Merhaba hanımlar çok büyük bir çıkmaza girdim ve ne yapmam gerektiğini artık hiç bilmiyorum çok üzgünüm ve buradan başka soracak kimsem yok. 1 seneden fazladır nişanlıyım nişanlım şuan askerde 4 ay var gelmesine. Askere gittiği sürede görumcemle sorunlar yaşadım,abim o kızın yanına gidiyor benim de gelsin,ona alıyor bana da alsın tarzı şeyler diyip duruyordu abim benle ilgilensin diye bunlar hakkında konuştuk mu diye merak etmiş nişanlimin telefonunu alarak mesajlarımızı kurcalamış ve abisinin kendisini bana kötuledigi mesajlarimizı okumuş.şöyle diyim abisi dindar biri nişanlım dinine çok düşkün kardeşi de bir o kadar rahat her şeyiyle ve abisini hiç dinlemiyor nişanlıma boşver eğer öyleyse kafana takma sende onu madem dinlemiyor demiştim. Dertleşme tarzı bir mesaj sadece. Bu konuşmayı okuduktan sonra abisini ben dolduruyormuşum oldu. Bu kız bana karşı abimi dolduruyor abimde ondan beni kötuluyor diye anne babasına anlatmış ki ben bu kızı daha 2 kere gördüm uzakda yaşıyoruz çunkü doğru düzgün tanımam etmem. Hepsi bana surat yaptı aramadılar sormadılar annesi daha şimdiden seni bize dolduruyor diyormuş ki hiç o niyetle tek bir sey demedim ailesi benimde ailemdir ama çok kötü düşünüyorlar abartıyorlar o benim kızıma yorum yapamaz o kim diyormuş annesi ama bir muhabbet sadece. Gorumcem bana yazdı seni rezil ederim küçüksün küçük insanlar anca büyükleri ağzına alabilir zaten böyle aşağılayıcı konuşmalar biz seni istemiyoruz da zaten abim için susuyoruz,sizin işinizi bozmak tek lafıma bakar dedi .Nişanlım sadece annesine beni savunmuş anlatmış doğruları ama inanmayız sen onu korursun diyolar inanmak Istemiyolar bilerek yapıyolar bunu çünkü gayet açık ve mantıklı konuşuyor nişanlım .Bize geldiler bu olaylardan sonra gorumcem gelmedi.çok hastaydım yerimden kalkamıyordum kayınpederin geçmiş olsun demedi yüzüme bile bakmadı surat 5 karış oturdu bütün gece gittiler ailem de olanlara çok şaşırıyor ne var bu olaylarda diye.Hastaligim üstü çok atesliyim kötüyüm kaynanam aradı beni kayınpederin nasıl düzelicek kızı duzelmezse olmaz göz bebeğimiz o bizim ona kimse bir şey diyemez simdi kızıyla kötü olan ilerde kocasının ailesini evine sokmazmış kayınpederim öyle diyormuş. Ne alaka ben hiç anlamadım.sende ne yap ne et aranı düzelt dedi bende nişanlım bir askerden gelsin konuşuruz dedim, beni öyle görünce annem aldı telefonu bu konuyu kapatın artık kız burda hasta arayıp hala kızımız diyorsunuz dedi. Kaynanamda biz istemiyoruz kızımız abisiyle evlenmesini istemiyor ona kabul ettiremiyoruz sizde sözü atın diye.Benimkiler de iyi öyleyse attık sözü diye geri aradılar her sey iki nişanlı insandan bağımsız oldu nisanlimda bana bunlar böyleyken biz mutlu olamayız dedi ayrıldı kendi de . Daha sonra ailesi biz pişman olduk karışmıyoruz evlensin gençler diye ailemi aradılar. Nişanlım bana geri yazdı ve şuan devam etmek istiyor,ailem sana ne derse ne yaparsa yapsın hiç sesini çıkarma onlar kötü olsun sen iyi ol diyor ne yapmam lazım ayrılığa devam mi etsem nişanlımı bırakmadan onlara iyi olmaya mi çalışsam. o kadar soğudum ki her şeyden ama kalbim onu bırakma diyor çok seviyorum bana bir yardımcı olun lütfen siz olsanız ne yapardınız