Böyle şeyler hep beni mi bulur :(

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar ekimde dusuk yaptim 1 hafta sonrasinda kan tahlili yaptirdim hcg sifirlanmasini takip etmek icin 5 in altina dusmustu sonuclari dr.a gostermeye firsatim olmamisti aradan bir ay gecti adette gordum tekrar bebek istiyorduk kayinvalidem sonuclari dr.a gostermis (aile hekimine) vucutta enfeksiyon oldugunu soylemis insallah simdi cocuk yoktur varsa oda duser tedavisini gormesse surekli dusuk olur kadin dogum dr.una muane olup ilacini kullansin 6 ayda korunsunlar demis cok canim sıkıldı suan moralim sıfır adetime 12 gun kalmisti oysaki umutla test yapcagim gunu bekliyodum

Belki anlayan vardir foto yukluyorum

Eklentiler

• Screenshot_20161201-160529.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_20161201-160616.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Ay ne alaka beta kağıdına bakıp mı enfeksiyonu dile getirmiş ne saçma böyleyse .Ailr hekimi ne anlasin sallamış düşük yapanlar hemen hamile kalıyor çoğu.benim halam 10 sene olmamış tedavisiz hamile kaldı düşürdü hemen diğer ay yine kaldı bizim.orda derlerki bikere hamile.kalsan devamı gelir derler.sen kadin dogum doktoruna git doktor daha farklı konusacaktir eminimki

Suan okadar moralim bozulduki nerdeyse aglicam beta degeriyle hematoloji sonucuna bakmis canm.. Bende dusukten sonra hemen hamile kalanlari cok duydum ama bu dr neden boyle soyledi anlamadim

Suan okadar moralim bozulduki nerdeyse aglicam beta degeriyle hematoloji sonucuna bakmis canm.. Bende dusukten sonra hemen hamile kalanlari cok duydum ama bu dr neden boyle soyledi anlamadim
Canım bence sen aile hekimlerine çok güvenme düzgün bir hastaneye git tahlillerini yaptır ve doktorla görüş morelini bozma hemen

Canım bence sen aile hekimlerine çok güvenme düzgün bir hastaneye git tahlillerini yaptır ve doktorla görüş morelini bozma hemen

Yarın sabah ilk isim o olacak zaten canım hemen gidip tekrar kan verip muayene olcam umarım dogru degildir

Özel hastanede daha iyi bir doktora gidip öyle üzülüp üzülmüceğinize karar verseniz.

WBC nin yükselmesi enfeksiyon göstergesidir... tabi hangi enfeksiyon olduğunu doktorla görüşmek gerekir. Bir jinekoloji hekimiyle görüşmende fayda var bana kalırsa

Özel hastanede daha iyi bir doktora gidip öyle üzülüp üzülmüceğinize karar verseniz.

Doğru soyluyorsunuzda yarim saat oldu haberi alali insan ister istemez uzuluyor elimde degil yarin gitcem zaten. Birde aile hekimimiz yillarin dr.u en az 10 senedir hep gidiyorz simdiye kadar yanlis yonlendirdigi olmadigi icinde dogruluk payi biraz artiyo

belki de hamilelik esnasinda olmustur yani en hassas oldugumuz zamanlar ki onu belirlemek icin bu tahlil ile degil genis kapsamli yaptirmistim bende vicutta var mi diye arastirma hastenesi istemisti onda birsey cikmadi cok sukur

siz aldırmayın. kendisinini alanı değil zaten. boşverin. üzmeyin kendinizi

Enfeksiyon var diye 6 ay korunmak mi? Cok ilginc.
Hamileyim ve her rutin testimde enfeksiyon cikiyor. Enfeksiyon var diye neden dusuk olsun ki?

WBC nin yükselmesi enfeksiyon göstergesidir... tabi hangi enfeksiyon olduğunu doktorla görüşmek gerekir. Bir jinekoloji hekimiyle görüşmende fayda var bana kalırsa
Esimin arkadasi kadin dogum uzmani sonuclar ciktiginda ona goruntusunu atmistik boyle seylere takilmayin bisey yok demisti oda. Yarin gidip gorusecegim tekrar

Enfeksiyon var diye 6 ay korunmak mi? Cok ilginc.
Hamileyim ve her rutin testimde enfeksiyon cikiyor. Enfeksiyon var diye neden dusuk olsun ki?

Bir kere dusuk yasadim zaten 2 ay oluyor sanirim ona baglantili olarak konustu, o enfeksiyondan dustu yine olsa yine duser tedavisini olmazsa demis. Bende anlam veremedim

Bir kere dusuk yasadim zaten 2 ay oluyor sanirim ona baglantili olarak konustu, o enfeksiyondan dustu yine olsa yine duser tedavisini olmazsa demis. Bende anlam veremedim

Cok ilginc. Ben de enfeksiyonla hamilr kaldim. Cok sukjr bir sorun yok.
Siz yine de bir kadin doguma gidin iciniz rahat etsin. 6 ay korunma cok abarti geldi bana.

6 ay ne alaka çok çok 2 ayda hallederler enfeksiyonu..bir de bi yonden dogru soylemiş aile hekimin enfeksiyon dusuklere neden olabilir.benim anlamadiğim dusuk yaptiginda gittigin kadin dr seni neden yönlendirmemiş tedavi etmesi lazimdi

Aslinda şöyle sonuç ciktiginda lab. Sonuclarinin goruntusunu esimin arkadasi kadin dogum uzmani ona gostermistik oda kafaya takilcak bisey yok bi sorun yok demisti. Beta degeride dusunce bende hastaneye gidip gostermedim ama bugun kayinvalidem ben hastaneye gitmisken sonuclari aliyimda gosteriyim dedi tmam dedim. Her zamanki gittigim dr.da cok sira olunca aile hekimine gostermis oda anlattigim sekilde yorumlamis iste

Anladim canim enfeksiyon olunca dusuge sebep olur diyorlar ama onun da bi derecesi var eşinin arkadaşi oyle bi yorum yaptiysa demek ki sendeki cok etkileyecek seviyede cikmamis ya.. bir de her seyin hayirlisi kendini niye üzüyorsun benim de tekrarlayan dusuklerim oldu hep ne zaman saglikli olacaksa o zmaan olsun diye dua ettim ister 3 ay ister 10 ay önemli olan saglikli bir sekilde gelmesi insan tabi acele ediyor .. inş bu ay gebe degilsindir tedavini olursun sonra bir engel kalmaz

benim de wbc 12.1 çıkmış.. gebeliğe engel mdir enfeksiyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…