- 18 Mart 2015
- 152
- 96
- 98
- 26
- Konu Sahibi mrspapatya
-
Yok hayır kapatıyorÜstünü kapatmiyorsa kokabilir.
Kesinlikle dayanılmayacak derecede normal olsa katlanırım ama dayanılmıyor :---( ishal mi bilmiyorum anlaşılacak derecede bişeyi yok yaniKedimde var köpeğimde var ikisininde dışkısı normal derece de kokar.Dışkı bu yani kokacak tabi ki.Ama dayanılmayacak gibiyse bir veterinere götür,belki hasta olmuştur.İshal de var mı peki?
Dışkısı sıvıysa ishaldir,katıysa değildir.Sen en iyisi bir veterinere götür baksın.Kesinlikle dayanılmayacak derecede normal olsa katlanırım ama dayanılmıyor :---( ishal mi bilmiyorum anlaşılacak derecede bişeyi yok yani
Meg benimki Acana yiyor ama bildiğin toto durmuyor, diyorum şu minicik vücut bu kadar kakayi nasıl üretiyor.. He gün içinde sadece sabah ve akşam yiyor ama yemediği vakitlerde de yapıyor. Totosu kakalımı böyle kabul ettim ben deKaliteli kuru mama yiyen kedinin dışkısı hem daha az kokulu olur hem de dışkı miktar olarak daha az olur.
Meg benimki Acana yiyor ama bildiğin toto durmuyor, diyorum şu minicik vücut bu kadar kakayi nasıl üretiyor.. He gün içinde sadece sabah ve akşam yiyor ama yemediği vakitlerde de yapıyor. Totosu kakalımı böyle kabul ettim ben de
Tikkabilla kuzum ben de garipsedim bu kadar çok dışkılamasını doğrusu. Çünkü mesela acana muhteşem bir mamadır,seçimin çok iyi.
Yenilebilirliği biraz daha azdır diğer prof. mamalara göre. Seninki seve seve yiyorsa çok şanslısın,sen de o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?