sayın mune , hanımefendi kendisine söylemedğimi belirttiğim halde müstakil ev hakkında benimle dalga geçiyor ama bu konuya benzer bir başka konuda ise farklı konuşuyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/269486-komsu-gurultusu-37.html
hanımefendiyle tarışmak istemediğim için zaten durumu moderatöre bildirdim ama eğer benim de hatam varsa takdir sizin....
öğretmene şikayet eder gibi açıklamada bulunmuşsun. ay gerçekten çok komiksin.
iyi oku:
1.si: benim komşudan çektiğimi kimse çekmemiştir. bunu bu konuda da söledim!!!! gözünü aç.....
2.si: konu sahibine şunu demek istemiştim: bi insan konuşuyosa boşa konuşmuyodur, ben onun komşusuna haklı demedim zaten. gerçekten terbiyesiz ve psikolojik sorunları olan birisi. ama belki gerçekten de birşeyden rahatsız olmuştur belki, olamaz mı diye alttan alın dedim
+
hadi herşeyi geçtim, insanların özel hayatları (cezaevi örneğinde olduğu gibi) konusunda anlatış ve genelleyiş tavrını hiç beğenmedim dedim.
3.sü: sen dedin, rahatsız olunuyorsa müstakil eve çıkılsın diye. bana demediğini zaten biliyorum. ama sölediğin teklif saçma. benim elimde olsa imkanım olsa zaten çıkarım müstakil eve. ama imkanım yoksa, başkası yüzünden niye çıkayım. he şunu da diyim, sen bu öneriyi konu sahibine de yapmış oluyorsun. çünkü o da komşudan rahatsız. o da mı çıksın? gerçekten saçmaydı kabul et..
4.sü: zaten moderatörler okuyo konuları. şikayet etmenin manası yoktu. ayrıca edince noluyo böle bi meseledee. gören de kıyamet kopuyo sanır. admine de şikayet et. bilişim ile ilgili neresi varsa şikayet et tamam mı? onlar da gülsün ben de.. töbe yarabbi ya.. gerçekten komiksin.
5.si: konu sahibine ben gerekeni zaten söledim, anlamadığım yerleri de söledim, sana ne oluyo onu anlamadım.
6.sı: ilk alıntılayarak gıyabımda konuşan sizsiniz. yani olayı siz başlattınız. bilmem farkında mısınız?
ANLAYIN ARTIK DEMEK İSTEDİKLERİMİ !