Boyle hisseden var mi :((

Jennifergirl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
128
71
13
41
Merhaba hanimlar nasilsuniz umarim iyisinizdir..benim bir konuda cami s8kılıyor sizin de öyle mo merak ettim kozlar ben işyerinde vaktim iyi geçince yani arkadaşlarla sohbet muhabbet olunca evde sanki eşime uzaklasiyorum yani düşünün bi gün önce adamin dibinden ayrılmayan ben bi gün sonra eğer o gun is güzel geçtiyse evde eşime soğuk gibi oluyorum ( anlamiyorum neden boyle ??? Yardimmm ....bubhep böyleydi öğrenciyken de aileme karşı böyleydi çok garip değil mi acaba bir hastaligim mi var (

Yani düşünün ben eşime her zaman çok düşkün çok sevgi dolu olmak istiyorum ama bazen öyle olmuyor (( bazen diyorum ay üzülmesin aman yanlis anlamasin diye evham yapiyorim bazen de umursamaz neden boyle bi psikolog yok mu yardim edecek olan ((

İnsan kocasından uzaklaşır mı yaa birde özellikle mutlu olduğu günlerde ?? Ben ona yaşadıklarımı anlatmak sevincimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum yerim onu ben Psikolojik birşeyde olabilir tabi şu an anlam veremiyorum ama destek almanız yararınıza olur belki burada psikolog aramayın doğru yere gidin

memlekettmzden başka şehre geldik tayinle ve burada kimsem yok o yüzden adamın kıçından ayrılmıyorummm oda sağolsun yakamdan düş demiyo ama öle bir ortamım olsaydı soğumazdımda daha az konusurdum 30.000 lik kelime haznemimn bi kısmını tükettiğim için ve eşiminde işine gelirdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…