Böyle mi Başlıyor Sonlar....

bu altın muhabbeti bizdede geçti ben madem işimi bırakıyorum hiç borç bırakmasın ailen bize takılan altınlar nasıl olsa oğluımuz ödicek deyip taksitlere gitmesin .benim ailem ben evlendikten sonra 3-4 ay borç ödicem diye uğraşıcak kızım ödesin diyemicek çalışmadığım için yoksa bende asla bırakmam onlara dedim.kafam karman çorman ya

canım bizimkiler o altınlarla ortanca oğullarının bileziklerini yaptı.ortancanın altınlarıylada küçeğe yapıcaklarmış.onun altınlarıylada kayıvalideme yapıcaklarmış.borç morç ödenmicek.lafa gelincede 35 bin tl masraf yaptık sana diyolar

canım bizimkiler o altınlarla ortanca oğullarının bileziklerini yaptı.ortancanın altınlarıylada küçeğe yapıcaklarmış.onun altınlarıylada kayıvalideme yapıcaklarmış.borç morç ödenmicek.lafa gelincede 35 bin tl masraf yaptık sana diyolar

vay bizdede ortanca oğlan var eşin nereliydi acaba ve sen nerelisin cevap vermek zorunda değilsin canım sadece merak

bu arada çok şey öğrendim senden ben sadece bazı konularda kendimce yorumlar yapabiliodum yaşamış birinden dinlemek çok iyi oldu benim için babam bundan 3 ay önce karşı çıkarken seni ailesinin yanına bırakıcak ayda bi kere gelir yanında kalır o aradada çocuğun olur ailesine hizmet edersin böylemi yaşamak istiyosun diye açıklamalarda bulunmuştuda inanmak istememiştim.ki ben haftaiçi yatağımı bile toplamadan işe giden biriyim.

bu arada çok şey öğrendim senden ben sadece bazı konularda kendimce yorumlar yapabiliodum yaşamış birinden dinlemek çok iyi oldu benim için babam bundan 3 ay önce karşı çıkarken seni ailesinin yanına bırakıcak ayda bi kere gelir yanında kalır o aradada çocuğun olur ailesine hizmet edersin böylemi yaşamak istiyosun diye açıklamalarda bulunmuştuda inanmak istememiştim.ki ben haftaiçi yatağımı bile toplamadan işe giden biriyim.

bir şeylere faydam olduysa ne mutlu bana.kelin ilacı yok ama:(bban doğru söylüyor benim babamda çok söyledi ben dinlemedim.bekleyebiliyorsan bekle.farklı şeyler yaşamıcaksın anlaığım kadarıyla.ben şimdi oğlumla bile ilgilenemiyorumordayken bana vermiyorlar.sen iş yap havasındalar hep.

yazdıklarını okudukça tüylerim diken diken oluyor
biz kadınlar nekadar safmışız aslında diyorum
sevgi aşk peşinde koşanda öyle mecnunlar falan yokmuş diyorum resmen
sadece kadınlar
ne zamanki hayır asla olmaz demeye başlıyoruz
evlenmediysek tanrıça evlendiysek kapılrındaki köpek oluyoruz..
okadar sinirlerim gerginki sabahtan beri zaten ağlayasımda var
bu yazdıklarını okuyunca
sanki çektiklerimin başka bir jenerasyonunu izliyorum gibi oluyor..:43:

yazdıklarını okudukça tüylerim diken diken oluyor
biz kadınlar nekadar safmışız aslında diyorum
sevgi aşk peşinde koşanda öyle mecnunlar falan yokmuş diyorum resmen
sadece kadınlar
ne zamanki hayır asla olmaz demeye başlıyoruz
evlenmediysek tanrıça evlendiysek kapılrındaki köpek oluyoruz..
okadar sinirlerim gerginki sabahtan beri zaten ağlayasımda var
bu yazdıklarını okuyunca
sanki çektiklerimin başka bir jenerasyonunu izliyorum gibi oluyor..:43:

yapmayın ne olur benim amacım kimseyi üzmek değil.çok üzülürüm ağlarsanız:2:herkesin bri derdi var işte.ben işin içinden çıkamadım.çok direndim yazmıcam kimseyi sıkmaya hakkım yok dedim.sorunsa senin sorunun dedim.ama bir yerde dayanamdım.belki bir şey duyarım bir faydası olur dedim.biz kadınlar bazen gerçekten saflaşıyoruz.herşey gözümüze toz pembe görünüyor.sonra bakıyoruz ki aslında onlar kara bulutlarmış.Allah yardımız olsun.Allah kimsenin yuvasını yıkmasın.

