böyle gidilir mi ?

amelieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
213
29
38
35
mrb arkadaşlar.. benim dengesiz saçma ilişkimi burda bilmeyen kaldı mı bilmem. her zaman beni uyardınız ayrıl kurtar kendini dediniz ama ben yapamadım kalbe söz geçmiyor..

keşke sizi dinleseydim diyorum çünkü benim yapamadığımı o yaptı ve bana bir neden bile söylemeden gitti. tek bir msj ''ben ayrılmak istiyorum'' başka hiç bişey söylemedi. defalarca arayıp sıkıştırdım telefonumu açmadı.. bir gün öncesinde kavga etmiştik aramız soğuktu, zaten sürekli kavga ediyoduk.. hep ben onu arıyodum o ters konuşuyodu dün akşam defalarca aradım ve bana msjla ayrılmak istediğini yazdı... çok üstüne gittim çünkü neden ayrılması gereken ben olduğum halde terkedildiğimi bilmek zorundaydım.. bu defa başka biri var hayatımda dedi. ama yok biliyorum beni kendinden uzaklaştırmak için bunu söyledi.

siz belki kendimi kandırdığımı düşüneceksiniz ama gerçekten inanın eminim başka biri olmadığına. kendime göre emin olduğum şeyler var..

daha önce çok ayrıldı benden hep geri geldi ama bu defa ilk kez beni bu kadar uzaklaştırmak istediğini gördüm.. kafayı yemek üzereyim neden terkedildiğimi bilmemek beni çok incitiyor. hep bunu düşünüyorum gözlerime uyku boğazıma lokma girmiyor.. ne olur yardım edin bana...... ben bu sorularıma nasıl cevap bulcam :/

Çok klasik bi tavsiye gibi görünse de sessizlik ve zaman şu an için yapılacak tek şey bence Kendi adıma konuşmam gerekirse birinden ayrıldıktan sonra sürekli arasa bunalırım , ama aramayıp sussa bu sefer noluyo niye sesi çıkmıyo bunun derim. Su an herşey çok ağır gelse de telefonu at bi kenara en basitinden yürüyüşe çık temiz hava her zaman iyi gelir kafanı dağıt bi şekilde.

şuan sessizim aramam onu kesinlikle ama böyle kapanıp gidemez insan en azından bişeyler söyler ben onun için neler yapmışken onun hiçbişey söylemeden gitmesi hiç adil değil :/

şuan sessizim aramam onu kesinlikle ama böyle kapanıp gidemez insan en azından bişeyler söyler ben onun için neler yapmışken onun söylemeden gitmesi hiç adil değil :/
belliki sıkılmış bunalmis canim ustune gitme birazcik kafasini dinlesin kafasi karismis olabilir ..arama sorma ozlemesine firsat ver .kendini gaza getir olumsuz yonlerini dusun.syrekli arayarak iyice biktirma ..sabir ve zaman...

belliki sıkılmış bunalmis canim ustune gitme birazcik kafasini dinlesin kafasi karismis olabilir ..arama sorma ozlemesine firsat ver .kendini gaza getir olumsuz yonlerini dusun.syrekli arayarak iyice biktirma ..sabir ve zaman...

öyle yapıcam ama inşallah bi msj atar arar bende neyin ne olduğunu öğrenir rahat ederim. zaten son 3 gündür çok kavga etmiştik belki de bu yüzden yaptı..

Artık sevgisi bitmiş olabilir sana karşı. 3 gün boyunca kavga ettik diyorsun belki bu durumdan sıkıldı kafasını dinlemek istiyor anlık bir tepkide vermiş olabilir. Şuan sessiz kalıp beklemen en doğrusu. Ama bu süreçte onu unutmayı dene. Sebepsiz yere çekip gidiyor,hiç bir açıklama yapmıyor. Üstüne üstlük başka biri var diyerek canını yakıyor. Seni bu denli kırabilen bir adama,böyle bir ilişkiye dönme derim.

kesinlikle haklısın benim canımı yakmaya bayılır beni üzerek egosunu tatmin eden bir insandı zaten.. çok teşekkür ederim yorumun için canım çok iyi geldi :*

Neden terk edildim diyosunuz.
beni terk etmesi için cok sorun cıkardım demeniz gerekliydi bence. anlattıklarınıza göre

bitmesi gereken bir ilişkide çocuk gibi ben ayrıldım sen ayrıldın demenin mantığı yok...

sen çok tartışıyoruz diyorsun ya bu bunaltmış olabilir mi...kimin bitirdiğinde değilim diyosun ama benim yapacağım şeyi o yaptı derken gururuna yediremiyorsun yanlış mı analiz ediyorum ..

