• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle koca olmaz olsun

Siz bence kendinizden hiç kısmayın.Yemeyenin parasını yerler.Siz de harcayın kendinizi mutlu etmek için tüm imkanları değerlendirin.Siz tutumlu davrandığınız için eşiniz rahata gelmiş.Ben olsam ben de büyük bir tepki verirdim.
Ben gereksız hıcbırseye harcama yapmam yanı sadece evlılık gecım falande degıl sıkıntı.
Ama. Ev alalım dıyen adamın tutupta bı telefona bu parayı vermesı aklımı oynattırıyor bana

Aynı öküz bendede var bayılır ailesine para yedirmeye. mal ben de kısıyorum herseyi mi daha aha az önce kaynanam la konusıyorlar para muhabbetini ben bişey deyince sus oluyor lanet olsun ya bende sinirden kuduruyorum artık
Ya ınsanlar sanıyor kı onun aılesıne acınca keseyı ben cıldırıyorum .
Dıyorum kı ben kendımde gereksuz hartcama yapmıyorum alalım edelım dedıgı halde
Konu kıme alıp verdıgı degıl kı
Evı yok basını sokmaya derdım bu

Bu adam eve binbir blörfle döndü biliyorsunuz
Bozmayalım etmeyelım dıyerek
Bende ımkanlar dogrultusunda aklımca cocuk bı yurusun vs dedım
Ben agırlıgımı bundan sonrası ıcın koymadım su kuralım sartım var dıyerek bu da benım hatam , bunuda psıkolojıme verıyorum .

ha şimdi oldu.. ben eski konunuzun sonunu takip etmemiştim..
bu durumda siz haklısınız ..

Üf by kocalar varya birazda inadına yapıyor gibi canım.Bak bir arkadaşım eşi böyle yapınca parasını ayırdı.Mesala al sen paranı bebeginle harca hiç kendini sıkma.Faturalarmis oymuş buymuş kocan kendi yapsın.Madem öyle yapıyor o sende bir dene.Bütun harcamaları mutfak masraflarını falan hepsini kendi yapsın sana bisey diyecek olursa en basiti bu telefon olayını vur yüzüne.Birde ben olsam o görümceyide bir güzel iğnelerim.Yapacaksin ki bir daha yüzleri olmasın valla disini.göstermezsen hasta olacaksin böyle yazık sana da beveginede

Ya ınsanlar sanıyor kı onun aılesıne acınca keseyı ben cıldırıyorum .
Dıyorum kı ben kendımde gereksuz hartcama yapmıyorum alalım edelım dedıgı halde
Konu kıme alıp verdıgı degıl kı
Evı yok basını sokmaya derdım bu
Bişey söyleyimmi canım ben varya bunun ailesine keseyi acınca da direk cıldırıyorum o dereceye geldım artık ya vallahi bıktım ben varya sırf 200 TL yanımıza kar kalsın diye bütün halılarımı küçücük banyoda yıkadım yazık degil mi bana aksama kadar canım cıktı ya heryerim yara oldu ölüyorum yorgunluktan ama suç bendeeeee salak gibi beyefendiyi düşünüyorum tabi

Ya siz tasindiniz mi eski kinulariniza baktim da kv dniz camasirlarinizi karistirmis bu kadinla ayni evde durmya nasil sabrettiniz..
esinizin haberi oldu mu

Erkek alalım diyorsa kadın almadılar ben şu fedakarlık saçmalığına anlam veremiyorum

Fedakarlık yapıyorlar kendilerinden kısıyorlar sonra adam kendine bonkör olanı gidip buluyor

