Böyle vasiyet olur mu bıktım artık

öyle vasiyet olmaz.. anneniz çok istiyorsa kendi getirsin dünyayı burnundan, tabi getirebiliyorsa.. sizden annelik yapmanızı beklemesin..

en sinir olduğum ebeveyn tipidir.. kendisi kötü olmamak için bir şey söylemez ama ya babayı ya da kardeşleri kışkırtır..

annenizin psikolojik bir rahatsızlığı var sanırım.. Çünkü bu akıllı bir insanın söyleyeceği bir şey değil..
Müge anlı ve türevlerini izleyeye izleye böyle oldu.

öyle vasiyet olmaz.. anneniz çok istiyorsa kendi getirsin dünyayı burnundan, tabi getirebiliyorsa.. sizden annelik yapmanızı beklemesin..

en sinir olduğum ebeveyn tipidir.. kendisi kötü olmamak için bir şey söylemez ama ya babayı ya da kardeşleri kışkırtır..
o kışkırtma sadece bana.babamdan çok çekiniyor.bi şey olsa sen gönderdin sen ettin diyecek diyor.babamda böyle bir huy var.geçende avrupa yakasına gezmeye gitmişler. ben sana demedim mi otarafta gitme diye yüklendi kıza.kaza geçirse babama ne dermiş. vs. e bu taraftata kendini bilmez tanıdıklar var iyice bunalıyor.her hata yaptığında bana içini döküyor. çok bunaldım çok

Kız sanki cinayet işlemiş gibi gördüğü muameleye bak..
çocuk askere gitsede rahatlasam.en azından daha az görüşürler kafam rahat olur.

Normal şeyler bunlar..
Alışacak ..
Baskıyla bir yere varamaz..

kız diyoki gelme üstüme sanki hemen evlencem. benim okulum var.sevgilimin askerliği var. askerden sonra lisansa tamamlıycak.en az 4 yılı bulur anlamıyor

E kiz kardesinizden annenizin kabul etmeyeceği fotolari kaldirsin koymasin. Sorun da çözülsün. . Hic olmazsa daha ılımlı olabilir kardeşiniz. .

E kiz kardesinizden annenizin kabul etmeyeceği fotolari kaldirsin koymasin. Sorun da çözülsün. . Hic olmazsa daha ılımlı olabilir kardeşiniz. .

normalde annem facebooka bakar instangrama girmezdi.kardeşim face hesabını kapattı. bugün ilk defa instangramıma girmiş görmüş.kardeşim beni engelledi böyle kaldırdık.ama asıl sorun ev geçte gelse aynı şeyi yapıyor. mesela kız kardeşim arkadaşına gitse önce arkadaşına arar yalan mı söylüyor diye.kızlar telefonu görmese kendi kafasında kurar.allahtan bana karşı öyle değil

normalde annem facebooka bakar instangrama girmezdi.kardeşim face hesabını kapattı. bugün ilk defa instangramıma girmiş görmüş.kardeşim beni engelledi böyle kaldırdık.ama asıl sorun ev geçte gelse aynı şeyi yapıyor. mesela kız kardeşim arkadaşına gitse önce arkadaşına arar yalan mı söylüyor diye.kızlar telefonu görmese kendi kafasında kurar.allahtan bana karşı öyle değil

Kardesinize karsi ciddi bir güven eksikliği var o zaman. .

Benim 18 yaşında kız kardeşim var. Erkek arkadaşı var annemde biliyor. Annem özelim demeden telefonumu karıştırır facebooka bakar bi şey dedim mi iyi ki bir telefonun var der acıtasyon tabi bende hemen yelkenler suya iner. Gizli saklım olmadığı için çok üstünde durmuyorum tabi. Alıştım artık ama sorun şu bu sabah instagram a girmiş kız kardeşimin sevgilisi ile fotoğraflarını görmüş saydırıyor. Bizim aileye yakışmaz ben sana izin verdiysem niye böyle fotoğraf çektiriyorsun. Tuvalete kalktım kalkmaz olsaydım. Bana sana vasiyet ediyorum.bunun yüzünden erken ölüyor. Ben ölürsem sana vasiyetimdir. Ben ölürsem buna dünyayı burnundan getir. Senin yüzünden öldü diye. Daha bir sürü şey. Çok bunaldım Artık . Kızdım kardeşi kardeşe düşman mı edicen diye. Annem kardeşimin en ufak yanlışı olsa hep bunları diyor. Çok bunaldım çok böyle vasiyet mi olur o_Oo_O
Vasiyet deyince ben de başka bir şey bekliyordum. Bu vasiyet değil tabi kızgınlığını dile getirmedir.

Vasiyet deyince ben de başka bir şey bekliyordum. Bu vasiyet değil tabi kızgınlığını dile getirmedir.
Keşke para pul mevzusu olsa dünya malı dünyada kalır diye istemem. Söylenen söze, geçmişe her nekadar nefret etsemde çok takan yapıya sahibim. Hayatımın ilerki döneminde aklıma gelsin istemem.

Back
X