• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle olan varmı

yagmurluhavaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
136
57
18
24
Kızlar 13 haftalık hamileyim herşey yolunda cok şükür bulantım azaldı ama gece 4 sabah 5 6 rrsmrn karnımın kazınmasına uyanıp daha geri uyuyamıyorum bu normal mi

Ohhh gece açlığı mis gibi 😂 sakın yeme şimdiden kilo almaya baslarsin, fındık fıstık birşeyler atistirabilirsin 😊 sağlıcakla büyüt inşallah

Kızlar 13 haftalık hamileyim herşey yolunda cok şükür bulantım azaldı ama gece 4 sabah 5 6 rrsmrn karnımın kazınmasına uyanıp daha geri uyuyamıyorum bu normal mi
Ben de son haftalarda başladı, ilk başlarda dikkat et çok kilo almamaya çalış ben çok aldım

Normal canım ama dikkat etmeni tavsiye ederim insan 20. Haftadan sonra özellikle kıtlıktan çıkmış gibi yiyesi geliyor bebekte kilo aldığı için çok kilo alınıyor

Normal tabi bazılarında o aylarda oluyor bazılarında son aylarda benim son aylarda olmaya başladı o mesela 😂 ama gece elinden geldiği kadar tut kendini şekerin falan çıkmasın. Ne kadar hamile olsak da gece beslenmek zararlı vücudumuza :( en azından salatalık, havuç, elma tarzı hafif şeylerle geçiştirmeye çalış

Back
X