Üf by kocalar varya birazda inadına yapıyor gibi canım.Bak bir arkadaşım eşi böyle yapınca parasını ayırdı.Mesala al sen paranı bebeginle harca hiç kendini sıkma.Faturalarmis oymuş buymuş kocan kendi yapsın.Madem öyle yapıyor o sende bir dene.Bütun harcamaları mutfak masraflarını falan hepsini kendi yapsın sana bisey diyecek olursa en basiti bu telefon olayını vur yüzüne.Birde ben olsam o görümceyide bir güzel iğnelerim.Yapacaksin ki bir daha yüzleri olmasın valla disini.göstermezsen hasta olacaksin böyle yazık sana da beveginede
Mesela bana hergun para bırakıyor ne kadar bırakabılırse ne olur olmaz hesabından .
Cıkıpta niye bu kadar verdın demedım bugune kadar . Yetmedi onuda kullandım , bırsey mı eksık ona soylemedım bıttı dıye ben aldım .
Bi yerden birsey alsam sunu aldım bana para verır mısın ekstradan demedım .
Yani haydan gelen hep huya gıttı
Evın bankamatıgı benım
Gereksız seylere para harcıyor hep.
Ya bırıne bırsey alır
Ta gıder eve aldıgı seyden ya ıkı uc tane alır ya da gerejsuz bır sey alır .
Ben o gorumxe kısısıyle ugrasamıyorum artık
Cunku laftan sozden anlayan bırı degıl ,
Ona uyarsam sac bas bırbırımıze gırerız kı hıc ıstemıyorum bunu
İş benımkınde bıtıyor .
Artık verdıgı harclıgın ıkı uc katını ısteyıp bes kurus koklatmamak cozum

Bişey söyleyimmi canım ben varya bunun ailesine keseyi acınca da direk cıldırıyorum o dereceye geldım artık ya vallahi bıktım ben varya sırf 200 TL yanımıza kar kalsın diye bütün halılarımı küçücük banyoda yıkadım yazık degil mi bana aksama kadar canım cıktı ya heryerim yara oldu ölüyorum yorgunluktan ama suç bendeeeee salak gibi beyefendiyi düşünüyorum tabi
Ben yıkasamda esım yıkatmaz
Ben daha çok para gıtmesın baska seye kullanırız taraftarıyım ama esım sanırım kendını bankamatık sanıyor herseye bol keseden

Erkek alalım diyorsa kadın almadılar ben şu fedakarlık saçmalığına anlam veremiyorum

Fedakarlık yapıyorlar kendilerinden kısıyorlar sonra adam kendine bonkör olanı gidip buluyor
Canım bılıyorsun evımız kira
Bılmıyorum huyumda yok fedakarşıktan degıl
Gereksız seylere harcama yapmayı sevmıyorum

Illa kı vardır psıkolojık gelgıtler , duygu durumları
Konu kopması degıl kı
Ben dıger konumdada soyledım ben tokken gelsınler ben gorusmeyeykm yeter dıye .
Benım bı ıkı taksıtım var mesela .
Bana her gun harclık bıtçrakır kendısı , taksıtlerımız ayrılır faturalar vs . kalanı da harcanmıs sayılır kenara ev ıcın atılır.
Bunun neresı anormal .
Evet ben kımseden borc ısteyecek konumda degılım suan .
Ama kımsefen borc ıstemıyorum , ıstedıgımı yıyebılıyorum dıye bu har vurup harman vurmamı gerektırmez degıl mi .
Hıc yoktan her ay , her evın bir gıderı olur .
Her ınsan kendınve ıhtıyac sahıbıdır .
Muhtacım dememi mi beklıyordun ki ?
Benım her ay verılmesı gereken kıram ve gıderlerım var .
Hepınızın kı gıbı

Muhtacim demeni beklemiyorum Allah kimseyi kimseyede muhtac etmesin insanlara terslenme sana yol gostermeye calisiyorlar sadece arkan yok yanlizsin diye farkli yaklasiyorlar

konu butunlugun yok konu aslinda gorumcene telefon alinmasi 5000 tl harcanmasi degil GORUMCEN ama sen bir yaziyorsun sikintimiz olur bir yaziyorsun benim her istedigimi alir yapar iyidir borc alacak durumda degilim borcluk bir durumum yok istiyorsunki ne direk yazip elestiri alasin ne kimse bise desin kimsenin aklinada ihtiyacim yok havan var masallah dilinde sivri iyi niyetle gecen konundada yazdim azarlar tarzda donuslerin var
Gecen biri niye resmini koyup kaldiriyosun dedi onuda azarladin

