Böylesini asarmısın kesermisin !!

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
Kızlar yine ben dertlerimle karşınızdayım .
3 gün evvel sevgilimle(askerde) whatsapp yüzünden tartıştık . .
SEBEBİ:telefonunu kaptırmıştı geçen gün bitane aldı alır almaz whatsapp yüklemiş ve çevrimiçi . .
demeyin şimdi askerde napsın ! normalde 2 3 kez yani fırsat buldukça beni arayan o gün akşama kadar bi kere olsun aramamış whatsapptan sadece akşam arıycam yazmış !!
giriyorum bakıyorum hep çevrimiçi hep!!
akşam oldu tartıştık baya sonrada yüzüme kapattı telefonu o kadar msj yazmama aramama rağmen ne bi cvp var nede bi msj !
bende iyice sinir oldum ve kapattım telefonu hiç açmadım 3 gün boyunca kapattığım günün tersi sabahı evi aradı o olduğunu bilmeden açtım (O tlfn neden kapalı açıyomusun açmıyomusun dedi bende neden söyle açmam için ban bağırdığın için özür dile dedim dahada bağırdı yüzüme kapattı) yine. .
neyse bende bu sabah aradım evden telefonum kapalıydı hala . . açmadı aradan biraz zaman geçince açtı nevar dedi öylesine aradım dedim 3 gün boyunca kafana göre kapattın konuşmadın arama dahada dedi yine yüzüme kapattı !!! ve benim yüzüme tlfon kapatılmasına sinir olduğumu biliyor !!!!
Şimdide arıyorum arıyorum açmıyor . peki ya ne yapmalı ?
aman onun nazıylamı uğşıcam deyip umursamasammı ?
yoksa ..?
akşam akşam karmakarışık yazarak başınızı şişirdim k.bakmayın nlur ..

Bu adam Hakkari'de can derdine düşmeden facede onu bunu aratan değil miydi ?
Askerse asker,bir haltlar karıştırmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
evet :( ta kendisi ..
çoook bunaldım artık resmen ondan çok ben askerlik yapıyorum oda yetmiyor moralim alt üst

Şu erkeklerin üzerine biraz az gidin ya bırakın o arasin sorsun mesaj atsin. Benim ki de işten çıkınca niye aramadin diye kızar. Geri çekin biraz kendinizi

Cevirim ici olabilir normalde sana hic yaxmamasi anormal
Madem ozur bekliyorsun arama bekle

evet :KK43: ta kendisi ..
çoook bunaldım artık resmen ondan çok ben askerlik yapıyorum oda yetmiyor moralim alt üst

Benim babam esnaftı,yerine bakacak kimse olmadığından 30 yaşında askere gitti.
İşimiz bozuldu,döndüğünde 5 ay işsiz gezdi.
Evli barklı gitti,ben 7 yaşındaydım,kardeşim 7 aylıktı.
Parasızlıktan çarşıya çıkamazdı.
Hep hasretle,özlemle konuştuk,hiç yansıtmadı bize.
Askerse asker.Sanki Trablusgarp'ta,Çanakkale'de siperde...
Bu kadar yüz vermeyin şu erkeklere.

Benim babam esnaftı,yerine bakacak kimse olmadığından 30 yaşında askere gitti.
İşimiz bozuldu,döndüğünde 5 ay işsiz gezdi.
Evli barklı gitti,ben 7 yaşındaydım,kardeşim 7 aylıktı.
Parasızlıktan çarşıya çıkamazdı.
Hep hasretle,özlemle konuştuk,hiç yansıtmadı bize.
Askerse asker.Sanki Trablusgarp'ta,Çanakkale'de siperde...
Bu kadar yüz vermeyin şu erkeklere.
bu güne kadar hiç taviz vermedim !!!
aynı düşüncedeyim askerse asker .. bende burda daha baskın psikolojiyle dolaşıyorum .
hakkari gibi bi yerde canı sıkılmasın kafasına takmasın bişeyleri dedikce o abartıyor .

bu güne kadar hiç taviz vermedim !!!
aynı düşüncedeyim askerse asker .. bende burda daha baskın psikolojiyle dolaşıyorum .
hakkari gibi bi yerde canı sıkılmasın kafasına takmasın bişeyleri dedikce o abartıyor .

Boşver.En iyisini yapıyorsun.
Sen anlayış gösterdikçe tepene çıkmış,boşver aramazsa aramasın.
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

bekledim işte bakıyım yazcakmı bu kadar saat aramadına göre uğraşıyor bişeylerle dedim .
Bak şimdi evlendikten sonra anlayacaksın ne kadar saçma sapan nedenlerden dolayı strese girdiğini ve strese soktuğunu.
Ayrıca karşındakini kavgayla değil, güzellikle yola getirirsin. Sen nasıl yaklaşırsan o da sana öyle yaklaşacak, ona göre at adımlarını.

Back
X