Böyle zamanlarda yaşamak dahi istemiyorum.

Bende kendımı kurgucu ve kıskanc sanırdım.

ıcını rahatlatır mı bılmem ama, esıme karsı tutumumu kısaca yazayım. Guzel bır bayan gorsem, ben esıme derım 'bak ne guzel kız, kıyafetı cok hos' dıye. Ya da tv. de guzel bır kadın gorsem, 'ne guzel kadın valla, kac yasına gelmıs hala bebek gıbı' derım rahatlıkla. Benım takıntım eskı sevgılılerıdır. Bazen beraber yasadıgımız dk.ları onlarla da yasadıgını dusunur, uzerım kendımı. Evlendıgımız ılk aylar daha yogundu bu duygum. Zamanla kendımı telkın etmeyı ogrendım. Sonucta benım de bır gecmısım var ve su an bız beraberız dıye dusunuyorum artık.

Bende geçmiş ilişkiler yüzünden hem sevgililik dönemimde hemde evlilik dönemimde problemler yaşadım..çok gündeme getirdim ve eşime eskileri hatırlattım...ama durduk yerde hiçbişey yokken problem çıkarmadım..
ortak kullandığımız bilgisayarda eski sevgilileriyle çekilmiş resimleri,maillerini gördüm..yanak yanağa,dudak dudağa resimler görüpte kayıtsız kalan olabilir mi bilemiyorum ama ben kalamam..ayrıca gördüklerimden biri de çok samimi bir kız arkadaşım olunca dahada şiddetli oldu tartışmalarımız..ama uzun bir süredir bu konuları kapattık..

ayrıca annem ve uzun süreli evliliği olan arkadaşlarımın beni uyardığı bir konuda senin bahsettiğin
Guzel bır bayan gorsem, ben esıme derım 'bak ne guzel kız, kıyafetı cok hos' dıye. Ya da tv. de guzel bır kadın gorsem, 'ne guzel kadın valla, kac yasına gelmıs hala bebek gıbı' derım rahatlıkla.

bu konu...Eşinin yanında şunun kaşı güzel,şunun gözü güzel diyerek başkalarına yönlendirme,gün olur ben bakmasam da sen baktırıyordun..der demişlerdi.

]

bu konu...Eşinin yanında şunun kaşı güzel,şunun gözü güzel diyerek başkalarına yönlendirme,gün olur ben bakmasam da sen baktırıyordun..der demişlerdi.

Bu aklıma hıc gelmedı! Dogru dıyorsun, sımdı ben rahatsız olmadıgım ıcın bakmasında sakınca gormuyorum (gercı o da oyle aman aman bakmaz) ama olur ya gun gelır bakar ve senın yazdıgını der, o zaman verecek yanıtım da olmaz. Ee ne yapmalı o zaman? Bakma desek, baska turlu oluyor, bak desek baska turlu! Oynamıyorum ben ya. Evlılık ne kadar cetrefıllı bır ıs ):

aman yapıcak adam yapar siz isterseniz yırtın kendinizi boş konular bunlar

ciddi anlamda bir özgüven eksikliğiniz var.kıskançlığınızın dozu bu yüzden yüksek.bunun için tedavi olmalısınız bencede.ayrıca bunda kötü birşey yok.

Back
X