yapmayın ne olur benim amacım kimseyi üzmek değil.çok üzülürüm ağlarsanız:2:herkesin bri derdi var işte.ben işin içinden çıkamadım.çok direndim yazmıcam kimseyi sıkmaya hakkım yok dedim.sorunsa senin sorunun dedim.ama bir yerde dayanamdım.belki bir şey duyarım bir faydası olur dedim.biz kadınlar bazen gerçekten saflaşıyoruz.herşey gözümüze toz pembe görünüyor.sonra bakıyoruz ki aslında onlar kara bulutlarmış.Allah yardımız olsun.Allah kimsenin yuvasını yıkmasın.

hani derler ya keşke zamanı geri sarabilsek ama nerdee yok işte o şans :43::43:
ya canım çok sıkkın benim yaa
çarşamba gününe eşimle konuşma kararı aldık
ben daha fazla dayanamayacağım herhalde annesine ve abisine, iyice katlanılmaz oldu
eşim hala sabret diyor ama
sayılı gün geçip bitmiyor
şu son 1 haftada bütün hastalıklarım tepe noktasına ulaştı geçmiyor zaman yaaa...
deliricem

niye biz böyle çabucak tamam aşkım senin hiçin herşeye katlanırım diyoruzda
eşlerimiz bizim için hiçbirşeyi yapmıyor neden neden
katlanmayın arkadaşlar
başından yelkenler fora yapmayın
evlenmeden herşey daha kolaaayyy
bağırmak istiyorum
bir iki tane daha arkadaş gördüm onu çok seviyorum herşeye katlanırım
ama onu sevmek cümbür cemaat ailesini sevmek değil
evlenmeden koyun kurallarınızı
diretin şu olacak bu olacak
ayrı evim olacak
ben evimden hiçbir yere gitmem deyin
şu eşyam bu eşyam olacak deyin :((

eli mahkum olunca öyle bir yapıyorlar kii...

hani derler ya keşke zamanı geri sarabilsek ama nerdee yok işte o şans :43::43:
ya canım çok sıkkın benim yaa
çarşamba gününe eşimle konuşma kararı aldık
ben daha fazla dayanamayacağım herhalde annesine ve abisine, iyice katlanılmaz oldu
eşim hala sabret diyor ama
sayılı gün geçip bitmiyor
şu son 1 haftada bütün hastalıklarım tepe noktasına ulaştı geçmiyor zaman yaaa...
deliricem

niye biz böyle çabucak tamam aşkım senin hiçin herşeye katlanırım diyoruzda
eşlerimiz bizim için hiçbirşeyi yapmıyor neden neden
katlanmayın arkadaşlar
başından yelkenler fora yapmayın
evlenmeden herşey daha kolaaayyy
bağırmak istiyorum
bir iki tane daha arkadaş gördüm onu çok seviyorum herşeye katlanırım
ama onu sevmek cümbür cemaat ailesini sevmek değil
evlenmeden koyun kurallarınızı
diretin şu olacak bu olacak
ayrı evim olacak
ben evimden hiçbir yere gitmem deyin
şu eşyam bu eşyam olacak deyin :((

eli mahkum olunca öyle bir yapıyorlar kii...

sizdemi kayınvalidenizle oturuyorsunuz??üzülmeyin lütfen.üzüntü başlatıyor bütün hastalıkları.sıkıntıdan yaralar çıktı suratımda suratıma bakılmaz haldeyim.sizin sıkıntınız ne?

Verebılecegım hıc bır fıkrım yok, ne yazık kı ):
Gercekten cok uzuldum yasadıklarınıza.
Keske oyle bır fıkır gelse kı aklıma, yazsam da sıze cozum olsa.
Ama yok ıste.
Duam var sadece, Rabbım yardımcınız olsun.
Dılerım hakkınızda hayırlısı ne ıse, o olur.

Verebılecegım hıc bır fıkrım yok, ne yazık kı ):
Gercekten cok uzuldum yasadıklarınıza.
Keske oyle bır fıkır gelse kı aklıma, yazsam da sıze cozum olsa.
Ama yok ıste.
Duam var sadece, Rabbım yardımcınız olsun.
Dılerım hakkınızda hayırlısı ne ıse, o olur.

