Boyle mi olacaktik ? Hersey bosuna yasandi :(

sana şimdi baya bir bakımlı gelmiş ya ondandır o,sanki karakter olarakda güçlenmiş gibi gelmiştir bakımlı olması,psikolojik yani

sana şimdi baya bir bakımlı gelmiş ya ondandır o,sanki karakter olarakda güçlenmiş gibi gelmiştir bakımlı olması,psikolojik yani

Ben calismamasindan yanikinirdim calisiyorum artik duzenli maasim var dedi gicik ya sanki bn paran yok.diyordm.ona calissin caliskan.olsun istiyrdum..

GERÇEKTEN VAR BİR TUHAFLIK
AYRILAN SENSİN
KISKANAN SENSİN

SENİNDE DEDİĞİN GİBİ FARKLI NEDENLER OLMALI

acaba diyorum
beklediğin kadar ısrar etmemesi
yada seni bu kadar çabuk unutması mı ters etki yaptı sende

ya psikopat çıksaydı
bence hiççç dert etme bunu

daha 22 yaşındasın
HAYAT SANA GÜZEL

Evet psikopat ciksa da mutlu olmazdim. Fakat unutmasa mutlu olurdum sacma.biliyorum egom yuzundn blkide lanet ego. Bide bn seviyrdum onu hergun sarilirdim.simsiki onun hareketleri yuzundn sogumustum..

Öğrenciyken yazın çalışmak zorunda değil ki.

Ben de yazları yan gelir yatardım.

Sen istisnasın çalışarak.

Hadi “mezun olduk ben çalışıyorum, o yatıyor” deseydin neyse de henüz öğrencisiniz…

Soylr iza edim.. Yazin degil genel olarak caliskan birini istiyordum. Benim ailemn.durumu yok calisiyorum.o da durumumuz cok iyi degil diyipte calismayinca harcamalarimizda kisiyordu buda sinir bozucu oluyor. 22 yasina gelmis bir erkek sevgilisi var madem durumlari yok calisirdi .. Ya eski konuma bakin daha iyi anlarsiniz suanki sorunum bu degil zaten

Duygusal olup ağlaması, okurken çalışmaması/harçlık alması
Bunlar ayrılma sebebi mi? Buradan bakınca pişman olmanıza üzülemiyorum. Yine niye bilmiyorum ama barışırsınız gibi geldi,hakkınızda hayırlısı

Universite ogrencisi mi? Oyleyse ve ihtiyaci yoksa neden calissin diye baski kurdunuz ki?

O pintilik yapma.sebebini babamin maasi az kiraciyiz sole bole die iza etmesini biliyor.. Bu durumda 22 yasnda bi erkksim pekala.haftasonu calisip babana destek olabilirdin rahatsz etti bni cimriligi

Canim sogumustum.gercekten bni en cok sogutan cimri oldugunu dusunmmdi.. :/

hakkında hayırlısı be canım daha cok gençsin hayatın başındaın kendını uzdune değmez bu hayat uzulecek kadar kısa değil sağlıklımısın ona bak boşver değmez

He
nüz 22 yaşıda olupta uzun süre hayatına birini sokmaman nasıl oluyor.İkinizde daha öğrencisiniz.Sen haftasonları çalışıyorsun diye onun da çalışmasını bekleyemezsin.Daha hayatın sorumluluklarını alacak durumda değilsiniz.Öncelik okul olmalı.Zaten altı üstü 3 aylık bir görüşme.Fazla ciddiye alıp,fazla ciddi beklentilere girme.Kimsenin hayatına çalışıp çalışmamasına müdahale edemezsin.

3 aylık bir ilişkide çalışmamayı takman bana gereksiz geldi. Çocuk hayatından memnun gibi bence. Kafana takma 3 aylık bir ilişkiyi. :)

3 aylık bir ilişkide çalışmamayı takman bana gereksiz geldi. Çocuk hayatından memnun gibi bence. Kafana takma 3 aylık bir ilişkiyi. :)

3 aylik bi iliski diye baksam zaten takmazdim. 18 yasndan 22 yasina kadar kmseyi sevmemistim . Benim.icin.birini sevmek.kolay degil zaten.kotu bir aile yasantim var bu yuzden ince eleyip sık.dokumak zorundayim. Calisma.konusu babamin caliskan.olmamasndan bana kalan bir fobi

O pintilik yapma.sebebini babamin maasi az kiraciyiz sole bole die iza etmesini biliyor.. Bu durumda 22 yasnda bi erkksim pekala.haftasonu calisip babana destek olabilirdin rahatsz etti bni cimriligi

Şimdi pintiliğini tam bilmiyorum. Belki cidden pinti belki de öğrenci olarak belli bir harçlışı var ve onun sınırlarında harcıyor. Misal ne yaptı da size cimri geldi. Çünkü gözlemlediğim kadarı ile kalan her konuda onu iyi anlatıyorsunuz.

Oldugu gibi anlatiyorum.bakin tarafli degil.. Misal birgun 15 tl tutan yemegi odedi 5 tl uzattm katkim.olsn.dedim ki.normalde hep hesabi o odemezdi o 5 tl yi aldi parasi yoktr belki dedim ayrilinca kndine kitap almaya gtti kndini gelistrmeye dair bi kitap yani kndine harciyor bana harcamak istemiyordu. Arkadaslariyla 15 tl lik menuler yerken.birden eli sikilasti. Kahve ismarlayacaktim.bigun ona hemn geldi pasta da alcam.bn dedi tmm.dedim sn kndinnkini bn kndiminkini odiyim dedi. Bildigin okuzluk yani birakta bi kahve ic neden pastayi karstirip snrada yuk olmamak icn gibi herkes kndi hesabini diyorsn dimi ? Sonra babasi pintiymis zaten ailesine cekmis olabilir die dusundm hic sevmm cimriligi. Parasi varken tutardi cuzdanda 200 tl.var mesela harcamak.istemzdi. Bakin tamam durumu yktur kisitlidir harcamasi okey ama bn erkegin.comert olmasini istemisimdr hep bnde odeyim hesap beraber yapalim edelim.ama bana feda olsun seklinde dusunmeyip boyle hesaplar yapinca sogumustum..

istediğin herşey oldugu için sıkılmışsın
şimdi elde edemediğin için kıskanmışsın

senin çalışman güzel bişe ama ünv öğrencisi de çalışmak zorunda değil bu yatıyo anlamına gelmiyo zaten mezun olunca çalışacak şimdi okuyoken gerek görmüyodur

Anladım. Taraflı anlattığınızı düşünmedim ben. Ben alman usulünü destekleyen bir insan olarak bu konularda farklı düşünüyorum.
Konunuzda ise bence daha fazla üzülmeyin. Zaten ilk aylarda soğumuşsunuz. İnsanın ilk aylarda içinin kıpır kıpır olması lazım. Doğru insan değilmiş demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…