- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Uzun sure kimseyi sevemeyen hayatina sokamayan ben gecen yil okuldan birine isindim ve iliskimiz baslamisti bekledigim insan duamdaki kisi o sanmistim ama sonra hareketlerino begenmemeye basladim bana cimri gbi geliyordu bn haftasonu calisirkn o yatardi babasindan harclik alirdi 22 yasndayiz. Neyse birde buna fazla duygusalligi eklendi yanimda aglamalari derken bn sogudum.ondan duzelmek icin cok ugrastim olmadi 3 ayda patladi iliskim guzel.anlarimiz da oldu tabiki huzurluydum guveniyordum.onaSonunda bn ayrildim ciddem hic sevmiyor gbi hssetmeye baslamistim baya zor olldu ayriligimiz haziranda oldu bu ayrildik. Yazin bikac kez msjlastik. Son bi aydir msj atmiyordu bugun okulda ayni derse grdik malesef bir donem.boyunca surecek bu. Bni gorunce gulumsedi ayrica baya bakimli gelmis selam verdi selamlastik oturdm yerime. Ders arasnda karsilastik neler yaptigimi filan srdu. Hersey bitti zaten aramizda negatf bise olmasn cocuk degiliz zaten dedi . Bnde aynen sorun yok dedim. Ama.gorunce morelim.bozuluyor neden takiyorum ki ayrilan bendim ck mutsuzum aglayasim var hatta. Kiskaniyorum da hala. Mantiksizdi bu iliski unutmalisin karbeyaz diyorum kndime . Belkide yalnizliktan aile yasamimdaki mutsuzluklardan depresyondan kaynakli birine ihtiyac duyuyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum sacma sapan msj da atmak istemiyorum. Beni unuttu mu acaba gercrkten yoksa oyle mi davraniyor hani cok asikti ayrilirken aglardi ki
bnde agladim. . Kapana sikismis gibi hissediyorum o kadar mutsuzum ki cevremde bni anlayan arkadasim da kalmadi herkes kndi derdinde
sana şimdi baya bir bakımlı gelmiş ya ondandır o,sanki karakter olarakda güçlenmiş gibi gelmiştir bakımlı olması,psikolojik yani
Uzun sure kimseyi sevemeyen hayatina sokamayan ben gecen yil okuldan birine isindim ve iliskimiz baslamisti bekledigim insan duamdaki kisi o sanmistim ama sonra hareketlerino begenmemeye basladim bana cimri gbi geliyordu bn haftasonu calisirkn o yatardi babasindan harclik alirdi 22 yasndayiz. Neyse birde buna fazla duygusalligi eklendi yanimda aglamalari derken bn sogudum.ondan duzelmek icin cok ugrastim olmadi 3 ayda patladi iliskim guzel.anlarimiz da oldu tabiki huzurluydum guveniyordum.onaSonunda bn ayrildim ciddem hic sevmiyor gbi hssetmeye baslamistim baya zor olldu ayriligimiz haziranda oldu bu ayrildik. Yazin bikac kez msjlastik. Son bi aydir msj atmiyordu bugun okulda ayni derse grdik malesef bir donem.boyunca surecek bu. Bni gorunce gulumsedi ayrica baya bakimli gelmis selam verdi selamlastik oturdm yerime. Ders arasnda karsilastik neler yaptigimi filan srdu. Hersey bitti zaten aramizda negatf bise olmasn cocuk degiliz zaten dedi . Bnde aynen sorun yok dedim. Ama.gorunce morelim.bozuluyor neden takiyorum ki ayrilan bendim ck mutsuzum aglayasim var hatta. Kiskaniyorum da hala. Mantiksizdi bu iliski unutmalisin karbeyaz diyorum kndime . Belkide yalnizliktan aile yasamimdaki mutsuzluklardan depresyondan kaynakli birine ihtiyac duyuyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum sacma sapan msj da atmak istemiyorum. Beni unuttu mu acaba gercrkten yoksa oyle mi davraniyor hani cok asikti ayrilirken aglardi ki
bnde agladim. . Kapana sikismis gibi hissediyorum o kadar mutsuzum ki cevremde bni anlayan arkadasim da kalmadi herkes kndi derdinde
GERÇEKTEN VAR BİR TUHAFLIK
AYRILAN SENSİN
KISKANAN SENSİN
SENİNDE DEDİĞİN GİBİ FARKLI NEDENLER OLMALI
acaba diyorum
beklediğin kadar ısrar etmemesi
yada seni bu kadar çabuk unutması mı ters etki yaptı sende
ya psikopat çıksaydı
bence hiççç dert etme bunu
daha 22 yaşındasın
HAYAT SANA GÜZEL
Ben calismamasindan yanikinirdim calisiyorum artik duzenli maasim var dedi gicik ya sanki bn paran yok.diyordm.ona calissin caliskan.olsun istiyrdum..
