Kendimi okudum sanki. Oğlum tedaviyle olmuştu tam 1 yaşındayken süpriz bir şekilde ikinciye hamile kaldım hatta ilk öğrendiğimde hüngür hüngür ağladım. Oğluma yetemezsem diye şükür 8. Aya girdim oğluma 8 ayda çok güzel baktım hemde koltuk tepelerinde gezen bir çocuk yağmurda soğukta sokak ister hatta bu halde hala parka gidiyoruz onunla. Gece uykumuzda hala düzelmedi kalkıyor geceleri diş çıkarıyor. Şu 8 ay nasıl geçti anlamadım bile aynı duyguları hala yaşıyorum acaba yetebilecek miyim ikisine diye. Bunların hepso geçicek inş. Ikisinin oyun oynayıp bizim dinlendiğimiz günlerde gelecek.iyi aksamlar kizlar
Bu sabah tesadufen doktorsa 1.5 aylik hamile oldugumu ogrendim. Bi kac aydir korunmuyoruz ama bu kadar cabuk tahmin etmiyodum yada bilmiyorum sasirdim ve icime bi korku dustu.
14 aylik bi kizim var ikisiyle bas edemessem diye icim icimi yedi. Halbuki kendimiz istedik.
Sabahtan beri gozlerim dolu dolu aglamaktayil. Kizima hamile oldugumu ogrendigimde boyle olmamisti cocuk gibiydim icimde bi sevinc.
Az oncede esim gelmeden yemek yapim dedim afedersiniz balik kizarticaktim oyle bi tiksinti geldiki saay 5ten beri midem bulaniyo ikide bi wc ye kosuyorum.
Suan koltuga uzandim elim ayagim titriyo sanki depresyondayim. Bile bile kendim istedim neden boyle oldu. Simdiden dusunuyorum daha 8 ay var nasil gecicek diye.
Bogazimda bi dugum var dokunsalar agliycam.
Esimde tesadufen abisini hava alanina birakmaya gitti soz vermisti.
Soyledim sarildi optu fazla konusmaya firsatimiz olmadi.
Suan cok diplerdeyim. Bile bile boyle sonradan benim gibi hisseden oldumu? Gecici biseymi bu acaba..