Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin amiinSizinde gozunuz aydin oyleyse.
Cok degisik bi duyguymus. Ilk hamileligimden daha cok sevinirim diye dusunuyodum tam tersi oldu.
Ozamanda 6 haftalikken ogrenmistim simdide oyle. Ama bi gun icinde okadar sey degistiki bes dkya bi tuvalete kosuyorum bulantidan. Halsizlik kabizlik hepsi basladi. Kizimda hic kotu bisey yasamamistim kilo almaktan haric. Birazda onunla karsilastirmaya basladim galiba.Ilk cocukta tecrübesizdiniz aklina sadece olumlu şeyler getirip çok mutlu oldunuz..Şimdi ikincisinde ise yaşadığınız zorluklar 2 çocuğa nasıl bakarım birincisini mi ihmal ederim ikincisini mi yoksa ikisine de yetemem mi acaba hangisine haksızlık yapıyorum tarzı düşüncelere boguldugunuz için mutsuz gibi hissediyorsunuz..Bunu yaşayan sadece siz değilsiniz bir çok kişi bu duygulara bürünüyor..Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş olumlu şeylere odaklanin..
Cook sagolun.Süper olmuş hemde, ne güzel oyun arkadaşı olacaklar, hiç korkma, benim küçüklerin arası 3 yaş , çok güzel oynuyorlar ama keşke daha az olsaydı. Allah kolaylığını elbet verecektir, tebrik ediyorum sizi
Aminn canim amin.Amiin amiin
Bende öyle düşünüyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı
Şuan iyice adapte oldum ama oğlumla doğucak olan bebeğimin hayallerini kuruyorum rabbim o günleri de gösterir inşallah
Ozamanda 6 haftalikken ogrenmistim simdide oyle. Ama bi gun icinde okadar sey degistiki bes dkya bi tuvalete kosuyorum bulantidan. Halsizlik kabizlik hepsi basladi. Kizimda hic kotu bisey yasamamistim kilo almaktan haric. Birazda onunla karsilastirmaya basladim galiba.
Ben aslinda hep 6 aylikken ikinciyi istiyodum allahtan sonradan fark ettim cok erken oldugunu.
Bis uc kardesiz aramizda ucer dorder yas var ve anlasamiyo kimse kimseyle.
Su icsem bile cikti ilk defa basima geliyo. Hatta internetten arastirdim biraz portakal suyu cok iyi geliyo yaziyodu taze portakal sıktım on dk sonra oda cikti. Bi yone iyi aslinda kilo almam diyorumda iki uc ay boyle nasil gecer bilemiyorum.Bende 2.çocuğa hamile kalmaktan bu yüzden korkuyorum 8 ay boyunca kustum hastanede yattım ve 34.haftada erken doğum yaptım 10 kilo verdim .Kızım 3.5 yaşında ve ben hala korkuyorum ya ilk gebeligim gibi olursa diye yani bu bulantı kusma 1.ci 2.ci erken geçle alakası olan bir durum değil..Midenizi ac birakmayin gerekirse gece kalkın biseyler atın ağzınıza midenizi tutacak.. 2 3 gune bu psikolojiden kurtulursunuz merak etmeyin
Allahtan istedigim buymus istemeden oldugunu hic dusunemiyorum bile.Yaş kistas yada garanti değil geçinmelerine. Benimde 14 aylik bir kizim var ve evet bende ikinciyi isterim fakat önce biraz kizima doymak istiyorum. Kiziminda bana doymasini isterim.
Bu süreç daha çok belirsiz çunkü. Bunun yürümesi var, etrafi keşf etme, ilgi istemesi, bezden çikmasi,..
Ben mesela bezden çiktiktan sonra düşünüyorum. Yani bu konuda sana teselli olamiyorum. Ancak istediğin buydu. Umarim sağ salim doğar.
hormonlardan fazla hassasiniz... gecicek elbet. olan olmuş zaten artik. Allah yardimciniz olsun. Saglikla kucaginiza alin insallahiyi aksamlar kizlar
Bu sabah tesadufen doktorsa 1.5 aylik hamile oldugumu ogrendim. Bi kac aydir korunmuyoruz ama bu kadar cabuk tahmin etmiyodum yada bilmiyorum sasirdim ve icime bi korku dustu.
