Böyle HAKARET OLMAZ OLSUN!

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
Birinin değersizsin demesi ve bunu ima etmesi kadar acı bir şey olamaz inanın... çok yıprandım..

''Senin gibi değersiz bir insan yüzünden'' dendi bana ... Oysa hiç bir şey yapmadım... Durduk yere bulaşıldı bana ne diyeceğimi şaşırdım...
Sorunda birisiyle anlaşmazlığa düşmem arkadaşı da gelip bu cümleyi söyledi... :KK43: saygı çerçevesinden hiç bir zaman çıkmam ben bu sözü hak edecek ne yaptım arkadaşı sinirlendi diye....

bir şey diyemedim karşılık vermedim

Son düzenleme:
Birinin değersizsin demesi ve bunu ima etmesi kadar acı bir şey olamaz inanın... çok yıprandım..

''Senin gibi değersiz bir insan yüzünden'' dendi bana ... Oysa hiç bir şey yapmadım... Durduk yere bulaşıldı bana ne diyeceğimi şaşırdım...

Konu ne bilmiyorum ama bana göre bir insanın değerini kendisi belirler.
Siz kendinizi değerli görüyorsanız geri kalanların düşüncesini .iktir edin. (Benim hayat mottom)

Altın yere, çamura düşse, kirlense bile değerini kaybetmez diye bir söz vardır, o yüzden fazla ciddiye almayın o kişilerin sözlerini. Mümkünse de hayatınızdan uzaklaştırın.

Sorunda birisiyle anlaşmazlığa düşmem arkadaşı da gelip bu cümleyi söyledi... :KK43: saygı çerçevesinden hiç bir zaman çıkmam ben bu sözü hak edecek ne yaptım arkadaşı sinirlendi diye....

Olayı anlatırsan; ne yapmışsın, ne yapmamışsın, hak etmiş misin, etmemiş misin bir yorumda bulunabiliriz.

kimsenin kimseye değer vermediği bir hayat yaşıyoruz şaşırmayın

Kardeşinizle mi ilgili durum ?
Akrabalarınızla mı tartıştınız ?
Bana kalırsa siz biraz fazla hassassınız ya da insanların düşüncelerini fazla önemsiyorsunuz ?

Size onu soyleyen sizin icin cokmu degerli biri?
Agzi olan konusyor.size degersizsin dediginde bir yerden sinek viziltisi geliyor ilaclama sart deyip bassaydin kahkayi.

Canini sıktığın seye bak. Arkadasinin arkadasi gelmis demis. O kimki ya? Birde annene babana sor bakalim degerlmisin degerli degilmisin. Bir baskasina nekadar degerli olabiliriz ki? Hepimiz icin gecerli bu, kocalarimiz icin bile gun geliyor degerki olmuyoruz neden? Cunku ayni anne babadan değiliz. Kan bagi yok.

Didinin didisi sana degersiz demis. Sende gereksizsin de gec.
InsaALLAH hayat boyu tek derdin bu olur.

Canini sıktığın seye bak. Arkadasinin arkadasi gelmis demis. O kimki ya? Birde annene babana sor bakalim degerlmisin degerli degilmisin. Bir baskasina nekadar degerli olabiliriz ki? Hepimiz icin gecerli bu, kocalarimiz icin bile gun geliyor degerki olmuyoruz neden? Cunku ayni anne babadan değiliz. Kan bagi yok.

Didinin didisi sana degersiz demis. Sende gereksizsin de gec.
InsaALLAH hayat boyu tek derdin bu olur.
tesekkur ederim cok guzel yazmıssınız allah rağzı olsun...

Salllaaaa;) o degersiz dedi diye degerin dusmedi yada degersiz olmadin sen kendini de kendi degerini de biliyorsun o da boyle kendini gosteriyor insan soyledikleri ile kendini yansitir aslinda.

niye anlatmıyorsunki
bence çok böyle gizemli olunca da insan direk konu sahibi bi halt etmiş belliki diyor

aman taktıgın şeye bak, bende eşin söyledi falan sandım.
boşver gitsin
herkesi kafana takarsan işin zor. bu kadar alıngan biri olarak zamanla hissetmemeyi hala öğrenememişsin!

Back
X