• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle iki arada almak :'(

En son ayrilmiyorum diye sert viktigimda babam dalga geciyo seninle bak sen zorlugu tek cekiyorsun benim elimde o her isini goturuyordur demisti arkadasim dalga gecmiyorum ispat ederim diye gitmis babasina babami aratti isi ciddiye dokelim ben genclerin arkasindayim diye babam sustu kaldi musait degilim diye kapattimtelefonu ondan sonra ciddiyeti anladi zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İdrak etmek istemiyo nasil ayirabilirim diyo

Simdi millete istesinler vercem ama benim kizim olamaz artik evine gitmem diyo devamli simdiki tehtidi bu :'(

Kizlar 23 yasindayim 6 senelik konustugum var nisanli gibi herkrs biliyo universite bitti bu sene erkek arkadasim universiteyi birakti tekrar aciktan okumaya basladi sirf ben istiyorum diye o da bu sene bitirecek ama kendi isini yapmak istiyor okul bittigi icin soz nisan ciddiyet istiyo 3 senedir annem ve babam da biliyo iliskimizi fakat bir turlu onay vermiyo okulu benden dusuk ve ayni memlektli olmadigimiz icin ve babam yemin ertigi icin kabul etmek istemiyo arada kaldim uc senedir babam bana kin dolu nasil ikna edebilirim ne yapmaliyim cok zor durumdayim:'( :'(

Yaşın daha genç canım,belli ki seviyorsun da.Bunca zaman olmuş ilişkinizde kopmamışsınız.Bence biraz zamana ihtiyacınız var birşeylerin yoluna girip oturması için.Sürekli çok çaresizim,umut yok gibi düşünme sakın.Aksine sağlam olsun bu konudaki duruşun,kararlı olduğunu böylece ailen de görür.Erkek arkadaşın da ciddiyete binmesini istiyormuş,ne mutlu sana bak,yan çiziyor da olabilirdi zamanla,öyle düşünmeye çalış.Bence erkek arkadaşınla ikiniz kafa kafaya verin,azimli,kararlı olun.Ne olursa olsun dışarıdan kimsenin ilişkimizi etkilemesine izin vermeyeceğiz ve biz yuvamızı kuracağız diye sözleşin aranızda.Elbet bir iş sahibi olacaktır erkek arkadaşın.Amaç evlilikse kendi işini yapamasa bile girecek bir işe artık.Sen de bir işe başlarsın.Aileler hem böyle evlilik adına,yuva kurmak adına çalıştığınızı hem de birbirinizden kopmadığınızı görünce bir yerden sonra kabullenmek zorunda kalacaktır.

Kendisinin işi var zaten su dükkanı var kendisinin eleman da değil kazanci gayet iyi iş sorun değil ki onun hayatı yolunda zaten

Kendisinin işi var zaten su dükkanı var kendisinin eleman da değil kazanci gayet iyi iş sorun değil ki onun hayatı yolunda zaten

Tamam ne güzel.Elbette siz ailenizi en iyi bilensiniz.Zor bir durum da hak veriyorum size.Ama şöyle olabilir,yani babanız açısından düşünmeye çalışıyorum.Kız evlat elbette,her aile evladının geleceğini düşünür,en iyisinin olmasını ister hakkında.Bazen bizim evlat olarak gözümüz aşktan kör olabilir diye düşünürler,gerçeklik payı da olabilir bazı ilişkiler için bunun.Ama anladığım kadarıyla sizin erkek arkadaşınızın şiddetle şüphe duyulacak bir terbiyesizliği,size karşı kötü bir tutumu vs.. olmamış.Maddi anlamda da evlenseniz sefil olacak bir durum yok,kendi işi var diyorsunuz.Babanız tamam şimdilerde istemiyor,onaylamıyor olabilir.Bunu da belli ediyor size.Ama belki şöyle düşünüyor;ben elimden geleni yapayım,böyle baskı kurayım da,dayanamaz ayrılırlar nasılsa diye.Düşünün,aile elbette çok çok önemli ama evlendiği kişiyle ömrünü geçiriyor insanlar.Şimdi aileniz karşı çıkıyor diye tamam vazgeçtiniz diyelim.İlerde erkek arkadaşınız kadar sevemediğiniz,içinizin ısınmadığı ama babanızın onayladığı biriyle evlenseniz mutlu olacak mısınız?Elbette ki hayır.Babanız evet mutlu olacaktır o an için kendi uygun gördüğü biriyle evlilik gerçekleştiğinden.Ama zamanla görecek ne kadar mutsuz olduğunuzu,hatta içten içe siz ailenize kin güdeceksiniz belki,ister istemez onlara da yansıtacaksınız bunu.Sonuçta da ne aileniz,ne siz mutlu olacaksınız.Erkek arkadaşınızla herşeye rağmen evlendiniz diyelim,mutlusunuz kendi yuvanızda.Aileniz bir süre tepki koyabilir,işte gelmez evinize filan.Ama ana baba bir yere kadar dayanır.Hele ki sizin mutlu olduğunuzu görünce yumuşayacaklardır bence.

