Böyle olacağını düşünmemiştim

mrspapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
152
96
98
26
Öncelikle hayırlı akşamlar konunun yeri burası mı bilemedim ama benin için bir dert olduğundan buraya açmaya karar verdim :--) bikaç gün önce çok severek bir kedi aldım her şey güzel gidiyor tuvaleti dışında. Kumu var kuma yapıyor ama(açık olucam :--D) kakası çok felaket kötü kokuyor yapar yapmaz kusuyorum resmen temizleyene kadar. Bu işin bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim yani bu koku normal midir kuru mama veriyoruz başka bişey vermedik. Lütfen bilgisi olan ya da kedi besleyenler yardım edebilir mi

Ya kaka sonuçta tabiki kokucal aldıktan sonra kokmaz ama kum uzun süre kullanılır benim kedim yapıyor üstünü kapatıyor daha sonra buzdolabı poşetini elime geçirim bi hamlede alıyorum başkonda olduğu için ozamana kadar kokusu falan kalmıyor

Ilginc ben kediciklerle ayni odada kaldim tuvaletide dibimdeydi kakalari o derece kokmuyor ishalleri varken hafif ozaman cok feci kokuyordu onun disinda kusturcak kadar kokmuyor pek yapip ustunu kapatiyorlar zaten belkide sen kokuya fazla hassasindir

Yok aslında kokuya hiç hassas değilim öyle yani normal derecede bizim şimdilik odada duruyor yapar yapmaz saniyesinde alıyorum ama ev feci kokuyor resmen kapıyı pencereyi açıyorum havalandırıyorum yarım saat anca gidiyor anlamadım :-D ya acaba hasta falan mı :--(

Kedimde var köpeğimde var ikisininde dışkısı normal derece de kokar.Dışkı bu yani kokacak tabi ki.Ama dayanılmayacak gibiyse bir veterinere götür,belki hasta olmuştur.İshal de var mı peki?

Kedimde var köpeğimde var ikisininde dışkısı normal derece de kokar.Dışkı bu yani kokacak tabi ki.Ama dayanılmayacak gibiyse bir veterinere götür,belki hasta olmuştur.İshal de var mı peki?
Kesinlikle dayanılmayacak derecede normal olsa katlanırım ama dayanılmıyor :---( ishal mi bilmiyorum anlaşılacak derecede bişeyi yok yani

Yası küçükse üstünü kapatmayı beceremiyordur o yüzden kokabilir.

Ben Mirmir marka kokulu kum kullanıyorum. Hiç koktuğuna şahit olmadım

Kesinlikle dayanılmayacak derecede normal olsa katlanırım ama dayanılmıyor :---( ishal mi bilmiyorum anlaşılacak derecede bişeyi yok yani
Dışkısı sıvıysa ishaldir,katıysa değildir.Sen en iyisi bir veterinere götür baksın.
Ayrıca kumunu sık sık değiştir.Uzun süre kalmasın yani.Kumun içinden de geliyor olabilir koku.Havalar sıcak,kum pis kalırsa koku ağırlaşır.

Kedim 1 yaşında yapınca üstünü falan kapatıyor kapatır kapatmaz hemen alıyorum yani kumda durmaktan kokmuyor yaparken kokuyor resmen. Acaba mamadan mı kokuyor kuru mama aslında ama

Kaliteli kuru mama yiyen kedinin dışkısı hem daha az kokulu olur hem de dışkı miktar olarak daha az olur.

Benim haylaz kapatmıyor, öğretmek için çok uğraştım ama gece bile ben kalkıp kapatıyorum düşünün :) Veterinere de sordum olabiliyormuş nadiren, kendi aynı ırk kedisi de kapatmıyormuş. Kum yerine kutuya vuruyor tuvaleti bitince şapşirik.. Kalk da kapat diyor herhalde bana, totosunu yediğim.. Yani uzun lafin kısası kaka bu kokar yani, ben iğrenmiyorum çok sevdiğimden midir artık..

Kedim bizm tuvaleti kullanırdı ve asla kokmazdi mama falan değil bizim yediklerimizden yerdi . Ama kaka sonuçta kokabilir. İstersen mamasini degistir

Kaliteli kuru mama yiyen kedinin dışkısı hem daha az kokulu olur hem de dışkı miktar olarak daha az olur.
Meg benimki Acana yiyor ama bildiğin toto durmuyor, diyorum şu minicik vücut bu kadar kakayi nasıl üretiyor.. He gün içinde sadece sabah ve akşam yiyor ama yemediği vakitlerde de yapıyor. Totosu kakalımı böyle kabul ettim ben de

Teşekkür ederim mesajlarınız için. En iyisi bikaç gün daha gözlemliyim zaten çok yeni kedi 3-4 gündür bizde olmadı veterinere götürürüm bir baksın

Tikkabilla kuzum ben de garipsedim bu kadar çok dışkılamasını doğrusu. Çünkü mesela acana muhteşem bir mamadır,seçimin çok iyi.
Yenilebilirliği biraz daha azdır diğer prof. mamalara göre. Seninki seve seve yiyorsa çok şanslısın,sen de o da

Yiyor yiyor, sadece tavukludan balıklıya geçiş yaptim bunu tavuklu kadar sevmedi ama yiyor. Bu bitince yine eskiye döneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…