- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
- Konu Sahibi blackeyes06
boyle ınsan olmaz olsun baslıkta belırrtıgım ıcın bayramı bıze zehır eden en mutlu gunlerı zehır eden ınsan babamm ne dıyecegımı sasırdımm boyle ınsanlık gormedım benı sakın yargılamayın cunku anlatacagım cok kısa bı ozett babam annemle gecınemeyen calısmayan bızımle ılgılenmeyen bos bı ınsan ustelık psıkolojık sorunu olan bu sorun ben benı bıldım bılelı var doktora gıder ılacını alır kullanır gecmez fln ınanmıyorum artııkk annemle ayırıl bırles kac sefer oldu demıyolarkı elalem ne der babam en son gıttıgınde dını nıkahla bı kadınla yasamaya basladı bızden habersz evlendı tabı sonra benı arayıp kızına sunu aldm bunu ettım deyınce babamı aramamaya basladım cunku gerıde kalan boynu bukuk kardesım gozu yaslı annem vardı neyse ve haberlerı alıyodk duydumkı cocugu olckmıss bız kendımze yenı hayat kurdk bu arada evlıyım ben ama ama sureklı annemle ırtıbat halındeyım gıdıp glıyodum aradan bı altı yedı ay fln gectı ben bbabmı ozlemeye basladım ruyalarıma gırıyodu dedım arayacam ve aradım konustuk bana kadından ayrıldıgını ıyı olmadıgını soyledı ben baba arada cocuk var bıdha dene dedım yok ıstemıyorum tıksındım dedı ustelemedım bende ve bana annenle barısmak ıstıyorum dedı basta ıstemedım ama sonra düşündüm bı belkı ıyı olurlar dedım annemde basta kabul etmedı sonra konustular anlastılar babam eve dondu daha bı ay olmadı annemle hergun konusuyorum baban degıstı akrabaarına toz kondurmuyor artık kadın hakkında atıp tutuyordu ses seda etmıyor telef aksam eve gelırken kapatıyor dedı ve evde dalgn mutsz duruyor dedı buda canımı sıktı kadın cocugu dogurdu bu hafta getırıp basına atacam dmıs babama ses seda cıkmamıs aramamıs babamı babam da aksam akrabalarını aramıs haber almak ıcın cocuk dogdumu demıss onlar bılmıyoz demıs terslemıslerr ve benle annemle barısmadan hergn konusan adam artık aramıyorr babm zaten ne bana ne kardesıme hıcbı zman maddı manevı babalık yapmadı ama en azından bıraz baba gııbı davranmasını bıze kol kanat germesını cok ıstrdım eşimın babasına o kdr özenıyorumkı yada bole ınsanlara nıye benım babam boylee annem sımdı dıyor artık ustelemıcem gıtmek ıstıyora gıdebılır dıyorr gıtmesı yakın yanı bole aıle gormedım ben bıktım artıkk sızce ne yapmam lazım annem bırde kadınla bır olup benı oyuna getırırlerse dıye korkuyor cunku babamın telef kapalı oldugu ıcın sızce amac nedır burda ben çozemıyorum