• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle koca varmıdır

esmer1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
1
0
36
Manisa
6 senedir evli olan bir ablam var. eşi o kadar iyi ki anlatamam karısı oturur kocası temizliği yapar bulaşığı yıkar çamaşırları dürüp yerleştirir çocuklara bakar hergün kahvaltıyı hazırlar yemeklere yardım eder hemde işe gider. kendi işi olduğu için eşi çağırınca gelir çocuklara yemeklerini yedirir uyutur altlarını alır. ama bunlara karşılık karısı söylemediğini bırakmaz kocasına. bi yere gidecek olurlar kocası çocukları hazırlar ve 1 saat karısını bekler evden çıkmak için evden çıkarkende kocasına söylemediğini bırakmaz senin yüzünden geç kaldık bi çıkamadık evden diyerek bağırıp durur. aslında makyaj yapmaktan saçını başını düzeltmekten evden çıkamaz bir türlü ama suçlu kocası olur. bu sadece bir örnek böyle bayanlar varmı sizin çevrenizde de yada böyle koca varmı diyeyim...

6 senedir evli olan bir ablam var. eşi o kadar iyi ki anlatamam karısı oturur kocası temizliği yapar bulaşığı yıkar çamaşırları dürüp yerleştirir çocuklara bakar hergün kahvaltıyı hazırlar yemeklere yardım eder hemde işe gider. kendi işi olduğu için eşi çağırınca gelir çocuklara yemeklerini yedirir uyutur altlarını alır. ama bunlara karşılık karısı söylemediğini bırakmaz kocasına. bi yere gidecek olurlar kocası çocukları hazırlar ve 1 saat karısını bekler evden çıkmak için evden çıkarkende kocasına söylemediğini bırakmaz senin yüzünden geç kaldık bi çıkamadık evden diyerek bağırıp durur. aslında makyaj yapmaktan saçını başını düzeltmekten evden çıkamaz bir türlü ama suçlu kocası olur. bu sadece bir örnek böyle bayanlar varmı sizin çevrenizde de yada böyle koca varmı diyeyim...

valla onu bunu bilmem.biz 3 kız kardeşiz ve hepimizde evliyiz.en büyüğümüzün kocası eve gelmez.haftada 1 yüz yüze ancak görüşürler.diğerinin eşi gezmeyi çok sever ama tek başına:)).ablamla gezmek istese bile ablam burnundan getirir ve yine kötü olan eniştem olur.benimkisi desen onu hiç sorma.birini gördüğü zaman direk bana eziyeti başlar.şunu getir.bunu götür.şuraya otur.burdan kalk.sabah erken uyanırım ütüsünü yaparım.çorabını hazırlarım.tam onun eşyalarını hazırlarken uyanır.kendi kıyafetlerini giyene kadar ben kendileriminkini hazırlarım.ben üstümü giymeden eşim giyinip dışarı çıkar.bu arada ben bide çocuğun üzerini giydirip altını değiştiririm.eşim sadece üzerini giyinip dışarı çıkar ve bağırır.1 saattir seni bekliyorum.bi hazırlanamadın gitti:DDDD

Eşim okusa bu yazıyı yahu böyle koca olurmu o adam kocayım diye nasıl dolaşıyor ortalıkta :52::52::52:derdi...Bu abla kendi ablanızmı acaba merak ettim..

istemem ben böyle koca ne o öyle çok abartı adam işten gelip çocuklara yemek mi yediriyor ablanız ne yapıyoki

erkek dediğin biraz baskın olmalı
evet eşine yerine geldiğinde yardımcı olmalı ama bu kadarı olmaz
adamda ki iyi tahammül hani
ama bayanın niye evlendiği de açık sanırım
işlerini yaptıracak birini bulmuş
var böyle ya
bizim de akrabanın eşi böyle
adam evde yemek yapıyor iş yapıyor
kadın çalışmıyor
eşi çocuğunun her şeyiyle ilgileniyor
kadında 5 çaylarında sabah kahvelerinde
arkadaşlarıyla oturma da alışverişlerde
kardeşi söyleniyor
ben hizmetçi ruhlu değilim diyor:9::9:

