böyle rahat insanlar görmedim

Böyle insanları Allah'a havale etmek lazım, bu tip insanlar yüzünden o kadar çok yuva yıkılıyor ki, Allah sizin yuvanızı hayırlı,uzun ve bereketli kılsın. Böyle bir vebale girmek çok çok ağır. Ama oyunlara girmeyin, net birşey yapın ve gitsinler artık. Evli biri değilim, akıl veremem haliyle ama empati kurarsam eğer, çocukla birlikte kendi annemin babamın evine yerleşirdim bir süre heralde.

Böyle insanları Allah'a havale etmek lazım, bu tip insanlar yüzünden o kadar çok yuva yıkılıyor ki, Allah sizin yuvanızı hayırlı,uzun ve bereketli kılsın. Böyle bir vebale girmek çok çok ağır. Ama oyunlara girmeyin, net birşey yapın ve gitsinler artık. Evli biri değilim, akıl veremem haliyle ama empati kurarsam eğer, çocukla birlikte kendi annemin babamın evine yerleşirdim bir süre heralde.

Kesinlikle haklısınız rahatsız olduğunu belli etmeden işin içinden çıkamayacağı kesin. Bence gelen misafirlerden en aklı başında kimse ona söyleyin. Allah hepsine akıl fikir versin :::4:

Bunların Tek Amaçları Var Sizi Kullanmak Bunun İçin Evlendirmişler Sizi Eşiniz Bişiy Demez Diyemez Çünkü Oda Kullanıyor Sizi Sizin Durumunuza Benzer Bir Yakınım Var Ordan Biliyorum Bedavaya Yaşam İçin Köyden Gelirlermiş Görümce,Kaynana,Çocuklar Filan Özelliklede Kışın Isınmak İçin Bedava Yiyecek İçin En Önemlisi İş Yapmamak İçin Geliyorlar Hep 10 Günden Aşağıda Gitmiyorlar Sonra Bi Süre Geçip Haydiii Bir 10 Gün Daha :37: Ha Damat Sesini Çıkarmıyor Büyük İhtimal O Çağırıyor Zaten Bide Bizim Gelinin Babasını Sağmal İnek Gibi Paraları Sömürüyor Bunlar Böyle Değişmez Kaçıp Gitmek Gerek

bence onlar gelmeden sen çık evden bi kaç hafta böyle yap ayakları soğur senin evden çekmek zorunda da değilsin yaptıkları resmen terbiyesizlik
:37:

ben böyle bi aile görmedim. evlerimiz yakın olduğu halde haftanın iki günü k.v. k.p. görümcelerim bize gelip iki gün kalıyolar .en az 7-8 yatak seriyorum akşam yemeklerinde kendi geliyor birde diğer evli çocuklarını çağırıyo onlarında herbirinin 3 çocuğu var ev resmen sirk alanı gibi, gece oluyor kimi gidiyor evine kimi gitmiyor yatıyorlar. ben kışın çok üşüdüğüm için klimalı odada yatıyoruz ama onlar geldiğinde mecbur soğuk yatak odasına gidiyorum ertesi gün hastayım.özel hayat diye bişey yok bazen cumartesi gelip pazartesi gidiyorlar elini bişeye değdirmiyorlar bazen dayanamıyorum eşime patlıyorum ama oda anca susuyo birtek kelime bile etmiyo evde huzur kalmadı kocamdan soğumaya başladım..artık dayanıcak kuvvetim kalmadıki. ne yapmalıyım bi akıl verin bu insanları nasıl evimden uzak tutabilirim
bir çok aile vardır böyle...oğlunun evini kendi evi gibi görür hatta kendi evinden daha evi gibi görür..oğullarını sırf bu yüzden evlendirirler..ev değiştirerek,gelini hizmet amaçlı kullanırlar..kocanda onların ağzına bakıyor anlaşılan..sen söyle kv kp ne..kendinizi biraz özletin de olmadı bir bahane bul def et..aslında def etmen için bu bahane değil resmen hak ettikleri muameleyi göstereceksin..ya kimi aileler yüzsüz oluyor böyle,düşüncesiz oluyor..

Ne desem bilemedim. Arsızlık, düşüncesizlik diz boyu. Böyleleri laftan da anlamaz ki. Surat sallayıp rahatsızlığını belli etsen, sofra hazırlamasan, kapıyı açmasan, hastayım diyip bir köşeye çekilip sofrayı bile toplamasan, hizmet etmesen, yatağını kimseye vermesen, yer yatağında yatırsan.... Olmazmı ki, bir de bunları denesen. Eşinin konuşması lazım artık. Bu durum çok yorar seni.

Onlar otel olarak kullanıyorlar evinizi, seni de hizmetçi olarak kullanıyorlar. Karınlarını doyurup hazır yemek, hazır yatağa konuyorlar.

Onlar gelince yemek yapma bence....Hatta hiç bir şey yapma... Bir de bunu denesen....
evimde çok fazla oda yokki biri yatak odası diğeri klimalı olan salon ben kışın salonda yatıyorum eğer onlar geldiğinde ben soğuk odaya gitmezsem yatak odamı onlara vermem gerek ama buna asla müsaade etmem kendim giderim daha iyi. ben değil surat yapmak bitek kollarından tutup atmadığım kaldı ama ben ne kadar tepki gösterdiysem onlar o kadar inatlaştı daha fazla kaldılar açık açık gelmeyin istemiyorumda denmiyoki. kaldıki desem bile boşş

evimde çok fazla oda yokki biri yatak odası diğeri klimalı olan salon ben kışın salonda yatıyorum eğer onlar geldiğinde ben soğuk odaya gitmezsem yatak odamı onlara vermem gerek ama buna asla müsaade etmem kendim giderim daha iyi. ben değil surat yapmak bitek kollarından tutup atmadığım kaldı ama ben ne kadar tepki gösterdiysem onlar o kadar inatlaştı daha fazla kaldılar açık açık gelmeyin istemiyorumda denmiyoki. kaldıki desem bile boşş

Bence artik açik açik söyle, baska laftan anlamazlar bu insanlar. Eger onlar saygi, utanma bilmiyorlarsa, sende bilme canim :)

evlerinizin arasinda ne kadar mesafe var ?

geldiklerinin ertesi gunu hasta numarasi yapsan
ve soguk odada yattigin icin hastalandigini soylesen onlara

bu arada cocugunuz nerde yatiyor?

1+1 eve bu kadar insan gelmeye utanmiyormu ben cok sasirdim

evlerin arasindaki mesafeyi merak ettim cidden

Back
X