- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Ama simdi farkli değilmi gecende bunu anlatmaya calismistim.Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun Allah hidayet versin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama simdi farkli değilmi gecende bunu anlatmaya calismistim.Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun Allah hidayet versin![]()
Ay yeteeeerAma simdi farkli değilmi gecende bunu anlatmaya calismistim.
Farklı bir gözün daha damarlı ve sulu,göz kapakların düsük,kirpiklerin kepekli(o neyse)Ama simdi farkli değilmi gecende bunu anlatmaya calismistim.
Farklimi yani? Göz kapaklarim?Farklı bir gözün daha damarlı ve sulu,göz kapakların düsük,kirpiklerin kepekli(o neyse)
yüzün dişlerinde problemli
EvetFarklimi yani? Göz kapaklarim?
Evet bende onu anlatmaya calistim. Cokmu farklilik sence? Lutfen dogruyu soyle olurmu
Doğruyu söylediğimde inanmıyorsun,bende duymak istediğini söylüyorumEvet bende onu anlatmaya calistim. Cokmu farklilik sence? Lutfen dogruyu soyle olurmu
Bu kadar kendiyle meşgulken çocuk ne durumda onu hatırlatmak istedim.Lanet batağa çekti beni yine..Çıkamıyorum.Siz hala uğraşıyor musunuz ya laf anlatcam diye? Ne sabır varmış maşallah![]()
Çocuğun nerde konu sahibi?Yok yok söyle ama en son gönderdigim resme bakaraktan olurmu lutfen lutfen Eki Görüntüle 3106283
Onu umursamıyor ki.Çocuğun nerde konu sahibi?
CokEvet bende onu anlatmaya calistim. Cokmu farklilik sence? Lutfen dogruyu soyle olurmu
Herkes lütfen bimere cimere ne gerekiyorsa yazsın.Yaklaşık 6 aydır bu minvalde konu açıyorsunuz. Çocuğunuza yazık. Gidin artık psikologa. Sizin derdinizin çözümü orda. Kim ne derse desin inanmıyorsunuz. Doktora bile inanmamissiniz.
İnşallah buna çocuk bırakacak kadar lakayt değildir ailesindeki insanlar .Bu kadar kendiyle meşgulken çocuk ne durumda onu hatırlatmak istedim.Lanet batağa çekti beni yine..Çıkamıyorum.
Bu kadın çocuk bakacak psikolojide değil..Bu sıradan bir takıntı değil.Ben böylesini ilk kez görüyorum.ve evet çocuk ondan alınmalı.Tedavi olup iyileşene kadarOnu umursamıyor ki.
Onu geçtim eşi bu kadının eline nasıl çocuk teslim ediyor, hayretler ötesi.
Bu mesajları cimere ve bimere yazıp bu kadının çocugunu devlet korumasına aldırmak lazım.
Hatta ben şimdi bildiriyorum.
Sosyal hizmetler alsın yazık gunah.
bu kadını niye kapatmıyor ailesi hastaneye
gözüm diye diye kafa gitmiş.
Cocuguma bakiyorum merak etmeyin patates yemegi ve pilavKonu sahibi mesela öğlen çocuk ne yedi?