Böyle hissetmem normal mi

Berceste23

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
151
123
23
30
Merhabalarrr burada bi kaç konu paylaşmıştım ve iyi geliyo o yüzden yine yazmak istedim.😊

6 7 aydır hayatımda birisi yok kendi kendime mutlu olabilen birisiyim ve arayışım da yok dinlenmek istedim açıkcası ilişki konusunu akışına bıraktım.

Son bi kaç aydır değişik hissediyorum eski ilişkim de bir çok problem vardı bitti gitti ama bazı hisleri unutamıyorum galiba. Ten uyumu giibi sarılınca vs iyi hissetmek gibi. Yani tam olarak birliktelik yaşamadık tabiki ama yinede aklıma geliyo iyi hissediyodum kendimi. Bunları neden düşünüyorum onu da bilmyirom sanki başkasında o doyumu alamazmışım gibi geliyo. Tek aklıma gelen ve uyumlu olduğumuz konu da bu sanırım çünkü başka bişey gelmiyo iyi ve kötü yönde nötr yani. Tek başına bu da yeterli değil evlilik için birçok faktör bir arada olmalı tabiki. Evli veya tecrübeli bayanlardan yorum bekliyorum teşekkür ederim şimdiden 😘

Kafa yapısı uymazsa, anlasamazsanız bunun hiç bir önemi yok ki. Önemli olan anlasabileceğiniz ve aynı anda kalbinizi carptıracak biri olması.

Belki boşluktasınız belki bu ara herkes nişanlanıp sözlendiği için veya tatilde takıldığı için olabilir. E böyle uyum da olunca insan özlüyor tabii ama iş yine zamana kalıyor 😊

Elbetteki bunlar iyi hissettirir insanız neticede. Sırf ona değil Bi çiçeği hayvanı sevmek bile iyi hissettirir. O kişiyle ilgisi yok yani

Back
X