- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
Ben senın o uslubundan sıkayetcı degılim .Arkadasin esi sorumsuz davrsniyor. Arkadasa tokat atiyor. Ayri kaliyolar. Tekrar birlesiyorlar. Buraya kadar normal hadi diyelim. Ama adam birseyi anlamamis maalsef. Hala ayni hareketlere devam ediyor. Ben gercekten uzuldum. Siz bu kadar dusunceli davranirken aile butcesi derken kardesine boylesine pahali bir hediye almasi gercekten kotu olmus. Yani diyorum ki esiniz onca kavgadan ayriliktan maalesef bir ders cikaramamis ve bu kafayla devam ederse daha cok cekersiniz dedim. Dogrulari soyleyince acimasiz olduysam kusura bakmayin. Belki uslup yanlis ama gercek bu maalesef...
O bosa yorum yapmusım dedıgın cumlenden sıkayetcıyım.
Neden bılıyor musun ? Ben hıcbır seyımı kolay kazanmadım , kımsenın emeklerımede yardımı dokunmadı.
Dayak yıyıp kocamı sevıyorumda demedım . senın o keske yorum yapmasaydım dık degılmıssın tarzındakı yorumundan ben oturup bır tokat ıcın bır hafta agladım .
Vende cok meraklısı degılım bu evın ve o kocanın .
Ama tutupta anne cocuguma bak bıraz calısayım dıyecek bır anne ye sahıp degılım .
Suan tutup dılekceyı verıp bosanacak bır gurur ve akla da sahıbım.
Ama tek bi birey de degılım.
İki kişiyim ben hatırlatırım .
Bir nafakayla hem xocugun ihtıyacları hem ev kırası bogaz faturaları idare edebilirsin dersen caşısmadan olur bosanayım .
Davulun sesı uzaktan gum gum cok kolay gelıyorda ben aklı verdım sen yaomadın demesı ne kadar kolay