böyle yapanlara acaba nasıl davranmalı

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
997
87
118
merhaba kızlar,

geçen sene düğünüm oldu, bir önceki sene de nışanım. konuştuğum insan çoktur ama herkesle arkadaş olup gezmeyi sevmeyen biriydim hep. öyle az ama öz arkadaşım olsun isterim hep. maalesef onları da iyi taniyamıyor insan. üniden beri tanıdığım ve birbirimizle herşeyimizi paylaştığmız bir arkadasım vardı, nışanıma bile gelmedi. "düğününe gelirim" dedi. şaşırdim demekki samimi zannediyormuşum, tanıyamamışım. bana bu şekil cevap vermesi tuhafıma gitti ve düğünüme hiç çağırmadım. şimdi de bana yazmış nasılsın ne yapıyorsun diye...şaka gibi ya...ben şimdi buna geri yazmanın bir anlamını görmüyorum, yakında doğumum var ve gezemem buluşamam hem oraya bile geleceği mechul...kuru bir aa cok sevindim hayırlı olsun der kesin...öte yandan da arkadaş kaybetmek istemiyorum ama bunun adına da arkadaşlıkmı denir....

Öncelikle konuyu bdv ye acmadiginiz için nedense teşekkür edesim geldi. :)

Eğer gerçekten zamanında iyi bir arkadaşta, karakteri iyiyse , bu tür durumlardan dolayı küslük olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Nisaniniza gelememistir, sorun olmuştur v.s , arkadaşlık anlayışlı olmayı gerektirir.

O da , beni düğününe çağırmadi deyip , sizi bir daha aramayabilirdi.

Öncelikle konuyu bdv ye acmadiginiz için nedense teşekkür edesim geldi. :)

Eğer gerçekten zamanında iyi bir arkadaşta, karakteri iyiyse , bu tür durumlardan dolayı küslük olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Nisaniniza gelememistir, sorun olmuştur v.s , arkadaşlık anlayışlı olmayı gerektirir.

O da , beni düğününe çağırmadi deyip , sizi bir daha aramayabilirdi.

aynen böyle düşünüyorum.benimde okuldan çok sevdiğim arkadaşlarım oldu.yalnız hayatımda zor bir dönemime geldi nişanları düğünleri gidemedim.dünyanın bin türlü hali var.sizinde anlayışlı olmanız lazım.

Back
X