• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle koca varmıdır

herşeyin aşırısı fazladır bu nedenle bir evliliğin temeli saygıyı elden bırakmamakta yatar toplum içinde egosu yüksek kişiler ezmeyi severler uazık onlara

6 senedir evli olan bir ablam var. eşi o kadar iyi ki anlatamam karısı oturur kocası temizliği yapar bulaşığı yıkar çamaşırları dürüp yerleştirir çocuklara bakar hergün kahvaltıyı hazırlar yemeklere yardım eder hemde işe gider. kendi işi olduğu için eşi çağırınca gelir çocuklara yemeklerini yedirir uyutur altlarını alır. ama bunlara karşılık karısı söylemediğini bırakmaz kocasına. bi yere gidecek olurlar kocası çocukları hazırlar ve 1 saat karısını bekler evden çıkmak için evden çıkarkende kocasına söylemediğini bırakmaz senin yüzünden geç kaldık bi çıkamadık evden diyerek bağırıp durur. aslında makyaj yapmaktan saçını başını düzeltmekten evden çıkamaz bir türlü ama suçlu kocası olur. bu sadece bir örnek böyle bayanlar varmı sizin çevrenizde de yada böyle koca varmı diyeyim...

wwwuuuuuuuuuuu kocaya baakk bee :9::9::9:
benimki bazen göstermelik yapmaya çalışır sonra öyle yapma bak böyle yap derim şikayet ettiğimi idda edip bırakır :9::9: ama ablan biraz şımarmış :34:

burada biz hep kadınların çektiklerini okuyoruz ama ezilen erkekler de çok.ama onların sesi hiç çıkmıyor.:1:böyle bir çift ben de tanıyorum.kadın maşalah 200 kilo ,bakımsız kocası yakışıklı,mühendis.ama adamı parmağında oynatıyor.geçen misafir geldiler.adam tuvalete girmişti.kadın kocasını çağırdı.adam işini yarım bırakıp çıktı ya :1:"efendim karıcım "diye.sonra geri girdi tuvalete.o derece yani.

bence eş olmak bu değil yani bir kadın kocasına o kadar eziyet etsin adam sesini çıkarmıyor diye yinede seviyor sanmasın adamcağız kadını susturmak için herşeye koşuşturuyor bence. evet bende çalışan bir bayanım hergün erkenden kalkıyorum ve sağolsun eşim her sabah kahvaltımı hazırlar ev işlerine yardım eder yemek yapar ben yemek masasını hazırladıysam o toplar bulaşıkları yerleştirir evi toplar ve bunların sonucunda ben onu ezmeye çalışmıyorum bilakis bana yardım ederek yükümü hafiflettiği için bende onu mutlu etmek için herşeyi yapıyorum işte eş olmak bu bence bir tarafın diğerini ezmeye çalışması değil...

çok güzel yazmışsın arkadaşım.toplumda bir şey var.evli bir çift görünce hemen dikkat ediyorlar.adam mı kadını ezmiş,kadın mı adamı diye.illa bir tarafın ezmesi,diğerinin ezilmesi mi lazım.ben ne ezilmek isterim ne de ezmek.eşitlik olsun,bir şeyi kadın yaparsa öbürünü erkek yapsın.eşime hizmet etmeyi de severim ama ne zaman kullanıldığımı hissetsem hoop bırakırım şunu da sen yap derim.en güzeli hayat arkadaşı olabilmek,sahip,köle değil.

benim eşimde bana çok yardımcıdır...ama ben hiç bi zaman söylenmem kendisine...o da zaten bazen yapar yapar sonra of pof der bazen yapmasa daha iyi diyorum:( ama abla maşşalah baya bi sindirmiş heralde kocasını bence hoş bi davranış değil kadınınki... :(

burada biz hep kadınların çektiklerini okuyoruz ama ezilen erkekler de çok.ama onların sesi hiç çıkmıyor.:1:böyle bir çift ben de tanıyorum.kadın maşalah 200 kilo ,bakımsız kocası yakışıklı,mühendis.ama adamı parmağında oynatıyor.geçen misafir geldiler.adam tuvalete girmişti.kadın kocasını çağırdı.adam işini yarım bırakıp çıktı ya :1:"efendim karıcım "diye.sonra geri girdi tuvalete.o derece yani.

yazık beee benimki göstermelik bile yapmaya çalışsın kıyamıyorum ne biliyim erkek işte onun beni düşünüp denemesi çabalaması bile yetiyo bana

var var bir taneside bizim mahallede ayy arada üzülüyorum saim abime bee bu sayılanların hepsını yapar 2 oglu var onları kendı büyütmüş herseyıyle ilgilenmıs hala daha ilgılenmeye devam edıyor elinden her iş gelır karısının elını sıcak sudan soguk suya sokturmaz..neşesi cilvesi de eksik degıldır, bunları yaptıgı halde karısına yaranamaz neymıs efendım saim abı temızlık yaparken yada bir iş yaparken karısı yoruluyormus öff saimm yoruldum öldüm bittim der.. karısı ne derse o olur... ne şanslı hatunlar varrr :37:

evet ben daha önceden böyle birini duymuştum ama bu çok fazla abartılı erkek sürekli çocuklara yemek yedirmek onları giydirmek zorunda değil bu gibi şeyleri kadının yapması gerekir ama kadın hasta olur çocuklara bakamıcak bir durumda olur erkek yardımcı olmak amaçlı çocuklarla ilgilenebilir ama dediğin kadar da olmaz erkeklerin %99.9 u o dediğini yapmaz hatta çoğu kadın hastayken bile ilgilenmez

Back
X