- 30 Mayıs 2015
- 606
- 355
herkeze merhaba... kızlar daha önce bi konu açmıştım ev tutma ile ilgili ailem yakın olsun istiyor falan diye. sonunda evimizi tuttukkk iki tarafada yakın değil uygundu biz beğendik dedik geçtik. bi kaç tadilat yaptırdık ama ev çok büyük ve temizlik beni korkutuyor o gün evi gezdik nişanlım çok beğendi öyle hevesli görünce kıramadım tamam olsun ama yukarının temizliği senin aşağısı benim dedim ev dublex ve büyük sevinerek tamam diyip kabul etti tabi sözünde duracak mı muamma görcez artık annemi arayıp haber verdim dedim böyle böyle içimize sindi akşama sanada gösteririz diye evi anlatıyorum birden ablanlar tutsaydı yukarı katta ben otururdum dedi birden ne dicemi şaşırdım nasıl tepki vereyim bilemedim biraz afallayarak ne o benle oturmazmısın dedim yeni evli insanların yanında ne işim var dedi .
şimdi kızlar ben ne diyim annem ciddimiydi yani bişey söylemem gerekir mi konuda bilemedim istemeyen evlat gibi algılanmaz değil mi bildiğiniz cvp veremedim çünkü doğru dürüst . nasıl davranmam gerekiyor?
şimdi kızlar ben ne diyim annem ciddimiydi yani bişey söylemem gerekir mi konuda bilemedim istemeyen evlat gibi algılanmaz değil mi bildiğiniz cvp veremedim çünkü doğru dürüst . nasıl davranmam gerekiyor?