Tamam ne güzel.Elbette siz ailenizi en iyi bilensiniz.Zor bir durum da hak veriyorum size.Ama şöyle olabilir,yani babanız açısından düşünmeye çalışıyorum.Kız evlat elbette,her aile evladının geleceğini düşünür,en iyisinin olmasını ister hakkında.Bazen bizim evlat olarak gözümüz aşktan kör olabilir diye düşünürler,gerçeklik payı da olabilir bazı ilişkiler için bunun.Ama anladığım kadarıyla sizin erkek arkadaşınızın şiddetle şüphe duyulacak bir terbiyesizliği,size karşı kötü bir tutumu vs.. olmamış.Maddi anlamda da evlenseniz sefil olacak bir durum yok,kendi işi var diyorsunuz.Babanız tamam şimdilerde istemiyor,onaylamıyor olabilir.Bunu da belli ediyor size.Ama belki şöyle düşünüyor;ben elimden geleni yapayım,böyle baskı kurayım da,dayanamaz ayrılırlar nasılsa diye.Düşünün,aile elbette çok çok önemli ama evlendiği kişiyle ömrünü geçiriyor insanlar.Şimdi aileniz karşı çıkıyor diye tamam vazgeçtiniz diyelim.İlerde erkek arkadaşınız kadar sevemediğiniz,içinizin ısınmadığı ama babanızın onayladığı biriyle evlenseniz mutlu olacak mısınız?Elbette ki hayır.Babanız evet mutlu olacaktır o an için kendi uygun gördüğü biriyle evlilik gerçekleştiğinden.Ama zamanla görecek ne kadar mutsuz olduğunuzu,hatta içten içe siz ailenize kin güdeceksiniz belki,ister istemez onlara da yansıtacaksınız bunu.Sonuçta da ne aileniz,ne siz mutlu olacaksınız.Erkek arkadaşınızla herşeye rağmen evlendiniz diyelim,mutlusunuz kendi yuvanızda.Aileniz bir süre tepki koyabilir,işte gelmez evinize filan.Ama ana baba bir yere kadar dayanır.Hele ki sizin mutlu olduğunuzu görünce yumuşayacaklardır bence.

Cok haklisin ayni seyleri dusunuyorum bende bu israrim ondan ben onun ters bir hareketini gorsem ya da ne bilim bana dese ki ailem bu cocuk boyle boyle olmaz diye tamam birakirim ama soruyorum neyi var diye sesleri cikmiyo okul diyorlar memleket diyorlar bizim memleketli olacakmis falan

Cok haklisin ayni seyleri dusunuyorum bende bu israrim ondan ben onun ters bir hareketini gorsem ya da ne bilim bana dese ki ailem bu cocuk boyle boyle olmaz diye tamam birakirim ama soruyorum neyi var diye sesleri cikmiyo okul diyorlar memleket diyorlar bizim memleketli olacakmis falan

Canım bizim ülkemizde böyle memleketli,aynı mezhepli,illa şu sektörden meslek sahibi olacak diye ısrarcı olanlar yok değil evet ama herşeye rağmen birlikteliklerini sürdürüp evlenen ve çok mutlu olanlar da var.İnsan olsun,Allah korkusu olsun,merhametli ve vicdan sahibi olsun;en önemli şeyler bunlar bence.CEO ile evlenip,hemşeri olup sonradan ne tatsız şeyler yaşayarak evlilikleri biten bayanlar biliyorum ben.Bence baban bir yere kadar bu katı tutumunu sürdürebilecek canım.O yüzden sen kararlı olmaktan vazgeçme bence.

Ayarlarina bak :-D

Vazgeçme..ben mimarım fakat nişanlım açık öğretim işletme mezunu. Çalışmak isteyene hiçbişey engel olamaz. Ben hataylıyım o malatyalı bambaşka kültürlerdeniz ama çok şükür ki orta yolu bulabiliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vazgeçme..ben mimarım fakat nişanlım açık öğretim işletme mezunu. Çalışmak isteyene hiçbişey engel olamaz. Ben hataylıyım o malatyalı bambaşka kültürlerdeniz ama çok şükür ki orta yolu bulabiliyoruz

Bizim kendimizden yana sikintimiz yok bazen diyorum okumasam belki boyle olmazdi diye sirf istemeye gelince bir bahane bulmasinlar diye aofye basladi ev aldi yeter ki tamam desinler diyo sebepsiz yere inat ettiler sen bizimle inat ettin kim galip cikacak havasindalar okul bitiyo evden cikarmayacaklar beni isim olana kadar karsi taraf olsun artik sende rahat et diyo aylarca da gormeme gibi bi ihtimali dusunmek istemiyorum evde konunun acilmadigi gun yok kabus gibi o gunlerden korkuyorum :'(

Bizim kendimizden yana sikintimiz yok bazen diyorum okumasam belki boyle olmazdi diye sirf istemeye gelince bir bahane bulmasinlar diye aofye basladi ev aldi yeter ki tamam desinler diyo sebepsiz yere inat ettiler sen bizimle inat ettin kim galip cikacak havasindalar okul bitiyo evden cikarmayacaklar beni isim olana kadar karsi taraf olsun artik sende rahat et diyo aylarca da gormeme gibi bi ihtimali dusunmek istemiyorum evde konunun acilmadigi gun yok kabus gibi o gunlerden korkuyorum :'(

Üzülme herşey yoluna girecektir eminim annenle konuşmayı dene belki baba üzerinde daha etkili olabilir

Annemle konusmayi her gun deniyorum nirmal baskiyi kavga ile son buluyo ne yazik ki

babana otur konuş ; ilk aşkım sensin ama ben aşık oldum o adama baba de .. :ssz:

Babama boyle desem kapi onunr koyar sanirim cnm:-D bir kere benim mutlulugumu istemez midin onunla dedim de bir ay yuzume bakmadi:-D

Back
X