Tamam ne güzel.Elbette siz ailenizi en iyi bilensiniz.Zor bir durum da hak veriyorum size.Ama şöyle olabilir,yani babanız açısından düşünmeye çalışıyorum.Kız evlat elbette,her aile evladının geleceğini düşünür,en iyisinin olmasını ister hakkında.Bazen bizim evlat olarak gözümüz aşktan kör olabilir diye düşünürler,gerçeklik payı da olabilir bazı ilişkiler için bunun.Ama anladığım kadarıyla sizin erkek arkadaşınızın şiddetle şüphe duyulacak bir terbiyesizliği,size karşı kötü bir tutumu vs.. olmamış.Maddi anlamda da evlenseniz sefil olacak bir durum yok,kendi işi var diyorsunuz.Babanız tamam şimdilerde istemiyor,onaylamıyor olabilir.Bunu da belli ediyor size.Ama belki şöyle düşünüyor;ben elimden geleni yapayım,böyle baskı kurayım da,dayanamaz ayrılırlar nasılsa diye.Düşünün,aile elbette çok çok önemli ama evlendiği kişiyle ömrünü geçiriyor insanlar.Şimdi aileniz karşı çıkıyor diye tamam vazgeçtiniz diyelim.İlerde erkek arkadaşınız kadar sevemediğiniz,içinizin ısınmadığı ama babanızın onayladığı biriyle evlenseniz mutlu olacak mısınız?Elbette ki hayır.Babanız evet mutlu olacaktır o an için kendi uygun gördüğü biriyle evlilik gerçekleştiğinden.Ama zamanla görecek ne kadar mutsuz olduğunuzu,hatta içten içe siz ailenize kin güdeceksiniz belki,ister istemez onlara da yansıtacaksınız bunu.Sonuçta da ne aileniz,ne siz mutlu olacaksınız.Erkek arkadaşınızla herşeye rağmen evlendiniz diyelim,mutlusunuz kendi yuvanızda.Aileniz bir süre tepki koyabilir,işte gelmez evinize filan.Ama ana baba bir yere kadar dayanır.Hele ki sizin mutlu olduğunuzu görünce yumuşayacaklardır bence.