Sevgili kızlar,derdimi diyecem simdi bu da dert mi diyip belki bana kızıcaksanız.Ama inanın kafaya çok taktım.
Kızlar benim bildim bileli göz altı morluklarım var genetik annemde de var.Esrarkeş gibi etrafta dolanıyorum uyuşturucu kullanıcısı diye beni içeri almalarından korkuyorum o kadar yanı :)
Sizlerden varsa bildiğiniz bir çare çözüm bana öneri sunmanızı istiyorum.Artık bende kapatıcısız dışarı çıkmak istiyorum.Görenlerin senin gözünün altına ne oldu böyle diye sormalarından bıktım.
Clinique even better dark circle correctorSevgili kızlar,derdimi diyecem simdi bu da dert mi diyip belki bana kızıcaksanız.Ama inanın kafaya çok taktım.
Kızlar benim bildim bileli göz altı morluklarım var genetik annemde de var.Esrarkeş gibi etrafta dolanıyorum uyuşturucu kullanıcısı diye beni içeri almalarından korkuyorum o kadar yanı :)
Sizlerden varsa bildiğiniz bir çare çözüm bana öneri sunmanızı istiyorum.Artık bende kapatıcısız dışarı çıkmak istiyorum.Görenlerin senin gözünün altına ne oldu böyle diye sormalarından bıktım.
düzenli göz altı kremi kullan eczane ürünü alabilirsin. bi estetik merkeziyle görüşebilirsin belki lazer falan öyle şeylerle giderme durumu olabilir.Sevgili kızlar,derdimi diyecem simdi bu da dert mi diyip belki bana kızıcaksanız.Ama inanın kafaya çok taktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?