• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle ilgisiz olunur mu :((

kimbilirkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
88
0
36
Kahramanmaraş
merhaba... ben 6 aylık nişanlıyım... Sorunum nişanlımın ailesinin ilgisizliği. İlgisizliği de şöyle ki , oğullarına karşı da öyleler
nişanlım da ben de şehir dışındayız. Nişanlım ailesiyle 15 günde bir görüşür. O aramasa ailesi onu aramaz. Gelin görün ki bana karşı da böyleler. nişanlandığımızdan beri
1 kez kayınpederim aradı sadece o da bişey sormak için. Halimi hatrımı sormaya 1 kez aramadılar. Ben yine haftada bir 10 günde bir arıyorum çünkü nişaana geldiklerinde biz onlara gittiğimizde
gayet iyi niyetlilerdi. Ben onlardayken hiçbir saygısızlıklarını görmedim.ama bakıyorum herkesi kayın validesi gelinim diye arayıp soruor bizimkler böyle.ister istemez üzülüyorum
beklenti içine giriyorum. bazen diyorum sen de arama onları. ama art niyet beslemek istemiyorum. nası davranmam gerekiyo benm de onları arayıp sormamam mı gerekiyo çözemedim. annemler soruyolar arıyolar mı seni diye
arıyolar falan diye geçiştiriyorum üzülmesnler onlara karşı kötü düşünmesnler tatsızlık çıkmasın diye. kayınvalidem çok sessiz ve soğuk bi kadın zaten. çekingen ama ben ona gayet sıcak davranıyorum
aramamalarının altında bi art niyet aramalı mıyım?????

merhaba... ben 6 aylık nişanlıyım... Sorunum nişanlımın ailesinin ilgisizliği. İlgisizliği de şöyle ki , oğullarına karşı da öyleler
nişanlım da ben de şehir dışındayız. Nişanlım ailesiyle 15 günde bir görüşür. O aramasa ailesi onu aramaz. Gelin görün ki bana karşı da böyleler. nişanlandığımızdan beri
1 kez kayınpederim aradı sadece o da bişey sormak için. Halimi hatrımı sormaya 1 kez aramadılar. Ben yine haftada bir 10 günde bir arıyorum çünkü nişaana geldiklerinde biz onlara gittiğimizde
gayet iyi niyetlilerdi. Ben onlardayken hiçbir saygısızlıklarını görmedim.ama bakıyorum herkesi kayın validesi gelinim diye arayıp soruor bizimkler böyle.ister istemez üzülüyorum
beklenti içine giriyorum. bazen diyorum sen de arama onları. ama art niyet beslemek istemiyorum. nası davranmam gerekiyo benm de onları arayıp sormamam mı gerekiyo çözemedim. annemler soruyolar arıyolar mı seni diye
arıyolar falan diye geçiştiriyorum üzülmesnler onlara karşı kötü düşünmesnler tatsızlık çıkmasın diye. kayınvalidem çok sessiz ve soğuk bi kadın zaten. çekingen ama ben ona gayet sıcak davranıyorum

niye sorun ediyorsunki aramasınlar bence daha iyi mesafe her zaman iyidir arada sırada görüşürün yeter sürekli vıcık vıcık olunca evlendikten sonra bir bakmışsın bütün hayatın onlar
ben 8 senelik evliyim kayınpederim bir kere aradı oğlunuda benide biz bayramlarda arıyoruzda konuşuyoruz yoksa hayatta aramaz hiç de üzülmem aramasın

bende 5 aylık nişanlıyım kayınvalıdemın benı aradıgı bi elin 5 parmagını geçmez.bazen ben ararım gaYET iyi konusur.açıkçası mesafeyi korumanın onemlı oldugunu düşündügüm için rahatsz olmuyorum bu durumdan.
ileride ne olur bilemem sende cok kafana takma boşver

mrb bacım bak ben 2 senelik evliyim daha bi kere olsun k.validemin k.natamın aradığını bilmem
ben okadar hasta oldum hastanede yattım bi geçmiş olsun demediler.ama ben yinede aryorum
bi ömür yüzyüze bakıcağız mecburen onlar kayberder ayrıca eşimede öyledirlerr
sende 20 günde bi ara benim gibi.hemde canını sıkma boşver onların aramasını bile beklemiyorum anla yani
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

Bizde öyleydik fazla konuşmuyorduk.Ama en iyisi böyle canım hiç sorunumuz çıkmıyor.Sende düşünme o kadar en iyisi ,sık görüşüldüğü zaman illaki birsorun çıkıyor.

