• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle yasamaya mahkum muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi beans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Sevgili kızlar,derdimi diyecem simdi bu da dert mi diyip belki bana kızıcaksanız.Ama inanın kafaya çok taktım.
Kızlar benim bildim bileli göz altı morluklarım var genetik annemde de var.Esrarkeş gibi etrafta dolanıyorum uyuşturucu kullanıcısı diye beni içeri almalarından korkuyorum o kadar yanı :)
Sizlerden varsa bildiğiniz bir çare çözüm bana öneri sunmanızı istiyorum.Artık bende kapatıcısız dışarı çıkmak istiyorum.Görenlerin senin gözünün altına ne oldu böyle diye sormalarından bıktım.

Bende kendimi bildim bileli panda gibi dolaniyorum etrafta, dersanene zamani balkona ciktigimda cakmak uzatirlardi sigara alkol bagimlisi gibi gorundugum için:KK45:
Ben bi cozum bulamadim tek cozum kapatici bulan varsa bana da soylesin

Ayni dert bende de var..
Makyajsiz aynaya bakasim gelmiyor..

Türk kahvesini yumurtanın beyaziyla karistirip göz altlarina surebilirmisiz zahidenin programında duymuştum tatlim

Ben denedim iyi geldi gibi. Gün içinde o karisimi yapiyordum on beş dakika bekletiyordum.

Birde sodayi buz kaliplarinda donduruyorum ve her gün bir kalibi eriyene kadar yüzünde özellikle goz altlarimda gezdiriyorum

Arkadaşlarım fark ettiğini soylemislerdi

siyah uzum çekirdeği yagini sur. siyah hardal tohumu günde bir cay kasigi yut

Bunu da dun zahidenin programında İbrahim Saracoğlu söyledi. Denemeyi dusunuyorum

Cildiye doktoruna sorsaniz?

Ben bir yerde demir eksikligi gozalti morluguna yl aciyor diye okumustum, beslenmeniz nasil?

Bir de karsilayabiliyorsaniz , Lancome un gozalti kremleri super.

kapatıcıdan başka brşey gelmyr aklıma

Yazdiklariniz bana yasadigim bir rezilligi hatirlatti:KK53:bende morluklar fazlasiyla var ne yazikki kendimi bildim bileli. lisedeyken bikactane arkadasim vardi serseri gibi (cahillik iste:KK51:)mudur yardimcisi birgun odasina cagirdi derslerine odaklan dedi bu arkadaslarin saglam ayak degiller onceden taniyorum falan sonra soyle bi bakti bikac dakika ve bana sen biseymi kullaniyorsun dedi:110:saflik anlamadim nasil yani falan dedim once sonra imali bakislarindan anladim olayi:cool:cok sinir olmustum:KK62:

Sevgili kızlar,derdimi diyecem simdi bu da dert mi diyip belki bana kızıcaksanız.Ama inanın kafaya çok taktım.
Kızlar benim bildim bileli göz altı morluklarım var genetik annemde de var.Esrarkeş gibi etrafta dolanıyorum uyuşturucu kullanıcısı diye beni içeri almalarından korkuyorum o kadar yanı :)
Sizlerden varsa bildiğiniz bir çare çözüm bana öneri sunmanızı istiyorum.Artık bende kapatıcısız dışarı çıkmak istiyorum.Görenlerin senin gözünün altına ne oldu böyle diye sormalarından bıktım.

Neostrata Bionic Eye Cream Plus bu biraz pahalı bir kremdir 200 lira flandı sanırım. Göz altı morluklarına bire birdir. Zamanla normalleşir göz altı morlukların. Kapatıcıları bırak arkadaşım kozmetikler geçici çözüm.. Dermokozmetik bir ürün netten flan da alabilirsin. Dene düzelince de bana dua et tamam mı :)))

Clinique even better dark circle corrector
Göz kremi kullanıyorum, 6 haftada gözle görülür azalma olacağı söyleniyor. 4 haftadır kullanıyorum. Sürer sürmez de farkı görüyorsun zaten. Bu kremle makyajsız çıkılabilir:)

Arkadaslar oncelikle karaciger ve bobrek degerlerinize baktirin
Onlar normalse dogal yontemler hafifletebilir
Ama disari cikarken kapatici artik herkes kullaniyor sorun etmeyin yeterki saglik sorunundan kaynaklanan birsey olmasin

Göz altı morluklarına papates iyi geldiğini okumuştum bir yerde.. Araştırırsanız ne iyi geliyormuş diye..

Benim eşim beni ilk gördüğünde bağımlı olduğumdan suphelenmis evlenince itiraf etti. Gerisini sen dusun. Care bulursan bana da haber ver :)

Bende de var bu yaaaaaa :( su içmiyorum çok ondan olabilir mi bilmiyorum ? Evet demir eksikliğim var ondan da olabilir ...Ama kendimi bildim bileli var bir de beyaz tenliyim ,bayaaaa esrarkeşler gibi dolanıyorum..:KK34: Hele uykusuz kaldığımda kendimden korkuyorum o kadar sinir bir durum bu ,ilacını bulan bana da söylesin .:KK61:

düzenli göz altı kremi kullan eczane ürünü alabilirsin. bi estetik merkeziyle görüşebilirsin belki lazer falan öyle şeylerle giderme durumu olabilir.

Onun bi caresi yok galiba malesef. Tanidiklarim var yillardir var.
Hatta biri 12 yasinda vardi 25 oldu Hala var. Ama Genetik sanirim,
Onun annesindede var

Kızlar cevaplarınız için teşekürler önerilerinizi uygulamaya çalışacağım ama benimkiler genetik diye tereddütlerim var.Demir eksikliğim var evet ama ilaç kullanıyorum geçmiştir.Umarım göz altı morluklarım inadı bırakıp terkederlerde kurtulurum.:)

Back
X