- Emoji Skoru
- 173
- Puanlar
- 333
buna benzer bişi de ben yaşadım bi alt komsumuz vardı Allah düşmanımın başına vermesin uyuzun önde gideniydi şişmanca yapılı bi kadın. yeğenim bize gelince ses oluyo benim çocuğum uyumuyor diye kapıya geliyordu halbuki yeğenimde aç tv yi oturup izlesin canı sıkılınca götür parkta oynasın kendi çocuğu pek hareketli olmadığından bizimki ona çok gürültücü geliyordu işte anlaşılmaz bi insan annemde çok yüz vermiş kadına herşeye kapıya geliyo felan soba kullanıyorduk kömür poşetlerken çıkan sese bile geliyordu kadın düşünün yani altta oturduğu için bazende sopayla galiba yukarı vuruyordu susalım diye ? anormal bi kadındı anlayacağınız bir değil iki değil baktım bizimkileri saf buldu aynı şeye devam edip duruyo indim aşağı bastım ziline elimi çekmeden açana kadar açtım ağzımı yumdum gözümü misali ne geliyosa saydım yeter artk dedim ya yüz verdik astarını istion filan kapattı suratıma kapıyı tekmeledim bi kaç kere bende:
sonra çıktım yukarı bi daha vurduğunda da zıpladım tepesinde cidden anladığı dilden konuşmak lazım böyle cinslerle ve bolca dua et Allah layığını versin diye bizimkininki verdi çok şükür. senin korktuğunu düşünmesine izin verme alttan da alma