Buna çok güldüm.

Eğer evlenirsek açarım belki kim bilir ama barışıcak gibi de durmuyoruz.

Tamam senin sevgilin yalan yere yemin etmiş olabilir fakat benim eski sevgilim böyle yalandan kuranın üzerine yemin edilmemesi gerektiğini biliyor. Böyle şeylerden korkan birisi. "Hakkımı helal etmiyorum bu dünyada kavuşamadık öbür dünyada kavuşalım." demişti ayrılırken. Haksız yere hakkını helal etmemenin çok günah olduğunu söylediğimde "Tamam hakkım helal olsun" dedi telaşlandı günah olduğunu öğrenince. Yani gerçekten yemin konusunda günaha girmemeye yalan söylüyorsa yemin etmemeye çalışıyor.
Kafam çok bulandı. Cumartesi günü kuzenim çağırdı onu bilgisayarı alsın diye benim orda olduğumu söylemedi. Kuzenimin oğlu sağolsun mahallede görmüş aksimelek ablam bize geldi demiş. Her geldiğimde direk yengesine gelirdi o yüzden kuzenimin oğlu gelme bize demiş. Aferim ona hemen gambazladı .

Gebertecektim bunu yapması yüzünden. Ertesi gün akşam çıktım yola ben gittikten sonra da o gelmiş bilgisayardaki işlerini yapmaya. Saat 10 oldu kuzenime arattırdı kuzenim öyle dedi nerdeymişim geç olmuş merak etmiş sağ salim eve gidebildim mi diye. Cumartesi günü korkmuş o yüzden gelmemiş gebertecektim onu bunu çok iyi biliyor bu yüzden korkuyor. İyi işlemişim ona bu korkuyu.

Ayrıldıktan 1 hafta sonra arkadaşım sigara içerken fotoğrafımı çekmişti onu instagrama atmıştım. Kuzenime göstermiş bunu "Sigaraya başlamış kafasını kopartıcam onun yenge birşey söyle şuna." vs demiş. En son onu aradığımda sarhoştum yine kuzenime "İçmiş bir de beni arıyor şuna bak yenge" diye kızmış.
Anlamıyorum bu çocuğu bir yandan ayrılıyor diğer yandan ise hala beni takip ediyor kızıyor ediyor. Şimdi yemin etmesi gerçekten yalan mı geliyor size?[/QUOT
Evetttttt hala yalan geliyor kuzummmmmmmmmm...
(Seninkide yalana düskün galiba....yoksa aldatdim diye Yalan söylemezdi)
benimki ayrildikdan sonra 3 kere evlenme teklif etdi ( Ve ayrilan kendiydi; BEN SIRF SON TEKMEYI ATDIM )
YANI ERKEKLERIN NE YAPMAYA CALISDIGINI CÖZEN OLURSA BIRGÜN BIZEDE HABER VERSIN...:)