- 29 Mart 2012
- 1.781
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Hayir benden özür dilemeleri gerekirken bir de bana hakaret ediyorlar inanilir gibi degil.Böyle insanla basetmek gerçekten zor kendisine saygısı olmayan insanlar bu şekilde davranıyor malesef ve insan olarak göründüğü için bizde saygı gösteriyoruz.
Üstteki arkadaş doğru yazmış deli deliyi görünce sopasını saklarmış boyle insanlarla onlardan daha çirkef olarak başa çıkabilirsiniz.
Oranın sahibi mi yoksa çalışanlar mi?calisansa patrona şikayet etmediniz mi?gerçi her 2 durumda da şikayetçi olsaydınız keşke.
Yazdim ama bakalim bir sey cikar mi.Eğer bayilikse derhal firmaya bildirin. Eğer işlerini ciddiye alan bir marka iseler, ya uyarırlar ya da sürekli yaşanan bir şeyse bayiliği ellerinden alırlar.
Almanya hukuku konusu hakkinda bilgi sahibi degilim ama burda şiddete ceza yok dövsen bile yanina kar kaliyor iste muhtesem adalet sistemimizBenim de kadini itmem lazimdi o zamanhayir dövmeye de varim hatta bu tipler tam dayaklik ama ondan sonra basima ne gelir onu bilmiyorum. Sicilime neden boyle bir sey islensin o zaten pislik ve kaybedecegi bir sey yokki diye dusunuyorum.
Nasıl baş edilir biliyo musun? Çirkeften daha çirkef beterin beteri olacaksın o sana 1 mi sayıyor sen ona 5 sayacaksın korkup tırıs tırıs gidecek işte o kadar valla bende işe yarıyor gayet pamuk gibi biriyim ama çamura denk geldim mi çingeneye dönüşüyorum adeta
Almanya hukuku konusu hakkinda bilgi sahibi degilim ama burda şiddete ceza yok dövsen bile yanina kar kaliyor iste muhtesem adalet sistemimiz
Dövmene gerek yok o beş bagiriyorsa sen on bagiricaktin.Hakaretse sen daha çok saydircaktin bak nasil pısıyor bu işler böyle deveyi diken misali..
Bagirdim. Bagirmaktan korkmam ama dedigim gibi manyak kadin ustume yuruyup beni itti o ara oglu araya girdi tekrar. Girmese baya bildiginiz dovecekti beni kadin.
Cirkeflesme fikrine sonuna kadar katiliyorum ama bu bir sure sonra fiziksel kavgaya donusunce ne yapiyorsunuz?
En temizi bu sanirim.Muhattap olmayarak
Google dan yorum yapicam. Insallah ders olur pisliklere.İnstada falan ifşa yapın
Belki müşteri sayıları azalır ders okur onlara
Hadsizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?