Aile yapıları öyle demek ki, art niyet aramayın bence.
Kendi oğullarını dahi aramıyorlarmış baksanıza.
Zaten nişanlıymışsınız henüz, fazla samimi olmamanız evliliğiniz açısından da daha iyi olur.
Arada bir konuşmanız yeterli. Varsın siz arayın, sorun etmeyin.

4 yıldır tanıdığım insanlar 2 yıldırda evliyim beni 1 kez tehdit etmek için aradılar o kadar...
aklına geldikçe sen ara boşver....
fazla ilgiden iyidir...

yazını okuyunca kendi niaşnlılık dönemim aklıma geldi,benim eşimin aileside şehir dışındaydı ve çok ilgisizlerdi bana göre,ben arar sorardım hafta da bir onlar aramazdı ,benim ailemi bile aramazlardı çok üzülürdüm beni sevmediklerini düşünürdüm,ailem bana sorardı hadi bizi aramıyorlar seni arıyorlar mı diye yalan söylerdim arıyorlar diye,neyse nişanlılık bitti evlendik 1 yıl eşimle kavga sebebim oldular beni niye aramıyorlar diye eşime sarardım ,eşimde ya biz böyleyiz benide aramıyorlar takma kafana derdi ama ben hep üzülürdüm ,çünkü benim aile yapım çok farklıydı biz annemle çok yakın otursakta her gün 3 posta telde konuşuruz kardeşimlede öyle,eşimin ailesinden bunu göremeyince bocalamıştım..başkaları bana derdin mi yok kızım ne güzel uzaklar işte ne istiyorsun derlerdi ,sonra sonra baktım ki yapıları öyle,sevmediklerinden falan değil yani,bilmiyorlar sık arayıp hal hatır sormayı,inan bana yılmadım kızsamda bir daha aramıcam desemde hep her hafta hem kayınvaldemi hem kayınpederimi hem görümcemi ayrı ayrı aradım sonunda onlara aramayı öğrettim,şimdi 4 gün geçse k.valdem sesimi duymak için arıyor ,görümcem haftada 1 mutlaka arıyor :)eskiden beni sevmiyorlar sandığım eşimin ailesi meğer seviyorlarmış,sevgiyi aramakla ölçme ben yanışmışım kendi kızlarından beni ayırmıyorlar..sana tavsiyem aranızdaki tek sorun aramama meselesi ise normalde seninle iyilerse takılma bu mevzuya sen yine aramaya devam et araya araya birgün aranan oluyorsun...

ne kvalide beni arar nede ben onu ararım gördümmü anneeemmmm :37: diye sarılırım görmedimmi umrumda olmaz.bence sende fazla arama insanların yapısı öyle olabilir.her zaman politik olmakta fayda var. yada öyle kabul etmek lazım mutsuz olmamak için. nişanlımın sevgiisi bana yeter onalr takılsınlar kafalarına göre :9: bence sende takma canım sürekli didik didik edeceklerine aramasınlar dha iyi..