sen çok tartışıyoruz diyorsun ya bu bunaltmış olabilir mi...kimin bitirdiğinde değilim diyosun ama benim yapacağım şeyi o yaptı derken gururuna yediremiyorsun yanlış mı analiz ediyorum ..

benim yapamadığımı yaptı dedim yani ben katlandım o korkup kaçtı demek istedim. tartışmalar çok bunlatmıştı ikimizi de evet. daha önce bu bunalımlar yüzünden çok ayrılık yaşadık ama hepsinde bensiz yapamadığını söyleyerek geri döndü.. bu defa ondan tamamen umudu keseyim istiyor olmalı ki hayatımda biri var dedi daha bir gün önce görüştük çok iyiydi aramız yani biri olsa hissederdim. bu defa kesin bitti mi yoksa gelgitlerinden biri mi onu merak ediyorum

yine döner o gidip gidip geliyosa yalama eder ilişkiyi bence sen kararını iyi ver döndüğünde ne yapacağını düşün devam edecekmisin böyle gergin bir ilişkiye kendi önüne mi bakacaksın..ben üzülüyorum iki kuruşluk adamların gelip kadınların hayatlarını yıkmalarına..senide bir ana baba dünyaya getirdi hayat kısa üzülmeye değer mi

çok haklısın ama hani bir söz vardır ya onunla kavga etmeyi başkasıyla gülmeye değişmem diye bende tam bu durumdayım.. dönerse tekrar birleşir miyim bilmiyorum gururumu kalbimi çok kırdı.. dönsem bile bu defa kolay lokma olmam çok inat ederim aynı şeyi tekrar yapamasın diye çünkü beni kaybetme korkusu yok ne zaman istese dönebileceğini düşündüğü için kafasına göre gidip geliyor.. bugüne kadar hep korktum bensizken kafası daha rahat olacak geri dönmeyecek diye ama ya benim çabamla ya kendiliğinden bir şekilde geri döndü. ilk defa aramadım ısrarcı olmadım adım atmadım çünkü bu kez hiçbir suçum yok. sebebini bilsem bende ona göre davranıp yolumu çizerdim umudu keserdim ama bu belirsizlik çok kötü hep bir bekleyiş içindeyim.

Neden terkettiğinin cevabı çok belli!
Sanırım anlamak istemedin.
İlla "seni sevmiyorum,istemiyorum" cümlesini duyunca mı rahatlayacaksın?
Daha çok canının acıması hoşuna mı gidecek?

Neden terkettiğinin cevabı çok belli!
Sanırım anlamak istemedin.
İlla "seni sevmiyorum,istemiyorum" cümlesini duyunca mı rahatlayacaksın?
Daha çok canının acıması hoşuna mı gidecek?

belirsizliktense bunları duymayı tercih ederim. daha önce de söyledi bunları sırf ondan umudumu keseyim diye ama her defasında pişman oldu.

belirsizliktense bunları duymayı tercih ederim. daha önce de söyledi bunları sırf ondan umudumu keseyim diye ama her defasında pişman oldu.

Bana pek belirsiz gibi gelmedi zaten.
Herşey yeteri kadar net.
Daha önceden de birkaç defa ayrılıp barıştığınıza göre zaten laçka olmuş ilişki,dönse de ne hayır gelir ki?

Bana pek belirsiz gibi gelmedi zaten.
Herşey yeteri kadar net.
Daha önceden de birkaç defa ayrılıp barıştığınıza göre zaten laçka olmuş ilişki,dönse de ne hayır gelir ki?

evet ayrılık lafını her tartışmada kullanmaya başladı çünkü benim yeter artık deyip çekip gidemeyeceğimi, ne kadar sevdiğimi adı gibi biliyor.. ama insana bu kadarı yapılmaz 1 seneyi aşkın birlikteyiz çok şey yaşadık iyi kötü birsürü şey paylaştık en azından beni karşısına alıp konuşmalıydı. buna bile tenezzül etmedi.. ki bu her ayrılmasında yaptığı şey.

merhaba

dengesiz ve saçma sapan olan ilişkinizi bilmiyorum, daha önce konu açtıysanz da hatırlamıyorum ama tek bildiğim şey böyle bir ilişkinin neden bittiğini sorgulamak yerine bittiğine sevinmeniz gerektiği...

bu durumu atlatmanızın tek yolu var, EĞLENMEK! çıkarın hayatınızdan onu, aklınıza mı geldi çıkın eğlenmeye gidin kafa dağıtın, arkadaşlarınızla buluşun, yeni aktiviteler edinin, spor yapın, kurslara katılın onu düşünmeye zamanınız kalmasın, hatta gece başınızı yastığa koyar koymaz yorgunluktan uyuyakalın

en fazla bir ay veriyorum, sonra ne soru kalıııır ne merak... kurtulmuşum diye sadaka bile vermeye kalkabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…