Ya ben o balkonun masil olduginu analdim oyle balkon gormeyenler konusup duruyor. Anne babamin evinin balkonu resmen diz hizasindaydi, ev 2000de filan yapilma yani mevzuata uygun mu bilmem ama tum bina oyleydi. Kucuk kardesim vardi gece ruyama giriyordu balkondan duserse diye. Bir kere balkona cikmis annem de ne rahat kadin karsidaki dukkandan kosa kosa kapiya gelmisler korktuk diye. Burda balkonun yuksekligini normal balkon sananlar o oyle degil iste. Konu sahibi hakli, kaynana torunu evinde istiyorsa bir zahmet evim benimdir diledigim gibi yasarim diyemez. Endise edene kitleyecegiz tabi yavrum demek cok mu zor? Burda sorun kaynananin endiseyi gidermek yerine kendi analik meziyetlerine hakaret edilmis gibi davranmasi. Biraz sagduyulu olsa ne olur, yok bizden iyi mi bakican vs yarisa cevirmis. Bir kere refleksleri zayifliyor insanin yaslandikca. Annesi ayrica cocugun ani tepkileriini daha iyi biliyor, cocukla haftada birkac saat geciren mi iyi bilecek cocugun ne yapip yapmayacagini? Kazalar anlik oluyor. Hele de otizmli bir cocuk ne olcude sorunu var bilmiyoruz ama annesi biliyor. Ben bunun okb oldugunu dusunmuyorum o balkon gozumun onune gelince. Bizimkiler panjur yaptirdi da bir nebze rahatladik. O binalari kim oyle tasarladiysa ona da pes.diyorum yani oyle balkon olacagina olmaz olsun. Konu sahibi sen de canini sıkma. Giden parandan olsun kendin al kendin taktir cocugundan degerli mi? Maddi beklenti defterini de kapat bunu hinca cevirme. Cocugunu da tek gonderme bir sure.gozlemle. Babasi da ozensizse ona daha fazla sorumluluk ver ki duyarliligi artsin.