Benim de yakin arkadasim buna benzer davraniyordu.
Biz sevgili iken görücü usulü ile nisanlanlanmisti. Is sebebiyle nisanlanmiyor bekliyorduk. Sürekli laf sokuyor, isteme söz mevzu bile degilken söyle pırlanta aldir söyle altin aldir modunda idi.
Bense önemli olan huzur ve mutluluk oldugunu su anda gundememizde nisan yok zaten deyip gecistiyordum.
Sonra o nisanindan ayrildi bir yil sonra bir baskasi ile nisanlandi evlendi.
O küçük ve maddi hesaplarla kiskandirmaya çalışıyordu. Benden önce atandi mesela.. ayni okul mezunuyuz. ancak ben zaten atandığı bakanligi ben zaten istemiyordum. Onunla ilgili ayri hava atti vs..
Nisanlimin isi olmadi kendi esinin isiyle havalandi.
Simdi ne oldu.. ben yillardir sevdigim insanla nisanliyim cok şükür.. hic bir sey istememe rağmen cok kıymetli bir yüzük hediye verdi kayinvalidem hatira diye.. o hediye verdiği yüzük arkadasimin hep istedigi ancak nisanlisina söyledigi jalde almadigi bir yüzüktü. (Keske alsa gönlüne göre kullansa.. mevzu o değil hepimiz icin diyorum gönlümuz ne kadar tok olursa karsidaki insanin gönlü öyle genis oluyor. )
Nisanlimin isi ile esinin isinin arasinda aldiklari ücret olarak bir fark yok.
Simdi ise düğününuz ne zaman ayy daha cok var demi diye sorup duruyor.
Arkadasligimi bozmadim ama laf sokmaktan da geri kalmiyorum sahsen.
Karsidaki insanin hassas noktasini bulup hep acitmak ister bende onun hassas noktalarını biliyorum. Arada sözlerimle acitiyorum. Öyle yapınca uzun süre bir sey demiyor
