• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle zihniyet batsın yere !!!!

Insan kısır da olabilir, bu bi kusur degil, kısır muamelesi demeniz filan da hos degil..
insan Allah'tan korkar bu konularda agzina geldigi gibi konusurken.. Veren Allah vermeyen Allah, bi insan yaratiliyo, biz kimiz ki.. Hadsiz biriymis belli ki, muhatap dahi almazdim..
tam da söylemek istediklerimi yazmişsiniz ağzınıza sağlık:KK9::KK9::KK9:

eden bulur onun ne haddineymis senin durumundan adetinden durtuyomuymus seni yerin dibine sokmus utanmadihin seyden nerdeyse utanman icin elinden geleni yapmis burda hemen hemn herkes ugrasiyor cocuk icin . bizde dusunuyiz cocuk ama tanidiklara olmuyor diyemiyom patavatsiz insan cok insani uzmek icin elinden geleni yaoiyolar ondan soylemek istemiyorum
Deme canim bak ornekler dolu allahin cezalari

Cidden dengesizmis.bozun boyle hadsizleri her akla gelen her yerde soylenmez cocuk olur ya da olmaz o kusur degil ama senin su konusmayi bilmez sacma hallerin buyuk kusur de bir dahaki sefere

Benimde 10senemde tüp bebek tedavisi ile kızımı kucağıma aldım bir buçuk yaşında

Bugün aynı şeylere benzer ben yaşadım annemlerde kuzenlerim yap bi tane daha ama olmazsada kendini parcalama olsun diye

Tüp Bebek olduğunu bilmiyorlar bilmedikleri için ima ediyorlar Ayy valla bende olmasın diye sprail taktırdım dedi biri

Rabbim sabır ver dedim içimden ağzıma geleni sayardimda ortam kalabalık sonra yazık çocukla kafayı bozmuş psikolojisi bozulmuş derler cahille laf savaşı zor hemde çok zor

Bir evladin olur ikinci ne zaman derler iki kızın olur erkek yap bi tane derler derler hiç susmazlar

Cidden dengesizmis.bozun boyle hadsizleri her akla gelen her yerde soylenmez cocuk olur ya da olmaz o kusur degil ama senin su konusmayi bilmez sacma hallerin buyuk kusur de bir dahaki sefere
Sorun da o zaten icimde kaldi ortam buna musait degildi neticede evladini kaybetmis bi ananin bsbsnin acisini paylasmaya gitmisiz oraya cevap vermeyi yakistiramadim kendime ayip olmasin diye yalniz icimde tutmiycam haddini bildiricem o edepsizin

Aaaay hiç takma öyle şeyleri
Benim görümcede 4 aylık hamileymis yeni duydum. Saklamislar benden herkes biliyor bi ben ve eşim bilmiyoruz.
Çünkü kenafir gozlerimlen çocuk dusurtturuyorum ben

Takılma hiç
He olmuyo sanane de geç
Al iste aptal bi aptal daha Allahim ya Rabbim ya Sabir ya beyinsizler

Benimde 10senemde tüp bebek tedavisi ile kızımı kucağıma aldım bir buçuk yaşında

Bugün aynı şeylere benzer ben yaşadım annemlerde kuzenlerim yap bi tane daha ama olmazsada kendini parcalama olsun diye

Tüp Bebek olduğunu bilmiyorlar bilmedikleri için ima ediyorlar Ayy valla bende olmasın diye sprail taktırdım dedi biri

Rabbim sabır ver dedim içimden ağzıma geleni sayardimda ortam kalabalık sonra yazık çocukla kafayı bozmuş psikolojisi bozulmuş derler cahille laf savaşı zor hemde çok zor

Bir evladin olur ikinci ne zaman derler iki kızın olur erkek yap bi tane derler derler hiç susmazlar
Kesinlikle cahille münakasa etme asla gslip gelemezsin demis mevlana ams gelde etme bunlar nasil konusmalar ya lanet olsun

'Gel sen tuttur!'. deseydin. P..s kadın.
Bişey sorcam.Basın açıklamasını neden yaptın?Çok sey yazmak istiyorum ama ban yemekten korkuyorum.

