• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle koca olmaz olsun

Arkadasin esi sorumsuz davrsniyor. Arkadasa tokat atiyor. Ayri kaliyolar. Tekrar birlesiyorlar. Buraya kadar normal hadi diyelim. Ama adam birseyi anlamamis maalsef. Hala ayni hareketlere devam ediyor. Ben gercekten uzuldum. Siz bu kadar dusunceli davranirken aile butcesi derken kardesine boylesine pahali bir hediye almasi gercekten kotu olmus. Yani diyorum ki esiniz onca kavgadan ayriliktan maalesef bir ders cikaramamis ve bu kafayla devam ederse daha cok cekersiniz dedim. Dogrulari soyleyince acimasiz olduysam kusura bakmayin. Belki uslup yanlis ama gercek bu maalesef...
Ben senın o uslubundan sıkayetcı degılim .
O bosa yorum yapmusım dedıgın cumlenden sıkayetcıyım.
Neden bılıyor musun ? Ben hıcbır seyımı kolay kazanmadım , kımsenın emeklerımede yardımı dokunmadı.
Dayak yıyıp kocamı sevıyorumda demedım . senın o keske yorum yapmasaydım dık degılmıssın tarzındakı yorumundan ben oturup bır tokat ıcın bır hafta agladım .
Vende cok meraklısı degılım bu evın ve o kocanın .
Ama tutupta anne cocuguma bak bıraz calısayım dıyecek bır anne ye sahıp degılım .
Suan tutup dılekceyı verıp bosanacak bır gurur ve akla da sahıbım.
Ama tek bi birey de degılım.
İki kişiyim ben hatırlatırım .
Bir nafakayla hem xocugun ihtıyacları hem ev kırası bogaz faturaları idare edebilirsin dersen caşısmadan olur bosanayım .
Davulun sesı uzaktan gum gum cok kolay gelıyorda ben aklı verdım sen yaomadın demesı ne kadar kolay

Ben senın o uslubundan sıkayetcı degılim .
O bosa yorum yapmusım dedıgın cumlenden sıkayetcıyım.
Neden bılıyor musun ? Ben hıcbır seyımı kolay kazanmadım , kımsenın emeklerımede yardımı dokunmadı.
Dayak yıyıp kocamı sevıyorumda demedım . senın o keske yorum yapmasaydım dık degılmıssın tarzındakı yorumundan ben oturup bır tokat ıcın bır hafta agladım .
Vende cok meraklısı degılım bu evın ve o kocanın .
Ama tutupta anne cocuguma bak bıraz calısayım dıyecek bır anne ye sahıp degılım .
Suan tutup dılekceyı verıp bosanacak bır gurur ve akla da sahıbım.
Ama tek bi birey de degılım.
İki kişiyim ben hatırlatırım .
Bir nafakayla hem xocugun ihtıyacları hem ev kırası bogaz faturaları idare edebilirsin dersen caşısmadan olur bosanayım .
Davulun sesı uzaktan gum gum cok kolay gelıyorda ben aklı verdım sen yaomadın demesı ne kadar kolay
Konunun devamini bilemdigim icin gayet hersey gullik gulostanlik oldu sustunuz yuttunuz kocisim de kocisim diye ortada dolaniyorsunuz gibi dusundum. Genelde oyle oluyor cunku. Yanilmisim. Kusura bakmayin. Kirdiysam affola.
Konu hakkinda da gercekten uzuldum. Gercekten esinizin sorunlari gormeye ve cozmeye istekli olmasi lazim. Arkadaslara katiliyorum. Siz onu borca sokun. Once esimle konusurdum tatmin olmaz ve sinirim gecmezse gorumcemi de arardim galiba..

Şimdi KK bana kızacak ama ben insanın kendi kazandığı parayı harcarken kimseye hesap vermemesi taraftarıyım.