bu kadar olmasa da benım eşimde bana yardım eder evi de süpürür perde bıel yıkadı hatta yerı geldıgınde cocugun altını da temzıler uyutur da gece de bakar saolsun ben bıraz uykuya düşkünümde sınırlı oluyorum dayanmıyorum cunku ama yerı gedlıgınde de agırlıgını koyar anıden sınırlenebılrı yanı bırde der calısmasan bu kadar yapmam dıye ama genede bana yaranamaz cunku ben cok duygusalım yanı sert davrandıgında kabullenemıyorum cıft karakterlı tam bır ıkızler dengemı bozuyo o yuzden:1:

geçen akşam markete gittik.market kapısından içeri girerken önümüzde ilerleyen bir çift dikkatimizi çekti..kadın kocasına öyle bir söyleniyorki adama gerçekten üzüldüm..adamcağız çocuğu market arabasına oturtmaya çalışıyor kadın ne uyuşuksun adam acele etsene yok çocuk öyle biraz yamuk oturmuş düzeltsene,kafan çalışmıyormu içeri sıcak çocuğun montunu çıkarsana (daha yeni girildi markete ama adamın burnundan getirdi)yani yanlarından gelip geçene kadar adamı yerin dibine soktu o garibanda tamam karıcım hemen çıkarıyorum diyor(yakınllarında olan herkes onlara bakıyor o kadar yüksek sesle konuşuyor ki kadın,megafona gerek yok yani..neyse markette dolaşıyoruz kadının sesi geliyor yine söyleniyor kocasına ; eşimde siper alın cadı yaklaşıyor geçerken bizede püskürmesin dedi biz güldük ama adamcağızada üzüldük..resmen adama eziyet böyle eşlerine söylenen(bayan yada erkek) ,çocukmuş gibi davrananlara sinir oluyorum o senin eşin ....."EŞ"

Bunları yapan koca sizsiniz....

Merhaba arkadaslar Ben yeni katiliyorum araniza. Benim tanidigim Boyle kocalar da var Benim gozlemim Boyle kocalar genelde eslerini susturmak icin calisiyorlar AMA bu seviyor anlamina gelmiyor zamanla bu durum sevgiyi olduruyor bence. Sadece birliktelik devm ediyor. Eslerinin yaninda konusmazlar belki AMA baska yerlerde sikayet edeni cok duydum Ben

kendı işini görmesi iyide fazla kılıbıkda sevmem ben ya yanı evde erkegın oldugu bellı olmalı o kadın gibi bagırıp cagıramam aşısmısım sessız sakin huzurlu olmaya :) bence o kadın sımarmıs :) kocamdan su isterım getırır gerekırse masayı toplar ama çayımı da önume getırmez onuda ben götüreyım bır zahmet örneğin...

kendı işini görmesi iyide fazla kılıbıkda sevmem ben ya yanı evde erkegın oldugu bellı olmalı o kadın gibi bagırıp cagıramam aşısmısım sessız sakin huzurlu olmaya :) bence o kadın sımarmıs :) kocamdan su isterım getırır gerekırse masayı toplar ama çayımı da önume getırmez onuda ben götüreyım bır zahmet örneğin...

:))) evet kesinlikle katiliyorum O kadar yumusaklik yakismaz erkek dedigin yeri geldiginde masaya yumrugunu vurmayida bilecek:)

