Böylesi olmaz olsun

Kadın kendinden çıkacak çeyreği ne kadar kafaya taktıysa artık. Sanki kv çeyrek takmasa dünyanın sonu gelecek peh

Yuh torunu olacak ve bir çeyrek takacak bir de lafını ediyor. Ayıp ya...

Bir de cevap vermemişsiniz. Birlikte mi oturuyorsunuz? Birlikte oturuyorsanız geçmiş ola. Yapacak bir şey yok. Eğer doğumda yardıma geldiyse gönderin gitsin.

demiş ya orada 'rahminde yer yok bu 700 gr çocuk doğurur' diye onu okuyunca Allah affetsin kaynananın ümüğünü sıkasım geldi. ister 4 kilo olsun ister 250 gr sonuçta insanın canından parça. babaannesi de olsa kimse böyle konuşamaz. terbiyesiz. torun bulmuş da bunuyor benim annem iki buçuk yıldır bekliyor ki anneanne olsun. günaha soktun beni öğlen öğlen. o çeyreği de kendi yakasına taksın annesine karşı karısını savunamayan bir çocuk yetiştirdiği için.

Doğumu yaklaşan kadın gergin ve huzursuz olur
Ki oncesi de varmış,
Yazık kadın riskli gebelik geçirmiş.
Bir de senin rahminde yer yok bebek ancak 700 gr doğar cümlesini sarfeden kv pekte iyi niyetli gelmedi bana

bence sorun bebek değil zaten kv ile aralarında bir mesafe kalmamış. altın meselesi bile çirkin

Komple büyütmüşsün.
Valla değmez zaten ortada sorun da yok. Hırpalama kendini.
Boşver.
Takmasın çeyreği de sen ona takarsın doğumdan sonra değişiklik olur.

konuyu tam okudunuz mu?

kadın erken doğum riski olan bir gebelik geçiriyor ve k.valide zaten olur olmadık laflar ediyormuş.

2 satırlık konu tabiki de okudum. aralarında bir mesafe bir saygı iletişim kalmamış iddia meselesi bu konuda bence en basiti. kayınvalidenin saçma konuşması eşinin bir şeye karışmaması ortamı bozmuş.

Hepinize teşekkür ederim. Allah tek tek hepinizden razı olsun. Hanı bi çeyrek takip takmamasi ya da evi supurmesi değil sadece insanlığını kaybetmiş. Kimsem yoktu anlaticak siz geldiniz aklıma ondan yazdım. Bi de aynı evde oturuyoruz. Şöyle bisey daha soyliyim size benim bekarken yumurtalikta kist vardı bunu öğrendi çocuğunuz olmazsa ben dogurur bi tane size veririm dedi neyse ben 2 sene sonra hamile kaldım neyse sen hamile kalabiliyormussun ben rahmimi aldirabilirim artık dedi. Kiminize gore saçma kiminize gore doğru gelebilir ama inanın kimsem yok anlaticak diye paylaşıyorum sizinle. Doğum muhabbeti normal illa ki konuşacaklar baba ve babanesi ama bana söyleme tarzları farklı ben iki defa sanciyla hastaneye gittim doğmadı boşuna bekledik orada dedi. Hep şaka ile karışık laf sokuyor. Bende bisey diyemiyorum neden bende bilmiyorum.

oha

çocuğunuz olmazsa ben dogurur bi tane size veririm
neyse sen hamile kalabiliyormussun ben rahmimi aldirabilirim artık

bu dediklerinden sonra kayınvalideni Allah ıslah etsin.
sen hiç merak etme Allah a sığın o adaleti en doğru olandır.

Ceyregi al bi uzvuna yerlestir diyesim geldi. Iki gerzo iddiaya tutusmus. Hamile kadin bu hassastir falan hic bilmezler tabi. Kayinvaliden ne sinsi fesat iyyy.

bence olayı siz abartıp insnaları tahrik etmişsiniz. iddia dediğiniz şeyi kumar gibi anlatmanızda komik olmuş. ne var dr da tahmin ediyor. saçma bir anlam yüklemişsiniz yani.

Ben olsam uzak dururdum.
Eşimle de bu davranışlarından dolayı ne kadar yanlış yaptığı hakkında konuşurdum.
Riskli hamilelik yaşarken hele, hiç böyle safsataları da çekemezdim doğrusu.

Ayrıca, alsın o çeyreğini de tepe tepe...
Tövbe yarabbim... Ne destursuz insanlar var ya hayatta....

kaynananın içine oturmuş çeyrek takacağı, bahane etmiş takmamak için. zaten fırsat kolluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…