Böyle insanlarla nasil basedilir?

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
Selam arkadaslar,

Sabah ara ara ugradigim bir kafeden kahvemi alip okula gecmek istedim. Kahvemi aldim parayi verdim, ancak para üstümü alamadim. Olay almanyada yasaniyor. Para üstüm vardi diyince kasadaki calisan türkce bir sekilde “ amma uzattin, sanki parani yedik” gibi bir cumle kurdu. Ben de yine turkce olarak bana bak benimle nasil boyle konusursun diyince ipler koptu. Meger diger calisan da annesiymis geldi bana neler sayiyor. Manyak, salak neler neler.

Ben de sesimi yukseltip, musteriyle bu sekilde konusamayacaklarini, yaptiklarinin ne kadar terbiyesizlik oldugunu ve bunu ustlerine bildirecegimi soyledim. Kadin gulerek numarasini da veriyim mi diye konusmaya devam etti.

Araya oglu girip benden ozur dilerken, kadin hala bana hakaret etmeye devam etti. Inanilir gibi degil. En sonunda bana senin sacini basini yolarim simdi diyip, s… git diyerek ustume yurudu. Oglu beni sakinlestirip kusura bakmayin vs diyor ama ben soktayim. Polisi cagirmadigima o kadar pismanim ki.

Sabahtan beri etkisinden cikamadim. Boyle insanlarla nasil basedilir? Bu nedir yani para ustumu vermediniz diyince ben neden hakarete ugruyorum?

Gecen zaman icinde ben de soyle bir fobi de olustu; ileri de ben ya da benim cocuklarim boyle bir ailenin cocuguyla evlenir, beni muhattap ederlerse ne yaparim? Boyle dusundukce kendimi cok caresiz hissediyorum. Elbette ben de alip kadina gecirebilirdim bi tane ama cozum bu mu yani?

Karisik yazmis olabilirim ama hem icimi döküp hem fikrinizi almak istedim.

Üstteki arkadaş doğru yazmış deli deliyi görünce sopasını saklarmış boyle insanlarla onlardan daha çirkef olarak başa çıkabilirsiniz.

Benim de kadini itmem lazimdi o zaman hayir dövmeye de varim hatta bu tipler tam dayaklik ama ondan sonra basima ne gelir onu bilmiyorum. Sicilime neden boyle bir sey islensin o zaten pislik ve kaybedecegi bir sey yokki diye dusunuyorum.

Nasıl baş edilir biliyo musun? Çirkeften daha çirkef beterin beteri olacaksın o sana 1 mi sayıyor sen ona 5 sayacaksın korkup tırıs tırıs gidecek işte o kadar valla bende işe yarıyor gayet pamuk gibi biriyim ama çamura denk geldim mi çingeneye dönüşüyorum adeta

Benim de kadini itmem lazimdi o zaman hayir dövmeye de varim hatta bu tipler tam dayaklik ama ondan sonra basima ne gelir onu bilmiyorum. Sicilime neden boyle bir sey islensin o zaten pislik ve kaybedecegi bir sey yokki diye dusunuyorum.
Almanya hukuku konusu hakkinda bilgi sahibi degilim ama burda şiddete ceza yok dövsen bile yanina kar kaliyor iste muhtesem adalet sistemimiz
Dövmene gerek yok o beş bagiriyorsa sen on bagiricaktin.Hakaretse sen daha çok saydircaktin bak nasil pısıyor bu işler böyle deveyi diken misali..

Bagirdim. Bagirmaktan korkmam ama dedigim gibi manyak kadin ustume yuruyup beni itti o ara oglu araya girdi tekrar. Girmese baya bildiginiz dovecekti beni kadin.

Cirkeflesme fikrine sonuna kadar katiliyorum ama bu bir sure sonra fiziksel kavgaya donusunce ne yapiyorsunuz?

Saydim saymasina ama kadin kufur etmeye ve ustume yurumeye basladi. Oglu araya girmese dovecek beni. Sozel olarak kavgaya tamamim ama is fiziksele donunce?

İlk vuran suçlu, gerisi nefsi müdafaa eğer şiddete dönüşürse ben şiddeti başlatan olmam hiçbir zaman ama dönüştüğü an allah ne verdiyse dalarım yani üniversitede yaşamıştım böyle bir şey yanında desteklicek başkaları varsa kaçarım o ayrı kfjdshjfkds şiddet görürsem koşa koşa polise giderim ama kendim bişi yapamasam da yani hiçbir şekilde yanına bırakmam bence kimse bırakmamalı üstelik haklıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…