Allah razı olsun.duanız eksik olmasın dualarınızada ihtiyacım var.

geldi canım bende cvp yazdım ama tekrar atayım

sizdemi kayınvalidenizle oturuyorsunuz??üzülmeyin lütfen.üzüntü başlatıyor bütün hastalıkları.sıkıntıdan yaralar çıktı suratımda suratıma bakılmaz haldeyim.sizin sıkıntınız ne?

kayınvalidemle oturuyorum yaza ayrı eve çıkacağız bu zaten benim için bir sıkıntı kaynağı iken kaynımdan resmen nefret etmeye başladım
hergün geliyor hergün geliyor
bekar olsa neyse diycem
benden küçük olsa kardeşim gibi diycem 40 yaşında adam evli 1 çocuğu var bir tanede yolda
bu ara çalışmıyor sürekli bizde deliriyorum allahım yaaa..
sabah kahvaltı için beyzadenin gelmesini bekliyoruz sinirden fıttırıyorum artık..
reflüm vardı ama böyle azdığını bilmiyorum hergün ağrılara ve istifraya dönüştü yediğimi çıkartıyorum reflüm azdımı ben birden kilo kaybederim eridim yine..
astım vardı sinire bağlı oda azdı
sürekli bir nefes borumda hırıltı oluştu sakinleşirsem geçiyor sinirlenirsem geliyor

kızlar allah aşkına katlanırım demeyin
ne ederseniz size oluyo siz kendinizi yıpratıyorsunuz başka bişey diyemiyorum ben artık hasta olan siz oluyorsunuz erkek umursamıyor bile
çünkü nun için normal şeyler e tabi o aile içinde yaşıyorlar
neyseee ya
güya sana yardımcı olacaktık
kendi sıkıntımızla boğduk senide..
bende sana dua edeceğim seninde sanki bütün yolların tıkalıda biz hiçbir tavsiye veremiyor gibiyiz.. sana dua edeceğim rabbim yollarını açsın bir bir diye :((

kayınvalidemle oturuyorum yaza ayrı eve çıkacağız bu zaten benim için bir sıkıntı kaynağı iken kaynımdan resmen nefret etmeye başladım
hergün geliyor hergün geliyor
bekar olsa neyse diycem
benden küçük olsa kardeşim gibi diycem 40 yaşında adam evli 1 çocuğu var bir tanede yolda
bu ara çalışmıyor sürekli bizde deliriyorum allahım yaaa..
sabah kahvaltı için beyzadenin gelmesini bekliyoruz sinirden fıttırıyorum artık..
reflüm vardı ama böyle azdığını bilmiyorum hergün ağrılara ve istifraya dönüştü yediğimi çıkartıyorum reflüm azdımı ben birden kilo kaybederim eridim yine..
astım vardı sinire bağlı oda azdı
sürekli bir nefes borumda hırıltı oluştu sakinleşirsem geçiyor sinirlenirsem geliyor

kızlar allah aşkına katlanırım demeyin
ne ederseniz size oluyo siz kendinizi yıpratıyorsunuz başka bişey diyemiyorum ben artık hasta olan siz oluyorsunuz erkek umursamıyor bile
çünkü nun için normal şeyler e tabi o aile içinde yaşıyorlar
neyseee ya
güya sana yardımcı olacaktık
kendi sıkıntımızla boğduk senide..
bende sana dua edeceğim seninde sanki bütün yolların tıkalıda biz hiçbir tavsiye veremiyor gibiyiz.. sana dua edeceğim rabbim yollarını açsın bir bir diye :((

amin cümlemiiznkini.sizin durumunuz benimkinde de zor görünüyor.adam oturup karısıyla kahvaltı yapsın çalışmıyorsa.sizde ne işi var.Allah akıl fikir versin bunlara.hep kendi açılarından görüyorlar her şeyi.bi gelin gelsin bize hizmet etsin dediğimizi yapsın bende oturup dizimi zileyim.hep böyle.sen gidene kadar gelin alıcam ben alıştım rahata diyen bi kayınvalidem var.düşün artık.keşke baştan kabul etmeseydin arkadaşım ya.ben ayrı olucaz nasıl olsa diye evlendim.biliyomusun işte:((

ne kadar süredir kayınvalidenizle oturuyorsunuz?ben çok üzüldüm sizede ya.Allah acil şifa versin.neden yazı bekliyorsunuz gidin bir an önce

amin cümlemiiznkini.sizin durumunuz benimkinde de zor görünüyor.adam oturup karısıyla kahvaltı yapsın çalışmıyorsa.sizde ne işi var.Allah akıl fikir versin bunlara.hep kendi açılarından görüyorlar her şeyi.bi gelin gelsin bize hizmet etsin dediğimizi yapsın bende oturup dizimi zileyim.hep böyle.sen gidene kadar gelin alıcam ben alıştım rahata diyen bi kayınvalidem var.düşün artık.keşke baştan kabul etmeseydin arkadaşım ya.ben ayrı olucaz nasıl olsa diye evlendim.biliyomusun işte:((