Öğrenciyken yazın çalışmak zorunda değil ki.Uzun sure kimseyi sevemeyen hayatina sokamayan ben gecen yil okuldan birine isindim ve iliskimiz baslamisti bekledigim insan duamdaki kisi o sanmistim ama sonra hareketlerino begenmemeye basladim bana cimri gbi geliyordu bn haftasonu calisirkn o yatardi babasindan harclik alirdi 22 yasndayiz. Neyse birde buna fazla duygusalligi eklendi yanimda aglamalari derken bn sogudum.ondan duzelmek icin cok ugrastim olmadi 3 ayda patladi iliskim guzel.anlarimiz da oldu tabiki huzurluydum guveniyordum.onaSonunda bn ayrildim ciddem hic sevmiyor gbi hssetmeye baslamistim baya zor olldu ayriligimiz haziranda oldu bu ayrildik. Yazin bikac kez msjlastik. Son bi aydir msj atmiyordu bugun okulda ayni derse grdik malesef bir donem.boyunca surecek bu. Bni gorunce gulumsedi ayrica baya bakimli gelmis selam verdi selamlastik oturdm yerime. Ders arasnda karsilastik neler yaptigimi filan srdu. Hersey bitti zaten aramizda negatf bise olmasn cocuk degiliz zaten dedi . Bnde aynen sorun yok dedim. Ama.gorunce morelim.bozuluyor neden takiyorum ki ayrilan bendim ck mutsuzum aglayasim var hatta. Kiskaniyorum da hala. Mantiksizdi bu iliski unutmalisin karbeyaz diyorum kndime . Belkide yalnizliktan aile yasamimdaki mutsuzluklardan depresyondan kaynakli birine ihtiyac duyuyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum sacma sapan msj da atmak istemiyorum. Beni unuttu mu acaba gercrkten yoksa oyle mi davraniyor hani cok asikti ayrilirken aglardi ki
Öğrenciyken yazın çalışmak zorunda değil ki.
Ben de yazları yan gelir yatardım.
Sen istisnasın çalışarak.
Hadi “mezun olduk ben çalışıyorum, o yatıyor” deseydin neyse de henüz öğrencisiniz…
Universite ogrencisi mi? Oyleyse ve ihtiyaci yoksa neden calissin diye baski kurdunuz ki?