Maaşımdan kardeşime telefonda alırım, bilgisayar da kimse karışamaz. Siz de çalışabiliyorsanız çalışın kendinizi zora sokmayın.

Niye kizalim dediginde haklisin ama bu kafa bekar kafasi. Kendi parani hesapsizca harcayacaksan aile kurmayacaksin. Orasi ogrenci evi degil, coluk var cocuk var. Ev kira bir dunya borc varken taraflardan biri alip parayi saga sola dagitamaz.
Ev arkadasi modunda yasayacaksan o zaman yaparsin dedigini.

Konu sahibi, daha ne kadar dayanicaksin merak icindeyim ama ayrilik icin hicbir guvencen yok şuan sadece esiyorsun. Umarim kurtulursun cocuk biraz buyuyunce. Gercekten esinin yaptigi cildirtcak bisey.

Niye kizalim dediginde haklisin ama bu kafa bekar kafasi. Kendi parani hesapsizca harcayacaksan aile kurmayacaksin. Orasi ogrenci evi degil, coluk var cocuk var. Ev kira bir dunya borc varken taraflardan biri alip parayi saga sola dagitamaz.
Ev arkadasi modunda yasayacaksan o zaman yaparsin dedigini
Haklısın
Madem sorumlulukların var , gerekdız seyleri yapmayacaksın .
Cunku bu adam artık bekar degıl.
Kısasa kısas yaparsam o vakıt bende artık ev ıslerını yapmıyorum
Herkes kendı basının caresıne de baksın denebılır .
Ev ısı benım gorevım olmamasına ragmen sırf ikram diye yapıyorsam ki bu böyledir o zaman bnde bu sorumlulugumdan istifa edıyorum .
Cunku canım boyle ıstıyor

Gorumcenizin gönlü kırıldı ya affetsin diye almıştır belki. Kendi çocuğunu karısını düşünmüyor bu zamanda 5bin lira ne demek yahu? Kocanizi kafası almıyor sanırım sizin soylediklerinizi, bir de hani diyorsunuz ya gidecek yerim yok bebeğim var mecburum diye, sanırım o da bu mecburiyetinizin farkinda.. çok yüz vermeyin esinize küs ve kırgın olduğunuzu anlasin şu durumda yapacak fazla birseyiniz yok zaten. gorumcenizi de hiç aramayın bence sizi cildirtabilir, sinirlendiginizi belli edipte daha fazla sevindirmeyin onu.

Haklısın
Madem sorumlulukların var , gerekdız seyleri yapmayacaksın .
Cunku bu adam artık bekar degıl.
Kısasa kısas yaparsam o vakıt bende artık ev ıslerını yapmıyorum
Herkes kendı basının caresıne de baksın denebılır .
Ev ısı benım gorevım olmamasına ragmen sırf ikram diye yapıyorsam ki bu böyledir o zaman bnde bu sorumlulugumdan istifa edıyorum .
Cunku canım boyle ıstıyor

Yukardaki yorumuma ek yaptim. Isin cok zor malesef. Ayrilmak icin yeterli sartlarin olmadigini esin biliyor ya ondan boyle yapiyor gibi. Guclu durmaya calisiyorsun, esiyorsunda. Olmuyor. Umarim duzelir yada sen bitirecek sartlara ulasirsin.

Ev arkadasi modunda yasayacaksan o zaman yaparsin dedigini.

Konu sahibi, daha ne kadar dayanicaksin merak icindeyim ama ayrilik icin hicbir guvencen yok şuan sadece esiyorsun. Umarim kurtulursun cocuk biraz buyuyunce. Gercekten esinin yaptigi cildirtcak bisey.