Yatak odasi mahremiyeti ne hakla sokak muhabbetine donuyor?
Insanlara bu lafi siz veriyorsunuz....
Kime ne kardes dusunmenden istemenden bilmem neyden...
Hayir canim insanlara lafi sen ben o bu su vermez gerek yok edepsiz olan insan suyu icisinden oturup kalkma bicimine kadar konusur

lütfen bunun için caninizi sikmayin densiz insan çok maalesef
yillar önce annem kist için ameliyat olmuştu o zaman iki kardestik, doktor iki çocuğun varmış zaten artık çocuğunun olması ihtimali milyonda bir demiş anneme.
halam delisi de annemi her gördüğü yerde kısır kisirsin sen derdi, iki çocuklu kadın nasıl kısır oluyosa... neyse.. aradan zaman geçti annem 30 undan sonra kardeşimi dünyaya getirdi o da halama kapak olmuştur:rolleyes::KK71:
inşallah hayırlısıyla olur bebeğiniz ama Allah bağışlasın zaten evladiniz varmış size bunu diyende akıl sağlığı aramamak lazim:deli:

Çok büyük konuşuyor. Konuştuğunu yaşamadan gitmezsin. Gün gelir devran döner onun başına da gelir.

Ayrıca böyle asalaklar için canını sıkma. Milletin ağzı yerde. İlla birşey bulurlar laf etmek için. Takma onları, sevindirme kenafirleri!

Oncelikle basiniz sagolsun , Allah sabir versin tum sevenlerine
Esinizin halasi neden biliyor adet oldugunuzu , hadi bildi cenaze evinde gundeme getirilecek konu mu bu ne absurtluktur
Kuzenin terbiyesizligi zaten asikar ama siz de sanirim sinirle yanlis cumle kurmussunuz , kisir olmak bir kusur degil neticede , forumda o veya bu sebeple cocugu olmayan onlarca kadin var , hos olmamis o lafiniz

Ben bu insanları hiç anlamıyorum. Rabbim ıslah eylesin bu zihniyeti. Gerizekalı salak kadın. Esimin dayisinin kizindan bahsediyorum hadsiz, patavatsiz, densiz ...... Ya bi oglum var Rabbim bagislasin insaAllah. Bugun mevlutteydik esimin kuzeni vefat etti oradaydik. Ilk bayrami allah sabir versin insaAllah. Yemekler yapilio ev tiklimtikis dogal olarak yas evi. Kosede esimin dayisinin kizi ila halasi salata yaparken bayramlastik hala da bana canim gecmis olsun rahatsizmissin adet olmussun neyse uzulme yasin genc hamile kalirsin elbet allahin izni ile dedi. Bu arada ben 9 ay once laparoskopi oldumda gebe kalabilmek icin cabaliyoruz esimle ondan dolayi oyle dedi hala. Bende aynen halacim saglik olsun zaten ben dusunmuyorum ama oglusuma bi kardes olsun die yapioruz cok cocuk dsnmyrz esimle 2 cocuk nese ben bunu soyledim esimin densiz hadsiz terbiyesiz kendini bilmez dayisinin kizi da donup ne dese begenirsiniz ? Ay kusura bakma yanlisda anlama ama cocugu olmayan tutmayan herkeste dusunmuyoruz dio acikca soyle iste kalamiyorum olmuo tutmuo die. Bizim gelinede soruyorum nie getirmiosun ay ben dusunmuyorum dio bende diorum ki olmuo tutmuyor de ne yalan syluyosunuz dsunmuyoruz die bende donup kalamiyosam oglumu leylekler mi getirdi 2 kere dusuk yaptim bunlar nereden gelior o halde dedim halada lafi degistirdi hemen kibarlik etti dua etsin yas evi buyuk bir ates aci var o evde ev tiklim tiklim yoksa onu orda fena benzeticektim. Cok sinirliyim moralim fena bozuk allah kahretsin bu zihniyeti insana kısır muamelesi yapıyorlar lanet olsun ya bugun kendi kendime 9 ay oldu ben neden hamile kalamsfim laparoskopiden sonra diye sorup kendimi yiyip bitirdim nefret ediyorum nefret

yahu onun lafına cevap olarak çocuğunu işaret etsen yeterdi
tek bi kelime bile etmene gerek yokmuş
yüzüne gülüp oğlunu gösteriverseydin

Eger esinin halasi bile adet oldugunuzu biliyorsa, bu tür muhabetler dogaldir bence.
Ben bugun adet oldum gec kalinca hala aradi canim nerde kaldin biz geciyoruz die bende halacim rahatsizlandim sancim cok siz gecin bi agri kesici aldim toparlim gelicem dedim 1 saat sonra gecince oraya halada bans kosede bunu soyledi canim gecmis olsun iyi msn evet dedim oda uzulme sakin gecsin tutar nasilsa dedi bende aman hslacim zaten pasaya kardes olsun die dsnyrm yoksa istemiyrz dedim o arada o densiz de yanimiza geldi duyunca o syledigimi byle bir knusma yapti yani kalkipta onumuze gelenle regl konusucak degiliz hic birimiz herkes belli basli insanlarla boyle konusmalsr yapar kalkipta mahremiyetimi herkesle paylasiyormusum gibi konusma onyargi tuhaf gercekten...

Back
X