14 aylik bi kizim var ikisiyle bas edemessem diye icim icimi yedi. Halbuki kendimiz istedik.
Sabahtan beri gozlerim dolu dolu aglamaktayil. Kizima hamile oldugumu ogrendigimde boyle olmamisti cocuk gibiydim icimde bi sevinc.
Az oncede esim gelmeden yemek yapim dedim afedersiniz balik kizarticaktim oyle bi tiksinti geldiki saay 5ten beri midem bulaniyo ikide bi wc ye kosuyorum.
Suan koltuga uzandim elim ayagim titriyo sanki depresyondayim. Bile bile kendim istedim neden boyle oldu. Simdiden dusunuyorum daha 8 ay var nasil gecicek diye.
Bogazimda bi dugum var dokunsalar agliycam.
Esimde tesadufen abisini hava alanina birakmaya gitti soz vermisti.
Soyledim sarildi optu fazla konusmaya firsatimiz olmadi.
Suan cok diplerdeyim. Bile bile boyle sonradan benim gibi hisseden oldumu? Gecici biseymi bu acaba..
Lütfen pozitif düşün. Güzelliklerini görmeye çalış. İki kardeş beraber çok güzel büyürler. Tabi zorlukları olacaktır. İyi tarafından bak canım. Ya hiç olmasaydı. Çok şükür de. Tadını çıkar.iyi aksamlar kizlar
Bu sabah tesadufen doktorsa 1.5 aylik hamile oldugumu ogrendim. Bi kac aydir korunmuyoruz ama bu kadar cabuk tahmin etmiyodum yada bilmiyorum sasirdim ve icime bi korku dustu.
14 aylik bi kizim var ikisiyle bas edemessem diye icim icimi yedi. Halbuki kendimiz istedik.
Sabahtan beri gozlerim dolu dolu aglamaktayil. Kizima hamile oldugumu ogrendigimde boyle olmamisti cocuk gibiydim icimde bi sevinc.
Az oncede esim gelmeden yemek yapim dedim afedersiniz balik kizarticaktim oyle bi tiksinti geldiki saay 5ten beri midem bulaniyo ikide bi wc ye kosuyorum.
Suan koltuga uzandim elim ayagim titriyo sanki depresyondayim. Bile bile kendim istedim neden boyle oldu. Simdiden dusunuyorum daha 8 ay var nasil gecicek diye.
Bogazimda bi dugum var dokunsalar agliycam.
Esimde tesadufen abisini hava alanina birakmaya gitti soz vermisti.
Soyledim sarildi optu fazla konusmaya firsatimiz olmadi.
Suan cok diplerdeyim. Bile bile boyle sonradan benim gibi hisseden oldumu? Gecici biseymi bu acaba..
Bence çok güzel 2 yaş bjrlikte büyürler iste ..suanki durumunuz geçici bence..keyfini cikarin bebis etkilenmesjnEvlenmeden once bile hep derdim ilk iki cocugum cabuk olsun bi arada buyusun diye .2 yas olucak aralarinda hep istedigim bisey ama simdi is ciddiye binince korku sardi. Simdilik kolay bi bebegim var yuruyo, yemesi icmesi uyumasi iyi. Ama korkum ya kotu bi hamilelik gecirirde kizimada yetemessem.
Yani hamilesiniz sizi uzmek istemem ama sizin istekleriniz o bebeklerin sagliklarindan daha mi önemliydi. 14 aylık bebegin emmesi lazım ama hamileyken emzirmeseniz gerekiyor. Ikinci bebek doğduğunda ilk bebeginiz en çok ilgiye ihtiyaç duyduğu dönemde olacak ama annesi kardeşiyle ilgileniyor olacak. Iki yaş sendromu, tuvalet eğitimi vs. Vs. Doktora falan da mi danışmadınız. Cevrenizde hiç aklı eren biri de mi yoktu sizi uyaracak. Şimdi akılsız basın cezasını en çok o iki bebek çekecek.Evlenmeden once bile hep derdim ilk iki cocugum cabuk olsun bi arada buyusun diye .2 yas olucak aralarinda hep istedigim bisey ama simdi is ciddiye binince korku sardi. Simdilik kolay bi bebegim var yuruyo, yemesi icmesi uyumasi iyi. Ama korkum ya kotu bi hamilelik gecirirde kizimada yetemessem.