• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle…

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Herkese Selam hanımlar!şuraya bir konu açıp sizin söyleyeceklerinizden güç almak istiyorum.beni bir hayli değiştirmişsiniz,o cadaloz kv diyor hep “sen eskiden böyle değildin”neyse konuya geçeyim.bildiğiniz üzere ben ilk pasta siparişimi aldım paramı da kazandım,ama kaç zamandır kimseden haber yok bu beni hem ürkütüyor hem de üzüyor.galiba bu iş de bende alınmadı 😔hem öte yandan da istemiyorum gibi.Allah’ın bana verdiği ceza-kv ile konuşmuyorum diye,sipariş hazırladığımı görünce ihtimal ki bir cadılık yapmak ister,bana laf sokmalar,kendi kendine dır-dır yapmak gibi,buzdolabı küçük kim ne istiyor bu evde yapıyor”gibi laf sokmalar.hem son keresinde bana demişti:”kp diyor Nilüfer yapmasın bir daha”yaptığımı görünce gider ona söyler diye endişeleniyorum.ne yapayım bilmiyorum.bu evden kurtuluşum da pek yakın zamanda olacağı gözükmüyor…

Gitsin söylesin, siz emir kulu musunuz?
KP "yapmasın" diyince emredersiniz diye susacak mısınız?
Yapın işinizi.
İnstagram hesabı açın, 1-2 pasta daha yapıp bol bol fotoğraflarını çekin, 2 günlük instagram reklamı verin, etrafınıza duyurun. Ay rica edicem artık şu kv-kp laflarını kulak ardı edin valla fenalık geldi aaaa

Gitsin söylesin, siz emir kulu musunuz?
KP "yapmasın" diyince emredersiniz diye susacak mısınız?
Yapın işinizi.
İnstagram hesabı açın, 1-2 pasta daha yapıp bol bol fotoğraflarını çekin, 2 günlük instagram reklamı verin, etrafınıza duyurun. Ay rica edicem artık şu kv-kp laflarını kulak ardı edin valla fenalık geldi aaaa
1-2 pastayı ev için mi yapayım?

Tabi ki. Mesela çocuklar için doğum günü pastaları aşırı ilgi görüyor, sipariş almışsınız gibi atıyorum 3 yaş pastası yapın bir tane. Bol bol fotoğrafını çekip koyun açtığınız hesaba.
ileride abimin doğum günü var.ona özel mi yapsam acaba?yoksa illa çocuklar için yapayım ?

Nilu pastanı yap.
K.v zırlasın dursun.
Başka çıkış yolu yok.
Çeşitlendir kombini.
Yaş günü pastaları, kutlama pastaları artık aklına ne gelirse.
Kurabiyeler.
Çok yetenekli kadınsın, valla bak.
O evdeki hayata tutunma azmin bile seni bir yerlere taşır, yeter ki iste.

Youtubedakilerin fotosunu koysan olur. Türkiye’deysen hesabı Türkçe yapmalısın

Nilu pastanı yap.
K.v zırlasın dursun.
Başka çıkış yolu yok.
Çeşitlendir kombini.
Yaş günü pastaları, kutlama pastaları artık aklına ne gelirse.
Kurabiyeler.
Çok yetenekli kadınsın, valla bak.
O evdeki hayata tutunma azmin bile seni bir yerlere taşır, yeter ki iste.
çok teşekkürler 🙏 bir arkadaşım bana diyor ki pastayı yap sat,o evdekilere yedirme.o yüzden yapmak içimden gelmiyor.ama yukarıdaki arkadaşın dediklerini kagle alacağım .minni mous pastası yapacağım 🤲🏻Ama insatgarmada insanları nasıl kendime yönlendireyim bilmiyorum

Kp neden yapmasın diyor ona ne ki?

Niye üzüntü rozeti bırakıyorsunuz?üzülecek durumda mıyım ?(
estağfurullah. Daha önceki konunuzu hatırlıyorum ama takip edemedim. O yüzden ne durumdasınız bilemedim. Yani kp'in karışması hoş değil o yüzden kızdım ama kızgınlık emojisi yerine üzgün emojisi şeçtim. Yani takip edemediğim için de tekrar olmasın diye sormaya çekindim. KP niye karışıyor? Aynı evde oturuyorsunuz sanırım. Ortalık mı batıyor siz pasta yaparken? Buzdolabınızda yer mi işgal ediyor malzemeleriniz? Yoksa el alem "gelini pasta yapıp satıyor " diye laf mi edecek diye istemiyor? (ki bence çok güzel bir iş yapıyorsunuz, aslında gurur duymalı) Yani ne için istemiyor? Bilemedim. Eşiniz pasta yapmanıza karışmıyorsa (ki eşinizin de size engel olmaya hakkı yok) bırak onlar ne derse desinler.

Back
X