmek bile istemiyorum. Kimbilir ne hale gelirsin.
Eğer seviyorsa ve pişmansa arkadaşça diyalog kur. Ve kelimelere dökmeden onu hala sevdiğini onu Dünya'da senden daha mutlu edebilecek bir kız olamayacağına dair imalarda bulun.. Arada da hayatına devam et. Hayallerin ve planların olsun.. Koşuştur.. Böyle noktalarda hafif hafif Önemsiz hissetsin kendini.

Şaşırt onu.. Bir desin bu kız bana kul Köle bir desin bu kız beni sallamıyor .. Için içini yerse dile gelir bu çocuk...

Başarılar dilerim
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. O bir adım atmadan arkadaşça nasıl diyalog kuracağımı bilmiyorum. Çünkü hiç konuşmuyoruz. Dediklerinizi dikkate alıcam.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. O bir adım atmadan arkadaşça nasıl diyalog kuracağımı bilmiyorum. Çünkü hiç konuşmuyoruz. Dediklerinizi dikkate alıcam.
Sen Konuş naber ya vs.. Ne de olsa Fakülte arkadasıyız sevgililik biter dostluk kalır bâbında...

bence ayrıldığına pişman değil demekki kararının arkasında durmayı uygun buldu sende kendi hayatına bak 4 ayda sıkıldığına göre o kadarda etki bırakmamış onda ilişkiniz. fakültede onu mutsuz görmen demek mutsuzluğun sebebinin sen olduğu anlamına gelmez bence başka anlamlarda barındırabilir içinde bence daha fazla vakit harcama ben olsam harcamam

Niye bekliceksin ,neyi bekliceksin pişmansa gururu kendi bıraksın o adım atsın cocuk mu bu ?Senin zorunla ilişki olmaz.

Sana aci birsey söylemem lazim ama iliskideki 4 ay tam tamina 4 aylik süre hoslantidir ondan sonrasi olsaydi ask olurdu ama 4 ay sonra bitmesi sadece senden hoslandigi anlamina geliyor malesef cünkü seven biri 4 ay gibi kisa bir sürede karsidaki ne yapsada heyecani bitiremezdi.

Dört aylık ilişkim yaz tatilinin ilk günlerinde bitti, ilişkimizin başlarındaki heyecanı kalmamış tamam sen bilirsin dedim uzatmadım. Bi daha hiç konuşmadık taki geçen haftaya kadar. Aynı fakültedeyiz, onun evinde eşyalarım vardı almak için geleceğimi söyledim tamam dedi. Ben bekliyorum ki hani bi pişmanlık belirtisi herhangi bişry yani. Gittim gayet normal aldım eşyaları, arabasıyla eve bıraktı. Yolda okuldan falan yeni evden bi kaç cümle konuştuk. Dönse affedicem barışcam iki buçuk aydır bunu bekliyorum ama bi adım atmadı. Okulda resmen kaçıyor, arkadaşları var bu yok ortalıkta. Arkadaşlar gerçekten bu şekilde hiç iyi değilim ne yapmalıyım dönmesi için.
Adam birakmis gitmiis sen hala rüya da..

Dün aksam konuşmak için tüm cesaretimi topladım aradım uyuyomus efendim dedi merhaba dedim merhaba dedi seninle konusmam lazım gelir misin buraya evdeyim dedim ne zaman dedi Bugün bu akşam dedim Yatıyorum sonra görüşsek olmaz mı dedi tamam x gelme o zaman bundan sonra dedim çat kapattım
Ve gelmedi tüm akşam bekledim okulda karşılaştık sinirli duruyodu yüzüme bakmadı geçti gitti
Atarlı giderli laflara restlere sinir olduğunu resmen unutarak böyle bi hata yaptım
Trkrar ılımlı bi şekilde konuşmak için mesaj atmalı mıyım?

Dün aksam konuşmak için tüm cesaretimi topladım aradım uyuyomus efendim dedi merhaba dedim merhaba dedi seninle konusmam lazım gelir misin buraya evdeyim dedim ne zaman dedi Bugün bu akşam dedim Yatıyorum sonra görüşsek olmaz mı dedi tamam x gelme o zaman bundan sonra dedim çat kapattım
Ve gelmedi tüm akşam bekledim okulda karşılaştık sinirli duruyodu yüzüme bakmadı geçti gitti
Atarlı giderli laflara restlere sinir olduğunu resmen unutarak böyle bi hata yaptım
Trkrar ılımlı bi şekilde konuşmak için mesaj atmalı mıyım?

Canım birşey yazma sakın boşver ne hali varsa görsün sen üstüne gittikçe bişey sanıcak kendini.

Bide ilk sevgilisiyim, insan ilk sevgilisinden heyecanım bitti diyerek ayrılıp sonra nasıl pişman olmaz. Pişmansa bile gurur yapıyor belli ki, zaten bu gururu ilişkimizin son zamanlarında iyice başa bela olmuştu. Ne yapmalıyım artık dayanamıyorum....

Beklemiceksin. Eğer adama "Eşyalarım var sende, şu şu kişiye bırakır mısın?" deseydin; şu anki "aaa evime kadar eşya almaa geldi, kesin apışır gene kene gibi" düşüncesini edinmeyecekti. Bitmiş gitmiş işte adam muhtemelen başkasıyla flört ediyor.

Back
X