- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Emoji))Uzuntu rozeti ne kiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emoji))Uzuntu rozeti ne kiz
7 yıldır evliyim,2021 yılında ev aldılar,yarıdikili,bugüne kadar bitmemiş apartman.yarın öbür gün eltim doğacak 10 kişi 3 odalı evde yaşıyor olacağız7 yıldır ev mi bitmez bariz oyalıyorlar seni amaçları hizmet ettirmek birlikte yaşayıp onu da başarıyorlar ben yerinde olsam çoktan boşanmıştım
Evet para kazanmama engel olsunlar,5 kuruşta vermesinler,”para senin neyine lazım?yemen var içmen var giymen var”(babamın evinden kalanları hala giyiyorum,onların aldıkları da pek güzel sayılmaz bol elbiseler,dizden aşağı iğrenç bir zevki var o kv cadısının)kendi kaynanamdan yola cıkarak yorum yapmak istiyorum
önce senin para kazanıp kocanı ezeceğini zannederler
ooo bu para kazanacak özgürlşecek dik başlı olacak diye
motivasyonunu kırmak için epey uğraşacaklar
siz ısrarla o işi yapar ve gittikçe gelirinizi yükseltip eşinizle ortak paylaşıma girerseniz
bu seferde oğlu için hadi yap diyecektir, destek verecektir
hoş hepsi aynı olmayabilirde ..
burdaki önemli tutum eşinizin size ve onlara karşı bu olayda kurduğu denge
Doğrusunu biliyormuşsun işte niye rozet diyorsun?!?!?!Emoji))
Sonradan bildim,sana hesap mı verecem?!unutma ben Türk değil azeryimDoğrusunu biliyormuşsun işte niye rozet diyorsun?!?!?!
korkuyor da ola bilirler param olur şunları saymam diyeİşine bak sen Nilüfer. Paranın yüzü sıcaktır. Kazandığını gördükçe pamuk gibi olurlar.
korkuyor da ola bilirler param olur şunları saymam diye![]()
Evet çoğu öyle düşünür zatenyazın için bi asistana ihtiyacım vardı kv nin kardeşinin gelini vardı konuşkan girişken bir kızdı
o cok istiyordu yanımda çalışmayı,
kız evleneli 1 yıl olmuştu, eşime dedim o kız iyi onu çağıralım
kv de duydu kardeşini koruyacak ya
olmaz çağırmayın, şimdi para kazanır dillenir güven olmaz demişti
altı üstü 3 hafta yanımda çalışacaktı, öyle çok para da kazanmayacaktı oysa
Ben sadece laf sokmalardan dırdırdan rahatsız oluyorumo zaman yapacağın şey belli,
durmak yok, yola dewamkeeee![]()
Buzdolabı 10 kişilik ev için çok küçük yer olmuyor endişelerimden de biri bu yüzdenBen daha da hırslanır daha fazla pasta yapardım![]()
“Ayıp”Neden boşanmıyosun??
Nasıl yani“Ayıp”
Boşanmak “ayıp”niye boşanıyorsun ki?!boşanıp ne yapacaksın?!Nasıl yani
Çekmeye devam et ozamn ne diyelim peki. Kolay gelsin.Boşanmak “ayıp”niye boşanıyorsun ki?!boşanıp ne yapacaksın?!
Evimi bekliyorum sadeceÇekmeye devam et ozamn ne diyelim peki. Kolay gelsin.