Son düzenleme:
Hic uzme cnm kendini.
Insanlar cesit cesit.
Bizde nisanliyken cok sik arayip konusmazlardi.
Ama bir araya gelince gayet samimiydiler.
Birde aliskanliktan da ileri geliyor olabilir.
Bizimkiler mesela evlendik hala ne ogullarini ne de beni aramazlar.
Ama buyugumdur, aksi birseylerini de gormedim simdiye kadar o yuzden ben ararim muhakkak.
Aradigimizda da benle daha cok sohbet ederler, esimle sdc hal hatir:))
Telde bile tek ters laf etmezler masallah.
Bence en guzeli de boylesi.
Surekli arayip, daha simdiden vicik vicik bir iliskiye girmeye gerek yok.
Mesafe her zaman iyidir.
Sdc aileni aramalari konusunda nisanlindan, gayet tatli ve guzel dille iste.
Ufak ayrintilar, sen goz ardi etsende, aileler takilabiliyor.
Ben esimi uyariyordum o zamanlar, sizinkiler arasinlar sorsunlar, bizimkiler sorup duruyor diye.
Sen aramandan vazgecme ama, buyugun sonucta.
Birde sen hic aramadin sormadin diyemesinler:))

cnm onlar aramıyorsa sen niye arıyorsun:26: bence senin araman yanlış!!!!! hemde haftada 10 günde bir nedemek dünden hevesli gibi kim dedi sana onlar aramadan hiç sen aramaya başladın dünden hevesli gibi:31:

4 yıldır tanıdığım insanlar 2 yıldırda evliyim beni 1 kez tehdit etmek için aradılar o kadar...
aklına geldikçe sen ara boşver....
fazla ilgiden iyidir...
Çok üzüldüm senin gibi tatlı akıllı bir hanımı tehdit etmek için akıl sağlığında sıkıntı olması lazım insanların.:53:

hiç kafanı takma canım,sen görevini yapıyormuşsun,boşver belki onların karakteri böyledir

aşırı ilgide aşırı ilgisizlikte insanı sıkar elbet. ama bence siz doğru yoldasınız . armaya devam edin. büyüğüğüz diye arayın. belkide utanıyorlardır aramaya.

kusura bakmayın ama yazınızı gülümseyerek okudum.
ilgisizlikten aramamalarından şikayet etmişsiniz, hani oğullarına da öylelermiş ya siz atın o imzaları bakın o aranmayan oğul nasıl kıymetli oluyor her gün aranıyor :1::1::1::1::1::1:
şaka bi yana da en kötü derdiniz tasanız bu olur inş. bırakın aramasınlar dert etmeyin bir artniyet yoksa siz aradığınızda saygı çerçevesinde konuşuluyorsa takılmayın, en güzeli herkes arıyorlar ediyorlar derken tam tersi sizin içiniz ferah olsun. çünkü en güzeli sizin durumunuz.

bir de başkalarına arıyorlar diyormuşsunuz ya bence o durumu bırakın aramıyorlarsa aramıyorlar deyin, çünkü şimdiden bu şekilde psikolojik yüklerin özellikle de durum kurtarmak için geçiştirmelerin altına girmeyin çoookkkk yıpranırsınız. durum neyse odur bence bunu göz ardı etmeyin nacizane fikrim

ben de 7 aydır nişanlıyım, ben 1 kere kayınvalidemi aradım kardeşi vefat etmişti..onun dışında ne onlar beni arar ne ben onları..eltilerimin falan telefon numaraları bile yoktur bende..
ayda 1 giderim bir kaç saat oturur dönerim, onlar da öyle yapar :)
bazen düşünüyorum ben de neden aramıyorlar diye ama sonra hemen çıkartıyorum bu düşünceyi kafamdan..mesafe iyidir..:71:

herkese cevaplarınz için çok teşekkür ederim... benm canımı sıkan şu nişanlılık döneminde böyle olması açıkçası.. çünkü daha düğünümüz vs. olacak arada iletişim olması gereecek gdiş geliş falan. ama hele bi evlenelim umrumda OLMAZ. onlar bana ne kadar yanaşırlasa ben de onlara o kadar ..mesela nikahımız olacak bnm memleketimde, büyük ihtimalle uzaklığı işi gücü bahane edip gelmeyecekler.annemler sorup duruyo gelirler heralde nikaha falan diye. insan heveslenmez mi ya :( yemin törenine onca yolu tepip gelmişlerdi.insan kendi ailesinden gördüğü şeyi göremeyince bi hayal kırıklığı yaşıyor ama şunu da görüyorum ki böyle olması uzun vadede benm lehime. hayatıma müdahale hakları olmayacak. çok şükür saygıda sorun etmiyolar.görümcem dengesizdir onu da tınmıyorum zaten. ne zormuş ya böyle bişeyleri dengede tutmaya çalşmak

