Boyle hayatiniz olsaydi?

Kızlar slm empati kurarmisiniz benimle? Diyelim ki evlisiniz severek olmus :) eviniz arabaniz var esinizin durumu iyi 5 yasinda kiziniz var ama cinsellik yok gibi bisey yani 1 2 ayda bir sorun esinizde sizi seviyor ama evlendiginizden beri isteksiz siz cabaliyorsunuz ama bi muddet sonra cabalariniz sonuc vermiyor bu sekilde bi hayatta yolunuzu nasil cizerdiniz ? Yorumlariniz benim icin cok onemli ..
sorun olmazdı, benim için sorun değil, sevgi güven daha öte bişi...

Belki de tanınmamak için kendince aldığı bir önlemdir. Çok önemli bir ayrıntı değil bence.
Bu konuda yalan soyleyen her konuda soyler. Yani bu cinsellik konusu da yalan belki?

Ayrica taninmamak derken? Nerden nasil taniyacak? Detay yokki konularda. Evli 1 cocugu var evi arabasi var. seks yok. Konu bu yani.

Cinsellik yoksa evlilik bir ayagi olmayan sandalye gibidir ayakta durmaz. Bence saglikli bir evliligin gostergesi duzenli iliski. Simdi 5 yilda 1~2 ay benim zorlamam ile diyorsun yarin oburgun hem sen zorlamaktan pesinde kosmaktan yorulacaksim hemde bu sure dahada uzayacak. Al karsina konus onemsiyorsa bir dr a gitsin. Yoksa ev arkadasina doneceksiniz.

Aynısını benim ablam yaşıyor.
Bu durumu başta takmıyodu ama artık cok takmaya basladı psikolojisi bozuldu diyeblrm eşinin onu begenmesini düşünüyor.

Sevildiğimden eminsem ve seviyorsam problem etmem. Ayda bire razı olurum ama hiç yanaşmiyorsa o zaman zor...

Hissederdi ama öyle bişy demiyr
Aldatılmayı kendıne yediremeyen sırf düzeni bozulmasın diye bu durumu gözardı eden hiç birşey yokmuş gibi davranmaya çalışan çok kişi var ne yazık ki ..evi var arabası parası var çoçugu var gerisinin önemi yok diye düşünüyorlar .gerçekten bilmiyorsa .bence araştırmalı açığını yakalamalı

Kızlar slm empati kurarmisiniz benimle? Diyelim ki evlisiniz severek olmus :) eviniz arabaniz var esinizin durumu iyi 5 yasinda kiziniz var ama cinsellik yok gibi bisey yani 1 2 ayda bir sorun esinizde sizi seviyor ama evlendiginizden beri isteksiz siz cabaliyorsunuz ama bi muddet sonra cabalariniz sonuc vermiyor bu sekilde bi hayatta yolunuzu nasil cizerdiniz ? Yorumlariniz benim icin cok onemli ..
evliliğin temel kurallarından biri cinsellik.cok kötü ya acaba ten uyumumu alamıyor sızden

Kardeşim bir yıldır evliydi. Evlendiği ilk günden itibaren bu sorunu yasadılar. Evlenmeden önce anlayamadı cünkü muhafazakar yapımıza yordu. Yaklaşmasa 3 ay olmuyordu/muş. Sonuc: bosandılar, enişte gay cıktı :)

Çözülemeyen bir sağlık sorunu varsa önemsemezdim .İnsan eşini sevdiğini başka türlü de hissettirebilir ama sebebi farklı ise bunu kabul etmezdim .
Cinsellik evlilik için çok önemli.O iyiyse diğer dertler çabuk çözülüyor.

Bizdede öyle cnm ben daha çok istekliyim ama esim çok istekli değil beni çok seviyor ben yanaştığımda ikilemez gelir ama ben seslenmesem 1 ay yapmasak sesi çıkmaz,doktorada gitmiyor 7,5 yıllık evliyiz evlendiğimiz ilk 6 ay çok sık oluyordu sonra bu süre uzadi.bende kendim yanaşıyorum sürekli:)

Back
X