- 18 Ekim 2017
- 6.554
- 39.590
- 548
- 34
Abinin dogum gununde azerbaycana gidecek misin nilü yolluyor mu seninkiler?ileride abimin doğum günü var.ona özel mi yapsam acaba?yoksa illa çocuklar için yapayım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abinin dogum gununde azerbaycana gidecek misin nilü yolluyor mu seninkiler?ileride abimin doğum günü var.ona özel mi yapsam acaba?yoksa illa çocuklar için yapayım ?
Olsun, ben size sordum.Dikkat ederseniz o soruyu size sormadım
Daha çok acınası olmaya başladıNiye üzüntü rozeti bırakıyorsunuz?üzülecek durumda mıyım ?(
Dikkat edersen o soruyu sana da sormadı…Daha çok acınası olmaya başladı
Ben burada sizlerin boş konuşmanızı dinlemek için soru sormadımDikkat edersen o soruyu sana da sormadı…
Sen atom parçalıyorsun doğru.Ben burada sizlerin boş konuşmanızı dinlemek için soru sormadım
Onlar benimkiler değiller onlar mecburiyetim,prangalarım..hayır ne gitmesi,kpnin istekleri üzere yaşıyoruzAbinin dogum gununde azerbaycana gidecek misin nilü yolluyor mu seninkiler?
Ne diyorsun ya sen?!atom ne alaka?!sen kendini çokbilmiş zannediyorsun galibaSen atom parçalıyorsun doğru.![]()
Abime pasta yapayim diyince gideceksin sandim sevinmistim.Onlar benimkiler değiller onlar mecburiyetim,prangalarım..hayır ne gitmesi,kpnin istekleri üzere yaşıyoruz
Bir an önce evim hazır olsa da kurtulsamAbinin dogum gununde azerbaycana gidecek misin nilü yolluyor mu seninkiler?
Hayır Allah benim kaderimi böyle yazmış işteAbime pasta yapayim diyince gideceksin sandim sevinmistim.
Opppsss! Beğenmedim attıDikkat edersen o soruyu sana da sormadı…
Evim hazır değil(((29 temmuzda 7 yıl olacakNeden beraber yaşıyorsunuz?
Sana mı soracağım ?!Opppsss! Beğenmedim attı![]()
Bence değişir.çünkü onlardan kimse evde olmadığında bana münasebeti onların yanındaki gibi olmuyorEvinize geçince kocanız umarım biraz değişir
7 yıldır ev mi bitmez bariz oyalıyorlar seni amaçları hizmet ettirmek birlikte yaşayıp onu da başarıyorlar ben yerinde olsam çoktan boşanmıştımEvim hazır değil(((29 temmuzda 7 yıl olacak![]()
Uzuntu rozeti ne kizNiye üzüntü rozeti bırakıyorsunuz?üzülecek durumda mıyım ?(
Ay insallah bi an once Nilü. Kurtul su insanlarla bir yasamaktanBence değişir.çünkü onlardan kimse evde olmadığında bana münasebeti onların yanındaki gibi olmuyor