Duygusal olup ağlaması, okurken çalışmaması/harçlık alması
Bunlar ayrılma sebebi mi? Buradan bakınca pişman olmanıza üzülemiyorum. Yine niye bilmiyorum ama barışırsınız gibi geldi,hakkınızda hayırlısı
nüz 22 yaşıda olupta uzun süre hayatına birini sokmaman nasıl oluyor.İkinizde daha öğrencisiniz.Sen haftasonları çalışıyorsun diye onun da çalışmasını bekleyemezsin.Daha hayatın sorumluluklarını alacak durumda değilsiniz.Öncelik okul olmalı.Zaten altı üstü 3 aylık bir görüşme.Fazla ciddiye alıp,fazla ciddi beklentilere girme.Kimsenin hayatına çalışıp çalışmamasına müdahale edemezsin.Uzun sure kimseyi sevemeyen hayatina sokamayan ben gecen yil okuldan birine isindim ve iliskimiz baslamisti bekledigim insan duamdaki kisi o sanmistim ama sonra hareketlerino begenmemeye basladim bana cimri gbi geliyordu bn haftasonu calisirkn o yatardi babasindan harclik alirdi 22 yasndayiz. Neyse birde buna fazla duygusalligi eklendi yanimda aglamalari derken bn sogudum.ondan duzelmek icin cok ugrastim olmadi 3 ayda patladi iliskim guzel.anlarimiz da oldu tabiki huzurluydum guveniyordum.onaSonunda bn ayrildim ciddem hic sevmiyor gbi hssetmeye baslamistim baya zor olldu ayriligimiz haziranda oldu bu ayrildik. Yazin bikac kez msjlastik. Son bi aydir msj atmiyordu bugun okulda ayni derse grdik malesef bir donem.boyunca surecek bu. Bni gorunce gulumsedi ayrica baya bakimli gelmis selam verdi selamlastik oturdm yerime. Ders arasnda karsilastik neler yaptigimi filan srdu. Hersey bitti zaten aramizda negatf bise olmasn cocuk degiliz zaten dedi . Bnde aynen sorun yok dedim. Ama.gorunce morelim.bozuluyor neden takiyorum ki ayrilan bendim ck mutsuzum aglayasim var hatta. Kiskaniyorum da hala. Mantiksizdi bu iliski unutmalisin karbeyaz diyorum kndime . Belkide yalnizliktan aile yasamimdaki mutsuzluklardan depresyondan kaynakli birine ihtiyac duyuyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum sacma sapan msj da atmak istemiyorum. Beni unuttu mu acaba gercrkten yoksa oyle mi davraniyor hani cok asikti ayrilirken aglardi ki
3 aylık bir ilişkide çalışmamayı takman bana gereksiz geldi. Çocuk hayatından memnun gibi bence. Kafana takma 3 aylık bir ilişkiyi. :)
O pintilik yapma.sebebini babamin maasi az kiraciyiz sole bole die iza etmesini biliyor.. Bu durumda 22 yasnda bi erkksim pekala.haftasonu calisip babana destek olabilirdin rahatsz etti bni cimriligi
Şimdi pintiliğini tam bilmiyorum. Belki cidden pinti belki de öğrenci olarak belli bir harçlışı var ve onun sınırlarında harcıyor. Misal ne yaptı da size cimri geldi. Çünkü gözlemlediğim kadarı ile kalan her konuda onu iyi anlatıyorsunuz.
Oldugu gibi anlatiyorum.bakin tarafli degil.. Misal birgun 15 tl tutan yemegi odedi 5 tl uzattm katkim.olsn.dedim ki.normalde hep hesabi o odemezdi o 5 tl yi aldi parasi yoktr belki dedim ayrilinca kndine kitap almaya gtti kndini gelistrmeye dair bi kitap yani kndine harciyor bana harcamak istemiyordu. Arkadaslariyla 15 tl lik menuler yerken.birden eli sikilasti. Kahve ismarlayacaktim.bigun ona hemn geldi pasta da alcam.bn dedi tmm.dedim sn kndinnkini bn kndiminkini odiyim dedi. Bildigin okuzluk yani birakta bi kahve ic neden pastayi karstirip snrada yuk olmamak icn gibi herkes kndi hesabini diyorsn dimi ? Sonra babasi pintiymis zaten ailesine cekmis olabilir die dusundm hic sevmm cimriligi. Parasi varken tutardi cuzdanda 200 tl.var mesela harcamak.istemzdi. Bakin tamam durumu yktur kisitlidir harcamasi okey ama bn erkegin.comert olmasini istemisimdr hep bnde odeyim hesap beraber yapalim edelim.ama bana feda olsun seklinde dusunmeyip boyle hesaplar yapinca sogumustum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?