Böyle şeyler hep beni mi bulur :(

Benim wbc 17 cikti ve serumlarla 12ye dusurduler enfeksiyon onemli lutfen doktorunu dinleyin ama 6 ay cok fazla gibi heldi banada. Burda wbc degeri 47 olup 4 aylik bebegini kaybeden bi uye vardi. Tedbir alinmasi gerekir

Benim wbc 17 cikti ve serumlarla 12ye dusurduler enfeksiyon onemli lutfen doktorunu dinleyin ama 6 ay cok fazla gibi heldi banada. Burda wbc degeri 47 olup 4 aylik bebegini kaybeden bi uye vardi. Tedbir alinmasi gerekir

Normal deger 4-10,5 olarak belirlenmis benimde 10,58 çıktı.. Sizin 17 çıktıgmd sadece serum mu verdiler ilac flan kullandiniz mi birde o zaman hamilemiydiniz ? bebegini kaybeden kisiyede cok uzuldum degeri baya fazla cikmis

Normal deger 4-10,5 olarak belirlenmis benimde 10,58 çıktı.. Sizin 17 çıktıgmd sadece serum mu verdiler ilac flan kullandiniz mi birde o zaman hamilemiydiniz ? bebegini kaybeden kisiyede cok uzuldum degeri baya fazla cikmis
Ewd serum verdiler. İlac kullanmadm.Benim degerim zehirlenmeden dolayi yukselmis. Hamile degildim yani.

Soğan kürü dene canm tertemiz ediyo ve gebeliğe de yardmcı

Bende ilk bebeğimi kaybettim, nedenini soyleyemiyorlar , üzerine genetik test yaptırdım, düşük yaptıktan 3 ay sonra denemeye başladık ve oldu, suan 4 aylık hamilelik, çok şükür. Tavsiyem tek doktorla kalma, bana kaç farklı doktor neler dedi bilsen inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…