- 1 Haziran 2012
- 7.285
- 25.355
- 798
- Konu Sahibi Yokuspokus
Ben de sinir oluyorum öyle insanlara.Tamam çocuk sevilir anlarız da severken ''acaba rahatsız oluyor mu'' diye düşünülmüyorsa bunun adı açıkça bencilliktir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelene git diyemezsin ki...
Bazi anneler abarta biliyor. Narin narin opmekte sarilmakta ne varki? Cok itici geliyor bana bu anneler. Cocuk buyuyunce disardada oynatmazlar cocuklarini kim bilir. herkes geliyor dokunuyor cocuguma diye. Snra vay efendim neden asosyal cocugm benim.
Ama cocugu uyandirmak evet cok sacma.
Kimse birseyi abartmiyor.konu bebegin opulup sevilmesi deil.konu uyuyan bebegin uyandirilmasi!!!!!Bazi anneler abarta biliyor. Narin narin opmekte sarilmakta ne varki? Cok itici geliyor bana bu anneler. Cocuk buyuyunce disardada oynatmazlar cocuklarini kim bilir. herkes geliyor dokunuyor cocuguma diye. Snra vay efendim neden asosyal cocugm benim.
Kimse birseyi abartmiyor.konu bebegin opulup sevilmesi deil.konu uyuyan bebegin uyandirilmasi!!!!!
Sizi cok iyi anliyorum ama bundan sonra sinirlenmeyin, o insanlari cocugunuzdan uzak tutun. Boyle hem cocugunuz kucaklanmis, uykusundan uyandirilmis oluyor hem de siz kendi kendinize sinirden gerilmis oluyorsunuz. Kibar soylemeyin bazi insanlar kibardan anlamaz. O yengenize sesinizi yulseltseydiniz keske, uyandirmayin diyorsam uyandirmayin cikar misiniz disari deseydiniz. Sinir oluyorum bu insanlara ya. Dusuncesizler, hadsizler..
Geldiklerinde denk durmuyorlarsa ve sende yavaştan kayış kopmaya başladıysa dersin, çat kapı geliyorlarsa açmazsın kapıyı
Ya ben öpmeye de karşıyım, yeni doğmuş bebek öpülmez ki zaten. Yetişkin insanlardaki bakterilerle, mikroplarla baş edecek kadar bağışıklık sistemleri var mı bebeklerin de şapır şupur öpüyorlar?
İlla dokunacaksa da elini hafifçe okşasın yani, ne diye avuç kadar yüzünü vakumluyorlar bebeklerin ya?
İyi de bizim masum öpücük dediğimiz şey çocuk için zararlı olabiliyor,çünkü tükürüğümüzün içinde binlerce bakteri var,farkında olmadan muhakkak ki çocuğa bulaşıyor.
Özellikle yeni doğanların birkaç aylık olanların yüz bölgesini hiç öpmesek daha iyi olur.Mikrop kapabilir.Tabi bunu anlatamıyorsunuz insanlara öpüp duruyorlar.
Hanfendi okumayi bilirmisiniz? Oysaki belirtmistim son cumlemde "evet uyuyan cocugu uyndirmak cok yanlis" diye.Kimse birseyi abartmiyor.konu bebegin opulup sevilmesi deil.konu uyuyan bebegin uyandirilmasi!!!!!
Hungarca sapur supur open, agzina yapisan densizleri diyosan haklisin. Ama bi buse kondurmayida abartmamak lazim. Ben köyde buyudum. Ne bakteri pislikler gordum. Annem maalesefki eskiden kus pisligi yedigime sahit olmus. Bazi bakteriler bize lazimdir. Ornegin grip asisi. Nedir bilirmisiniz? Vucudumuza az dozda grip bakterileri veriliyor o asilarla. Amac vucudumuzun bakterilere panzehir yapmasi, ve olaki bidahaki grip olma vakasinda o vucutta kaydedilen panzehirin " bu bakteriyi taniyorum, sorun yok hemen hallederiz ezberimde " deme halidir.
O yuzden bakterilerde lazimdir bize.
Ornegin dogal yollarla rahim agzindan dogan bbekler ilerki yaslarda solunum problemlerini daha az yasar. Astim olasigili daha azalir sezeryana nazaran. Neden? Cunku dogum esnasinda rahin agzindaki var olan bazi bakteriler vucudumuza faydalidir.
Yenidoğan bir bebekten bahsediliyor burada hani daha kundaktaki, emeklemeye bile başlamamış. O sırada sosyalleşmesi gereken kişi annesi ve babası tabi sosyalleşmek dersek ona da çünkü belli bir aya kadar cisimleri bile algılamıyorlar. Kısaca onu oyuncak bebek gibi kucağına alan öpen insanlar sadece mikrop taşıyor bebeğe. Kendi çocuğunuz yok sanırım olunca anlarsınız demek istenileni. Hele uyuyan birini kaç yaşında olursa olsun uyandırmak işi yoksa.Bazi anneler abarta biliyor. Narin narin opmekte sarilmakta ne varki? Cok itici geliyor bana bu anneler. Cocuk buyuyunce disardada oynatmazlar cocuklarini kim bilir. herkes geliyor dokunuyor cocuguma diye. Snra vay efendim neden asosyal cocugm benim.