Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 13 haftalık hamileyim herşey yolunda cok şükür bulantım azaldı ama gece 4 sabah 5 6 rrsmrn karnımın kazınmasına uyanıp daha geri uyuyamıyorum bu normal mi
Kızlar 13 haftalık hamileyim herşey yolunda cok şükür bulantım azaldı ama gece 4 sabah 5 6 rrsmrn karnımın kazınmasına uyanıp daha geri uyuyamıyorum bu normal mi
Normal canım ama dikkat etmeni tavsiye ederim insan 20. Haftadan sonra özellikle kıtlıktan çıkmış gibi yiyesi geliyor bebekte kilo aldığı için çok kilo alınıyor
Normal tabi bazılarında o aylarda oluyor bazılarında son aylarda benim son aylarda olmaya başladı o mesela ama gece elinden geldiği kadar tut kendini şekerin falan çıkmasın. Ne kadar hamile olsak da gece beslenmek zararlı vücudumuza en azından salatalık, havuç, elma tarzı hafif şeylerle geçiştirmeye çalış