Adamin ailesi atamazda satamazda onu bu yasina sen getirmedin ki yok ben yokken gelsinler gorusmem elini opmem e oda ona gore davraniyor zaten istiyorsun kolen olsun olur bulursan edersin
Aynen devam et duzelirsiniz
Hadi selametle

Muhtacim demeni beklemiyorum Allah kimseyi kimseyede muhtac etmesin insanlara terslenme sana yol gostermeye calisiyorlar sadece arkan yok yanlizsin diye farkli yaklasiyorlar

konu butunlugun yok konu aslinda gorumcene telefon alinmasi 5000 tl harcanmasi degil GORUMCEN ama sen bir yaziyorsun sikintimiz olur bir yaziyorsun benim her istedigimi alir yapar iyidir borc alacak durumda degilim borcluk bir durumum yok istiyorsunki ne direk yazip elestiri alasin ne kimse bise desin kimsenin aklinada ihtiyacim yok havan var masallah dilinde sivri iyi niyetle gecen konundada yazdim azarlar tarzda donuslerin var
Gecen biri niye resmini koyup kaldiriyosun dedi onuda azarladin

Adamin ailesi atamazda satamazda onu bu yasina sen getirmedin ki yok ben yokken gelsinler gorusmem elini opmem e oda ona gore davraniyor zaten istiyorsun kolen olsun olur bulursan edersin
Aynen devam et duzelirsiniz
Hadi selametle
Ben mi kabayım ? Kaba olan sizin düşünce ve anlatım tarzınız .
Sorunum gorumcem degıl siz işinize geldıgı gıbı anlıyorsunuz .
Cok merak edıyorum kocanızın grreksız harcamaların da ye aslanım ye mı dıyorsunuz ?
Adı ustunde gereksız harcama
Sırf tekefonunuzda o ıphone sesını duymak ıcın bes bın lıra cermek mantık lı mı ? Gorumce mı cekemıyor musum .
Yazık gercekten .
Evet kımseye muhtac degılım , bununlada gurur duyuyorum cunku yıyecegım ekmek olmasa kımsenın kapısına gıdrcek yuzde bı ınsan degılım .
Gurur duydugum bu , muhtac olup olmamam degıl .
Ikıncı konu ıse avatarım , son derece haklıydım .
Kıme ne ? Ne ıstersem onu koyarım yargılamak sızlere mı kaldı bu benım kısısel sıtenınde bana sundugu bır ozgurluk
.

Vallahi abellacım seni seviyorum konularını da biliyorum ama bu durum yemeyenin malını yerler lafının cukk diye oturmuş hali .. :işsiz:

Vallahi abellacım seni seviyorum konularını da biliyorum ama bu durum yemeyenin malını yerler lafının cukk diye oturmuş hali .. :işsiz:
Allah razı olsun canım benım
Canım cocuk var ev koy olsun kırada surunmeyelım ıstıyorum normal olarak
O bana kjs demıyor ama ben kısıyorum az az buyur umuduyla ne bıleyım

Siz ev icin para biriktiriyorum diyorsunuz ya evi aldirip borca girseniz ya da eve birikim yoksa kredi vs vermiyorlarsa araba borcuna girin ileride satarsiniz ev icin .. bosansaniz dahi mallar ortak .
Esinizde anlayış yok soz dinleme danisma yok hani yapabileceginiz bir sey yok gibi gorunuyor kavga edip iyice psikolojinizi bozmaktansa böyle bir çözüm uygulayabilirsiniz zira aklima baska bir sey gelmedi.

Back
X