işte bşından evin tutulduğunu dayanıp döşendiğini görmek gerekiyormuş
inat etmek yaptırmak gerekiyormuş
borç bir şekilde ödeniyorda sıhhat geri gelmiyor :43::43:

canım sıkıntını okudumm ve gerçekten adına çok üzüldüm işte keşke baştan kabul etmeseydin dicem amaa malesef geçmiş artık takmamaya umursamamaya bak kayınvaldeni gül geç gerçekten en ii çözüm budur şuanki hayatında yoksa kendini yrsin benım kayınvaldemde beni istemedi doğuluydular onlar göre olmıcağımı düşündüler ellerinden geleni yaptılar yanlarında gelin istiolardı gitsem ama kabul ediceklerdi çnkü hm köle ediceklerdi hemde beni bezdirip ayırıcaklardı gitmedim eşim bursadaydı ben istanbul direndim ve gitmedim kendi elimizden gelenle nikahımız kıydık gelmediler bile ve eşim beni seçti ve istbula geldi annemle beraber yaşıyoruz şuan üstesi,nden geldik eşimi arıyolar sürekli ama istedikleri olmıyınca bıraktılar iyi olmaya başladılar ben ise görüşmüyorum eşimde gitmiyo çünkü evlendikten sonra gittik bi iki kere ama yapılan muameleyi görünc çektik ayağımızı.şuan eşim çalışıyo ve kendi evimize çıkmak için hazırlık yapıyoruz istbul eşim için bilmediği bi şehir çok zorlanıyo ama bursa olsaydı ayrılıcağımızı bildiği için düşünmüyo..diyeceğim canım şuan ordasın ve bırak nederse desin gül geç takma o yokmuş gibi davran senin sinirlerin bozulcağına onun bozulsun eşini seviyosun ve bukadar şeyi onun için kabullenmişken şimdi nedie boşanasınki? istediklerini veresin dayan bence zaman herşeyin ilacı

teşekkürler arkadaşım.benimde konuşup dertleşicek kimsem kalmadı etrafımda.Allah korusun inşalah senin geleceğin benimkine benzemez.ben eşimle evlenirken nasıl olsa onlar yanımda olmucak ben ayrı şehirde olucam onlar ayrı senede 15 gün katlanıveririm dedim.ne oldu onların yanında yaşamaya başladım.evde birde bekar kaynım var.evlilik diye bir şey yok bizde.bak hala ondan haber alamıyorum.sen beni bırakırsan bende kendimi bitiricem dedi o saatten beride haber alamıyorum.bebeğim ağlıyo onunla ilgilenmeye çalışıyorum.eşim nasıl acaba umarım bi şey yapmamıştır iyidir diye beynimi patlatıyorum.ne anneyim nede eş.çok zor

Canımcım zor bir süreç yaşıyorsun aslında kolay değil tabi şimdi eşin seni götüremedi oraya mutlaka bir sebebi vardır bunun demişsin zaten çatışmaların içinde diye .Mutlaka korktuğu ve sizleri düşündüğü için aldırmıyor olabilir yanına şu anda ortamı nasıl acaba yaza doğru belki gitme şansın varmıdır acaba tekrar konuş eşinle derim.Senin sıkıntılarınıda biliyor tabi onun içinde kolay değildir elbette asker adam sonuçta belli bir psikoloji içinde elbette .Biliyoruz bu mesleğin zorluğunu eşimde görev yaptı 2 yıl boyunca seni çok iyi anlıyorum canım.Ne olur sende kendini çok fazla harap etme evladına sarıl duanı et rabbim eşinide korusun orada onuda anlamanı istiyorum bak neler söylemiş onunda ruh hali belliki çok iyi değil biraz daha sabır ne olur

canım seni okadar iyi anlıyorumki..eşlerimiz aynı mesleği yapıyo anladığım kadarıyla ve bizimde 2yıllık doğu görevimiz var inşallah eş götürülen yere gideriz diye dua ediyorum yoksa bende senle aynı sorunları yaşıycam..kayınvaldemlerin yanında kalmamı eşim önercektir ama ben kabul etmicem çünkü anlaşamıyorum..lojman çıkmazsada ev kiralamayı düşünüyorum aileme yakın bi yerden eşime bunu sölicem zamanı gelince..sende canım bebeğini öne sür..bebeğimle ilgilenemyiorum de eğer emziriyosan sütüm azaldı stresten yorgunluktan de eşine ailesine biraz seni savunsa bunlar olmicak eşindede hata var..eşinde bitiyo canım olay..ailesine diyebilir birazda kendi ailesinde kalsın diye ozaman bişey diyemez onlar..

Back
X