yazını okuyunca kendi niaşnlılık dönemim aklıma geldi,benim eşimin aileside şehir dışındaydı ve çok ilgisizlerdi bana göre,ben arar sorardım hafta da bir onlar aramazdı ,benim ailemi bile aramazlardı çok üzülürdüm beni sevmediklerini düşünürdüm,ailem bana sorardı hadi bizi aramıyorlar seni arıyorlar mı diye yalan söylerdim arıyorlar diye,neyse nişanlılık bitti evlendik 1 yıl eşimle kavga sebebim oldular beni niye aramıyorlar diye eşime sarardım ,eşimde ya biz böyleyiz benide aramıyorlar takma kafana derdi ama ben hep üzülürdüm ,çünkü benim aile yapım çok farklıydı biz annemle çok yakın otursakta her gün 3 posta telde konuşuruz kardeşimlede öyle,eşimin ailesinden bunu göremeyince bocalamıştım..başkaları bana derdin mi yok kızım ne güzel uzaklar işte ne istiyorsun derlerdi ,sonra sonra baktım ki yapıları öyle,sevmediklerinden falan değil yani,bilmiyorlar sık arayıp hal hatır sormayı,inan bana yılmadım kızsamda bir daha aramıcam desemde hep her hafta hem kayınvaldemi hem kayınpederimi hem görümcemi ayrı ayrı aradım sonunda onlara aramayı öğrettim,şimdi 4 gün geçse k.valdem sesimi duymak için arıyor ,görümcem haftada 1 mutlaka arıyor :)eskiden beni sevmiyorlar sandığım eşimin ailesi meğer seviyorlarmış,sevgiyi aramakla ölçme ben yanışmışım kendi kızlarından beni ayırmıyorlar..sana tavsiyem aranızdaki tek sorun aramama meselesi ise normalde seninle iyilerse takılma bu mevzuya sen yine aramaya devam et araya araya birgün aranan oluyorsun...

acaba gerçekten dediiğin gibi olur mu ki.. aslında düğünden sonrası hiç umrumda değil ne kadar gelirlerse o kadar sıcaklık görürler ama şu an nişanlıyız insanda bi heves olmaz mı ya :(( nişanlım da onlardan çok dertlenir bana zaten. ben yine kötü konşmyrm olsun ailendir açıklarını görmicez diyorum ama kendi aileme karşı mahcup oluyorum zaman zaman...

boşverın aramasınlar ılgılenmesınler sız nısanlınızla halledın herseyı

arayıp onlarla ıyı olacagınız zannedıyorsanız yanılıyorsunuz bır hatanızda sılıyorlar zaten

kımseden bırsey beklemeyın evlendıkten sonrada kımse sızden beklemesınn...

aradıklarında saygıda kusur etmeyın yeter..

yol yordam bilmeyen insanlarla uğraşmak zormuş.. allahtan nişanlım her konuda benm yanımda. görümcem kıskancın teki abisiyle başabaş gidiyor. ben onlara gittiğimde abisiyle sürekli atışma içinde düşmanı gibi uğraşıyo şaşıp kalıyorum ben ailemden böyle görmedim ki.. benm düğünüm daha önce olsun diye yaygarayı basıyor abisine. sürekli ilgi ve odak onun üzerinde olsun istiyor tuhaf bi kız. aynı evde onunla kalmak kabus gibi. nişanlıma da diyorum annen baban gibi mazlum insanlardan bu kız nasıl oılmuş :)) zor ya çok zor bu işler

Back
X