Keşke benim babaannem de yaşasaydı da sırtımda taşısaydım .. o ve dedem ilkokula kadar bana çok iyi baktılar . Bunun için eşimle bile kötü olurdum .ama babaannemin ihtiyacı yoktu . Maddi durumu iyiydi ,evi vardı .herseyini kendi halletmeye çalışırdı .babam ,amcalarım ve halam hastane işlerini hallederildi . Bigün hastaneye yattı , astımı ilerlemiş ,çıkar sandık .. halbuki gizli kanser bütün vücudunu sarmış .. cikamadi. . Yeni ameliyat olmuştum ,2.günümdü. iyi misin diye aradığımda karşıma çıkan ses ve duyduklarım bütün çocukluğumu aldı götürdü . Oğlunun acısını görmek istemediği için erken gitmeye karar vermiş benim pamuğum . Oğlu da ondan sonra gitti . Bütün dünyamı kararttilar. .bi anda babasının nazlı kızı öldü, yerine yaşlı ,ruhsuz bir kadın geldi . .. belki esin de babaannesine sıkı bir bağla bağlıdır ve kabul etmeyecegini bildiği için senden kaciyordur. .doğru değil tabi ki ,senin fikrini de alması gerekir ama 7 ayda bıkmak , hem ne kadar ömrü kalmış bilmediğin bir kadın için bu kadar katı olmak ...bilemedim .. ben pamuğum için dünyaları yakardım ,bıraktı gitti ,gittiği yerden donulmuyor da ,şimdi yaksam ne yakmasam ne ..bence biraz daha sabırlı davran ..oğulları varken bakimı sana düşmez ama evine gelmiş ne yapabilirsin ? Kolaylıklar diliyorum ,umarım bir çıkar yol bulunur .. yazık onun dogurduklarina da ..etme bulma dünyası ..