benim kocacımmmmmmmmmmm....
çok ilgilidir...
yeni güzel biyer görse hemen beni oraya götürür....
3 ayda bir süper alışverişe gideriz...
haftada bir dışarıda yemek yeriz...
alışverişlerde markette fln beni yanlız bırakmaz..
bişeye ihtiyacımız olduğunda önce benim istediğimi alır kendini erteler...
sıkılmaz...
yemek kahvaltı hazırlar..
temizliğe yardım eder
ilgilidir..
güleryüzlüdür..
espirilidir...
aileme çok düşkündür...
kardeşlerimi kuzenlerimi arkadaşlarımı eve çağırdığımda sorun çıkarmaz çaylarını tatlılarını getirir....
kimsenin yanında beni kıracak bişey yapmaz...
evde parti yapmama izin verir...
iş yerinde kızlar erkekler toplanıp gelirler muhabbet eder tanışır ağırlar...
kızları topladığımda alkol yetiştirmeye çalışır kızlara...
20 kişi bizde kalsa sorun yapmaz...
istediği zaman istediim insanlarla dışarı çıkmama izin verir...
sürekli sürpriz yapar çiçekler mektuplar şiirler gönderir..
günde 20 kere arar...
mail atar...
özel eşyalrımı karıştırmaz...
uykum kaçınca masal anlatır :)
hastalansam başımda bekler annem gibi....
tabi damarına basınca kontrolden çıkar o ayrı...
eşim sadece güleryüz ve yemek bekler....
bide haftada bir arkadaşlarıyla kahveye gitmesine izin vermemi...:)

Son düzenleme:
Benim eşimde çok anlayışlıdır. Allah razı olsun kendisinden.
Sabah kahvaltılarını o hazırlar. O esnada da ben giyeceklerimizi hazırlar yatagımızı toplarım.
Akşamları ben yemegi yaparken o masayı hazırlar. Eşim çayı çok sevdiği için genelde kendisi demler banada getirir.
Almak istediğim şey varsa itiraz etmez. Sürprizler yapmaz ama beni ne kadar sevdiğini bana bakışından anlarım.

yani böye koca anlatınca iyi gibi aama herşeyim de ölçülüsü güzel bence :)

mesela benim kocam, iyidir yani,, her erkek gibi inat olduğu durumlar vardır. tek istediği kavga anında susmam. sonra gelir kendi özür diler, hatalı olsa bile. bir tek inadını sevmem
ama ne zaman istesem dışarda istediğim yere götürür, yemeğimizi istediğim yerde yeriz. tabi ben de abartmam yani, 1-2 haftaada bir isterim.
gecenin kaçı olursa olsun, canım bişey istese hemen gider alır getiirr.
durumumuzun sıkışık olduğu zamanlarda bile, kendi isteklerini erteler, ben bişey istiyorsam onu almaya çalışır.
ama 2 yıldır hiç 1 kere bile kahvaltı hazırlamadı. sebebini sorunca: sensin diyor :) çünkü ben 5.30-6.00 gibi uyanıyorum. senden önce uyanamam kusura bakma diyor :)
misaifr gelse, çaya srvise filan yardım etmeye çalışıyor.
ama nihayetinde iyi bir koca yani. rabbim her zaman daha iyi etsin eşleri birbirine karşı.
bunların dışında abartmamak lazım. ne bayanlar köle olmalı ne de erkekler, karşılıklı anlayış önemli

Afedersiniz ama iten sevilir, seven itilir diye bir atasözü vardı oturmuş cuk diye...
Çok şanslı böyle kadınlar ne diyeyim.
Allah daha çok mutluluk versin :3:

bence eş olmak bu değil yani bir kadın kocasına o kadar eziyet etsin adam sesini çıkarmıyor diye yinede seviyor sanmasın adamcağız kadını susturmak için herşeye koşuşturuyor bence. evet bende çalışan bir bayanım hergün erkenden kalkıyorum ve sağolsun eşim her sabah kahvaltımı hazırlar ev işlerine yardım eder yemek yapar ben yemek masasını hazırladıysam o toplar bulaşıkları yerleştirir evi toplar ve bunların sonucunda ben onu ezmeye çalışmıyorum bilakis bana yardım ederek yükümü hafiflettiği için bende onu mutlu etmek için herşeyi yapıyorum işte eş olmak bu bence bir tarafın diğerini ezmeye çalışması değil...

benim etrafımda böyle koca yok okurken şaştım kaldım:53:bu şekilde evlilik sağlıklı yürümez ki:50:ben hep diyorum bir evlilikte bir taraf eziliyorsa o evlilik bana göre iyi bir evlilik değildir.burda da erkek eziliyor hatta resmen aşağılanıyor.ben burdaki erkeğin mutlu olduğuna hiç inanmıyorum:19:

Back
X