Ortak giderler için 2 tarafta para verir. Kalan parayı iki tarafta gönlünce harcar. İlerde böyle bir evlilik isterim:KK66:

Yukardaki yorumuma ek yaptim. Isin cok zor malesef. Ayrilmak icin yeterli sartlarin olmadigini esin biliyor ya ondan boyle yapiyor gibi. Guclu durmaya calisiyorsun, esiyorsunda. Olmuyor. Umarim duzelir yada sen bitirecek sartlara ulasirsin.
Konusuyorum olmuyor , kavga edıyorum olmuyor .
Artık gercekten bıttı sanırım bu evlılık denen şey .
Arada sadece resmı bırsey sözkonusu olmus
Habetsızce yapılan seyler vs .
Belkıdr en azından bır kac gun aılemr gıdıp kafa dınlemelıyım.
Oraya donmek ıstemıyorum fakat bu sekıldede bır yere varamıyorum
Duruma gore ya uzatırım orada kı tarıhı ya da bılmıyorum
Ama suan boyle dusunuyorum

Gercekten sinir bozucu. Eşim böyle birşey yapsa çok kızardım. Sen sıkıntı çekerken kardeşine hemde keyfi birşey alması tahammül edilir şey değil.

Ortak giderler için 2 tarafta para verir. Kalan parayı iki tarafta gönlünce harcar. İlerde böyle bir evlilik isterim:KK66:
Öyleyse çocugu da artık erkekler yapsın
Bızde eve tıkılıp sınır hastası olnayalım
Ekonomık ozgırlugumuz olsun , yıyıp ıcıp yatalım , gezelım , tozalım .

Hem aylarca popom kadar gobekle gezıp
Yıllarca da bı o kadar evde gezmeyeyım
Sızın hayat muaterektır lafı bazı konulsrda ıstısna oluyor

Tamam sen oyle yaparsin, konu sahibi senin hayalindeki evliligi sormamis ki burada konu sahibi calismiyor, kucuk bebegi var. Ev kira borclarim var yazmis yani zaten zor geciniyorlar neyin kalan parasini harciyor? Evli olunca para harcayamiyor degilsin zaten. Bende esimde istedigimiz seyleri, sevdigimiz seyleri aliriz ama bu şekilde düşüncesizce değil.

Evet eşiniz iyce salmış cidden o zmn, nasılsa gidecek yeri yok boşanamaz diye at oynatıyot galiba.

Konusuyorum olmuyor , kavga edıyorum olmuyor .
Artık gercekten bıttı sanırım bu evlılık denen şey .
Arada sadece resmı bırsey sözkonusu olmus
Habetsızce yapılan seyler vs .
Belkıdr en azından bır kac gun aılemr gıdıp kafa dınlemelıyım.
Oraya donmek ıstemıyorum fakat bu sekıldede bır yere varamıyorum
Duruma gore ya uzatırım orada kı tarıhı ya da bılmıyorum
Ama suan boyle dusunuyorum
Taktik yapıcan o koca kafalı adama çirkefleş arkadaşım git görümcene kocasıda varken de o telin faturası niye bize geliyo az buz değil anlat. burnundan getir hayattan bezdir kocanı ama küslük yapma tam ümitlensin pat yere yatır öyle olmaz böyle olur. çok güzel hamleler yap güçlü dur madem elin kolun bağlı gidemiyorsun hakkından gel.

Konu sahibi calismiyor, kucuk bebegi var. Ev kira borclarim var yazmis yani zaten zor geciniyorlar neyin kalan parasini harciyor? Evli olunca para harcayamiyor degilsin. Bende esimde istedigimiz seyleri, sevdigimiz seyleri aliriz ama bu şekilde değil.
Madfı olarak muhtaclıgım yok
Istedıgımı yıne yıyıp ıcıyorum
Tamam benden para esırgemıyor
Ondada degılım . Anlatmak ıstedıgım ben ev paramı bu ınsanlar ıcın bozmustum hastalıktı vs , derken .
Tamam oda helalı hos olsun . Ama artık bızde aıle olduk bıraz sınırını bılsın ıstıyorum
Telefon ya , ne kadar gereklı bırsey
Bırde bes bın lıralık
Hayır benım salak kocam dusunemedı bu kadın nıye dusunmuyor bunlar kırada cocukları borcları var dıye
Ama artık bız evlıyız o bekar havaları yok
Hicbır zaman gıyıp gezdigıne karısmadım ben
Istedıgınede ıstedıgını alsın
Sorun gorumxeme almıs olması da degıl o kazanıyor bana ne de derım
Ama su sartlarda bu olmamslıydı . inafına gıbı .

