böyle mi oluyor?

wanteddd

> L&M <
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
606
355
herkeze merhaba... kızlar daha önce bi konu açmıştım ev tutma ile ilgili ailem yakın olsun istiyor falan diye. sonunda evimizi tuttukkk :KK49: iki tarafada yakın değil :KK62: uygundu biz beğendik dedik geçtik. bi kaç tadilat yaptırdık ama ev çok büyük ve temizlik beni korkutuyor :KK34:o gün evi gezdik nişanlım çok beğendi öyle hevesli görünce kıramadım tamam olsun ama yukarının temizliği senin aşağısı benim dedim ev dublex ve büyük sevinerek tamam diyip kabul etti tabi sözünde duracak mı muamma görcez artık :KK66: annemi arayıp haber verdim dedim böyle böyle içimize sindi akşama sanada gösteririz diye evi anlatıyorum birden ablanlar tutsaydı yukarı katta ben otururdum dedi:KK57: birden ne dicemi şaşırdım nasıl tepki vereyim bilemedim biraz afallayarak ne o benle oturmazmısın dedim yeni evli insanların yanında ne işim var dedi .
şimdi kızlar ben ne diyim annem ciddimiydi yani bişey söylemem gerekir mi konuda bilemedim istemeyen evlat gibi algılanmaz değil mi bildiğiniz cvp veremedim çünkü doğru dürüst . nasıl davranmam gerekiyor?

Olur mu öyle şey anne dersin... Başımızın üstünde yerin var dersin... Sonrası ona kalmış...

Keşke annenize ya da kayınvalidenize yakın bir ev tutsaydınız çok daha rahat olurdu...

Anneniz kötü bir şey dememiş kimse yeni evlileri rahatsız etmek istemez.Sizin tepkiniz de tuhaf gelmedi.Annemle benim aramda da çok rahat geçebilecek bir diyalog...

Şunuda belirtmek istiyorum şimdi bi heves o evi tuttunız ama koca ev temizliği falan sorun olucak bide kv ler koca ev diye kalmakta isteyebilir geldiklerinde evlerde uzak diyorsun siz bidaha bi düşünün :KK66:

Zaten sonra kendisi yeni evlilerin arasında ne işim var demiş.. Bence didikleme, kafanı da takma..

sorun onun kötü bişey söylemiş yada söylememiş olması değil benim tepkim yani veremediğim tepkim yanlış anlaşılır mı diye sordum
Kayınvalide olsa neyse de anneniz o sizin yahu. Sizi içinden çıkaran insan.:KK14: Yanlış anlamaz anlasa da rahatça düzeltebilirsiniz bence. :KK56: Allah mutlulukla oturmayı nasip etn böyle şeyleri dert etmeyin kendinize:KK20:

1. si erkekler temizlik konusunda verdiği sözleri asla tutmazlar.
2. evliliğin ilk ayları çok zorlu geçer alışma ve adaptasyon süreci diyelim buna. bu dönemde eşinle başbaşa olman daha mantıklı.

Şunuda belirtmek istiyorum şimdi bi heves o evi tuttunız ama koca ev temizliği falan sorun olucak bide kv ler koca ev diye kalmakta isteyebilir geldiklerinde evlerde uzak diyorsun siz bidaha bi düşünün :KK66:
onu da bende karar kara düşünüyorum zaten çalışıyorum zor olur biliyorum ama kıramadım onlara gelince o kadar uzak değil gelip kalacakları kadar yani gelip dönebilirler arabaları var zaten. yani inşallah öyle olmaz :KK48:

1. si erkekler temizlik konusunda verdiği sözleri asla tutmazlar.
2. evliliğin ilk ayları çok zorlu geçer alışma ve adaptasyon süreci diyelim buna. bu dönemde eşinle başbaşa olman daha mantıklı.
1. katılıyorum pek bi beklentim yok açıkcası sadece kendi kişisel eşyalarına dikkat etmesini istiyorum sadece ve bunu fazlasıyla belirttim gayet farkında
2. çok doğru ve çok şükür bunun farkında iki tarafta

Kayınvalide olsa neyse de anneniz o sizin yahu. Sizi içinden çıkaran insan.:KK14: Yanlış anlamaz anlasa da rahatça düzeltebilirsiniz bence. :KK56: Allah mutlulukla oturmayı nasip etn böyle şeyleri dert etmeyin kendinize:KK20:
işte konu benim annem olunca pek öyle olmuyor canım malesef :) biraz fazla alınganız yani ne birazı fazlasıyla alınganız ters bişey söylemesem bile yanlış anlayıp küsebilir öyle söyliyim.

sız evlenın o zman anlıyacaksınız ...ılk baslarda uzak olsun ıstenıyor ama gercekler oyle değil malesef ben hep dıyorum annem yanımda olsa yakınımda olsa yardım eder bı ısıme el atar dıye ozellikle çalışan bayanlarda bıde cocuk oldu mu anneanne babanne cocuga bakacaksa tasınma telasını gor derım...:KK51:

Annenizi bilmem ama bol bol misafire hazır olun
benim yaşadığım ilde yeni evliler misafir yüzünden 1+1 de oturuyorlar
bunu bi emlakcı söylediğinde idrak etmiştim daha önce aklıma gelmemişti :) nişanlım hemen yok istemem ben öyle gelen başının çaresine baksın dedi gülerek yani tatillik bi yer bi de burası bende bak bunu düşünmemiştim istemiyorum dedim :) aslında 2+1 bakıyoduk ama bunu çok beğendik dışardan gelebilecek pek misafirimiz yok açıkcası

X