baska hastaneye de gittinmi rabbim sabır versin bende bebegim olsun diye dua ediyorum kuzenim 2 kere olmustu kurtaj hislerinize tabi olamam ama o ALLAH ın emri deyip sabır gösterdi ve suan 1 kızı var massallah Allah ın bir lutfu aglama üzülme dua et o seni cennetin kapısında bekleyecekHayırlı geceler arkadaşlar hepinize. 10+5 günlük hamileyim ilk hamileligim lk sevincim ilk yavrum... Dün öğleden sonra ayda 1 olan randevumuza geldim hastaneye ahh ne uzun bir bekleyiştir o yavrumu göreceğim diye gün sayıyordum resmen.. Çok guzel hayallerim vardı anlatsam sayfalara sığmaz çok başka bir şey. Taa ki doktorun
"bebegin kalp atışını goremiyorum" deyişine kadar. Dünyam başıma yıkıldı benim canım bundan iki sene önce bir böyle yanmıştı annemin vedaatinda. ALLAHIM ağlıyorum ama nasıl.. yarin sabah kürtaj olucam bebegimin 2 hafta kalbi durmuş hicbir neden göstermediler.
Var mı aranızda benim gibi olan? Tüm teselli sözlerine ihtiyacım var......
Ya olur mu ne evliyim ne çocuğum var ama bir gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. rüyamda da uyandığımda da o bebeğe bir şefkat bir sevgi duymaya başladım anlatamam:)) mesela arada hala hatırlar anarım o bebeğimi.Ya üzülürsünüz tamam da biraz abartılı buluyorum böyle konuları
Hani ele avuca sığsa görmüş sevmiş olsanız neyse,e hadi son ay falan olsa hadi neyse.
Daha bi kaç haftalık,varligindan yeni haberdar olmuşsunuz bu şekilde bir sürü konu var,aylarca yas tutup yavrum diyeni okudum burada.
Yani işin özü,geçmiş olsun.
Yenisini yapar doğurursunuz inşallah
Ben hiçbir zaman anaç bebek sevdalısı biri olmadım,oldum olası sevmem ondandır belki ama yine de abartılı buluyorum.Ya olur mu ne evliyim ne çocuğum var ama bir gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. rüyamda da uyandığımda da o bebeğe bir şefkat bir sevgi duymaya başladım anlatamam:)) mesela arada hala hatırlar anarım o bebeğimi.Biliyorum saçma ama öyle işte kalpten gelen bir şey.
Konu sahibi inşallah en güzel zamanda hayırlı sağlıklı bir evladın olur.
8 haftalık bebeğin ellerini ayaklarını nasıl gördünüz. Acaba yanılıyo olmayasınız. Ellerini ayaklarını gördüyseniz kesinlikle 8 den büyüktür. Siz bi doktora daha danışınKendim için üzülüyorsam namerdim.. o minicik varlığa üzüldüm bugün okadar sevinmiştim ki ilk defa küçücük ellerini ayklarini,kafasini görmüştüm oda bir candı acaba bilmeyerek kotu birşey mi yaptım, ona bakamadım mi diye düşünmeden edemiyorum...
Ya üzülürsünüz tamam da biraz abartılı buluyorum böyle konuları
Hani ele avuca sığsa görmüş sevmiş olsanız neyse,e hadi son ay falan olsa hadi neyse.
Daha bi kaç haftalık,varligindan yeni haberdar olmuşsunuz bu şekilde bir sürü konu var,aylarca yas tutup yavrum diyeni okudum burada.
Yani işin özü,geçmiş olsun.
Yenisini yapar doğurursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?