Hayat musterek evet tamam da
Sırtıma baglayıp gıtmeyecegım cocugu ıse
4 aylık bebegı hangı kres alacak

Öyleyse çocugu da artık erkekler yapsın
Bızde eve tıkılıp sınır hastası olnayalım
Ekonomık ozgırlugumuz olsun , yıyıp ıcıp yatalım , gezelım , tozalım .

Hem aylarca popom kadar gobekle gezıp
Yıllarca da bı o kadar evde gezmeyeyım
Sızın hayat muaterektır lafı bazı konulsrda ıstısna oluyor

Ne alaka? Yapmayın çocuk ,mecbur değilsiniz. Kendi iradenizle yaptınız değil mi? Verin kiloloranızı. Zor degil ben de veriyorum. Girin ise çalışın. Lütfen baheler de uydurmayın...

Hayat sadece size zor değil. Şahsen hiç kolay olmayan bir hayatım var. Maddi ve manevi zorluklar içindeyim bedavadan konuşmuyorum.:KK52:

Taktik yapıcan o koca kafalı adama çirkefleş arkadaşım git görümcene kocasıda varken de o telin faturası niye bize geliyo az buz değil anlat. burnundan getir hayattan bezdir kocanı ama küslük yapma tam ümitlensin pat yere yatır öyle olmaz böyle olur. çok güzel hamleler yap güçlü dur madem elin kolun bağlı gidemiyorsun hakkından gel.
Gorumcem evlı bekar
Esıne de boyleydı
Adam yetemıyordu o hep fazlası ıcın yırtınır kavga çıkarırdı

Bende bılıyorum herseyı ıstedıgım gıbı yapmayı
Esım alıyor o konuda ben hakkını yıyemem
Hergun evden cıkarken para da bırakır
Ama ben bıle o parayı harcamıyorum
Evlılıgım kavfa dovus cırkeflık uzere kurulu olmasın ıstedım hersey bu

Ne alaka? Yapmayın çocuk ,mecbur değilsiniz. Kendi iradenizle yaptınız değil mi? Verin kiloloranızı. Zor degil ben de veriyorum. Girin ise çalışın. Lütfen baheler de uydurmayın...

Hayat sadece size zor değil. Şahsen hiç kolay olmayan bir hayatım var. Maddi ve manevi zorluklar içindeyim bedavadan konuşmuyorum.:KK52:
Ne mi alaka ?
Şu alaka .
Ben kolay çocuk sahıbı olmuş biri degılım . Artık istemıyorum derken dahı esım ırdeledı usteledı.
Cok sukur bebegımı kucagıma aldım
Ama bır toparlanma surecı var .
Sızın bahsettıgınız zorlukla benım zorlugum aynı yolda yurumuyor malesef .
Yanı ben cocuk ıstıyorum dıye tutturupta yok öyle bedavafan yaylanmak

Tamam sen oyle yaparsin, konu sahibi senin hayalindeki evliligi sormamis ki burada konu sahibi calismiyor, kucuk bebegi var. Ev kira borclarim var yazmis yani zaten zor geciniyorlar neyin kalan parasini harciyor? Evli olunca para harcayamiyor degilsin zaten. Bende esimde istedigimiz seyleri, sevdigimiz seyleri aliriz ama bu şekilde düşüncesizce değil.

Ben konu sahibine değil ,mesajı size yazdım. Gayette böyle bir evlilik olabilir diye.

Back
X