böyle yerleşme kanaması olur mu bilenler yardımcı olsun lütfen

bendimahi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.659
2.375
198
bat tarihim olan 3 temmuz gecesi önce leke sonra kanama ile adet olmuştum. 4 temmuz yani ilk gün bayağı yoğundu. dün oldukça azaldı, geceden beri ise pede gelen bişey yok sadece peçeteye açık kırmızı leke geliyor.
kaç gündür gribim nasılsa adet oldum diye ilaç da alıyodum, şimdi endişelendim:18:

Ne dersiniz böyle yerleşme kanaması olabilir mi? Yaşayan var mı?
bikaç gündür (adetten beri diyebiliriz) özellikle gündüzleri midem de feci bulanıyor, hadi o gripten diyelim ateşim de yok gerçi ama:44: bugün geceden beri saat başı nerdeyse tuvaletim geliyor kafam çok karıştı, yardımcı olur musunuz:43:

Son düzenleme:
Bende yerlesme lekesi oldu canim ama cok az kahve bi leke seklinde oldu regle 3 gun kala asagi yukari bence test yap

Bende yerlesme lekesi oldu canim ama cok az kahve bi leke seklinde oldu regle 3 gun kala asagi yukari bence test yap

yapmasına yaparım gülüm de yerleşmeden kaç gün sonra idrarda çıkar ki :29:

benim ilk gün bayağı yoğundu kanama böyle olan yok sanırım:19:

kafayı yicem adetim ama sabah bulantılarım var bu ne şimdi , bi de çok sık idrar:26:

kızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?

Back
X