Suan okadar moralim bozulduki nerdeyse aglicamAy ne alaka beta kağıdına bakıp mı enfeksiyonu dile getirmiş ne saçma böyleyse .Ailr hekimi ne anlasin sallamış düşük yapanlar hemen hamile kalıyor çoğu.benim halam 10 sene olmamış tedavisiz hamile kaldı düşürdü hemen diğer ay yine kaldı bizim.orda derlerki bikere hamile.kalsan devamı gelir derler.sen kadin dogum doktoruna git doktor daha farklı konusacaktir eminimki
Canım bence sen aile hekimlerine çok güvenme düzgün bir hastaneye git tahlillerini yaptır ve doktorla görüş morelini bozma hemenSuan okadar moralim bozulduki nerdeyse aglicambeta degeriyle hematoloji sonucuna bakmis canm.. Bende dusukten sonra hemen hamile kalanlari cok duydum ama bu dr neden boyle soyledi anlamadim
Canım bence sen aile hekimlerine çok güvenme düzgün bir hastaneye git tahlillerini yaptır ve doktorla görüş morelini bozma hemen
Özel hastanede daha iyi bir doktora gidip öyle üzülüp üzülmüceğinize karar verseniz.
siz aldırmayın. kendisinini alanı değil zaten. boşverin. üzmeyin kendiniziDoğru soyluyorsunuzda yarim saat oldu haberi alali insan ister istemez uzuluyor elimde degilyarin gitcem zaten. Birde aile hekimimiz yillarin dr.u en az 10 senedir hep gidiyorz simdiye kadar yanlis yonlendirdigi olmadigi icinde dogruluk payi biraz artiyo
Esimin arkadasi kadin dogum uzmani sonuclar ciktiginda ona goruntusunu atmistik boyle seylere takilmayin bisey yok demisti oda. Yarin gidip gorusecegim tekrarWBC nin yükselmesi enfeksiyon göstergesidir... tabi hangi enfeksiyon olduğunu doktorla görüşmek gerekir. Bir jinekoloji hekimiyle görüşmende fayda var bana kalırsa
Yaanii.. belki 6 ay sonunda olcak veya hamilelik sorasinda cikcak bilemiyorm kafam cok karisti6 ay korun demis de enfeksiyonun ne zaman gelecegini bilemeyiz ki
Enfeksiyon var diye 6 ay korunmak mi? Cok ilginc.
Hamileyim ve her rutin testimde enfeksiyon cikiyor. Enfeksiyon var diye neden dusuk olsun ki?
Bir kere dusuk yasadim zaten 2 ay oluyor sanirim ona baglantili olarak konustu, o enfeksiyondan dustu yine olsa yine duser tedavisini olmazsa demis. Bende anlam veremedim
6 ay ne alaka çok çok 2 ayda hallederler enfeksiyonu..bir de bi yonden dogru soylemiş aile hekimin enfeksiyon dusuklere neden olabilir.benim anlamadiğim dusuk yaptiginda gittigin kadin dr seni neden yönlendirmemiş tedavi etmesi lazimdiDoğru soyluyorsunuzda yarim saat oldu haberi alali insan ister istemez uzuluyor elimde degilyarin gitcem zaten. Birde aile hekimimiz yillarin dr.u en az 10 senedir hep gidiyorz simdiye kadar yanlis yonlendirdigi olmadigi icinde dogruluk payi biraz artiyo
6 ay ne alaka çok çok 2 ayda hallederler enfeksiyonu..bir de bi yonden dogru soylemiş aile hekimin enfeksiyon dusuklere neden olabilir.benim anlamadiğim dusuk yaptiginda gittigin kadin dr seni neden yönlendirmemiş tedavi etmesi lazimdi
Anladim canim enfeksiyon olunca dusuge sebep olur diyorlar ama onun da bi derecesi var eşinin arkadaşi oyle bi yorum yaptiysa demek ki sendeki cok etkileyecek seviyede cikmamis ya.. bir de her seyin hayirlisi kendini niye üzüyorsun benim de tekrarlayan dusuklerim oldu hep ne zaman saglikli olacaksa o zmaan olsun diye dua ettim ister 3 ay ister 10 ay önemli olan saglikli bir sekilde gelmesi insan tabi acele ediyor .. inş bu ay gebe degilsindir tedavini olursun sonra bir engel kalmazAslinda şöyle sonuç ciktiginda lab. Sonuclarinin goruntusunu esimin arkadasi kadin dogum uzmani ona gostermistik oda kafaya takilcak bisey yok bi sorun yok demisti. Beta degeride dusunce bende hastaneye gidip gostermedim ama bugun kayinvalidem ben hastaneye gitmisken sonuclari aliyimda gosteriyim dedi tmam dedim. Her zamanki gittigim dr.da cok sira olunca aile hekimine gostermis oda anlattigim sekilde yorumlamis iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?